16 etape de suspendare pentru Șeroni

seroniAlin Șeroni, fundașul de la Viitorul care i-a rupt piciorul lui Nicușor Bancu la meciul din optimile Cupei, a primit 16 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Aceeași suspendare o primise, în prima parte a zilei, și Gabi Mureșan, pentru cotul în față care i-a fracturat pometele lui Rusescu.

Dacă pedeapsa se menține și în urma apelului pe care probabil îl vor face cei din Voluntari, Șeroni ar putea sta pe bară chiar mai mult decât o va face victima lui, Nicușor Bancu fiind așteptat la antrenamente din martie.

4 comentarii la articolul 16 etape de suspendare pentru Șeroni

 1. Sorin spune:

  Putin! Nu cu 16 etape elimini huliganii din fotbal! Trebuie sa suporte toate cheltuielile, salariul si sa stea pe tusa pana cand revine Bancu titular, cam un an!

  • rocco spune:

   Ar fi trebuit sa i se interzica sa mai joace in Liga 1 vreodata,
   Ciobanisme din astea gen Bumbescu nu au ce cauta intr-un fotbal profesionist!!
   Da, in liga2 sau 3 cu tine, dar nu mai sus!!

 2. suporter alb-albastru spune:

  „Șeroni ar putea sta pe bară chiar mai mult decât o va face victima lui” : e un optismism exagerat ca sa nu zic altceva. Nimeni nu stie cum va decurge recuperarea lui Bancu, cum se va prezenta mental dupa o astfel de accidentare si cat timp ii va lua sa intre in forma sportiva.Jucatorul poate sa nu mai fie niciodata ce a fost, inainte de accidentare.Sunt multe cazuri de acest fel.

 3. ipsilante spune:

  Trist este ca acest baiat, dupa ce a avut acea intrare criminala, afitrma foarte relaxat ca el a intrat si a atins mingea. Asta, in loc sa recunoasca fapta, sa regrete si sa-si ceara scuze. Din atitudinea lui, iti poti da seama de lipsa de educatie, de pornirile si comportamentul anormal a acestui om. De aceea cred ca pedeapsa este prea mica pentru un astfel de specimen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER