3 adevăruri simple despre situația palmaresului Universității

1. Palmaresul Universității Craiova NU este și NU A FOST niciodată în posesia lui Adrian Mititelu, nici într-a uneia dintre multiplele societăți ale acestuia. Chiar instanța de astăzi a respins orice pretenție a fostelor societăți ale sus-numitului în ceea ce privește eventuala deținere a palmaresului. Practic, judecătorii au spus că nu știu unde este palmaresul, dar sigur nu este la FC U.

2. Clubul Sportiv Universitatea Craiova NU a pierdut procesul referitor la palmares. Așa cum până și site-ul editie.ro consemnează, deși presa de la București amintește asta doar cu litere mici, decizia de astăzi nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Conform avocaților Universității, analiza de până acum nu a fost una pe fond, ci pe chestiuni procedurale, una dintre concluziile judecătorilor fiind, bazat pe analiza superficială a datelor, aceea că Clubul Sportiv ar fi fost înființat în anul 2000. Or, o asemenea enormitate a putut rezulta doar din neluarea în calcul a mai multor prevederi legistlative din cursul istoriei.

3. Adrian Mititelu nu a putut proba niciodată deținerea palmaresului, spre dezamăgirea profundă a fanilor săi din presa centrală. În mod logic, palmaresul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, cel puțin cel realizat sub acest nume, nu poate fi decât în posesia Clubului Sportiv Universitatea Craiova, în absența oricărui act de transfer al acestuia către o altă societate. Toți cei implicați în proces, precum și toți reprezentanții Universității din Craiova sau ai suporterilor, au convingerea că acest fapt simplu și de bun-simț va fi constatat, mai devreme sau mai târziu, de instanță.

5 comentarii la articolul 3 adevăruri simple despre situația palmaresului Universității

 1. djmihai spune:

  Din cite se stie actionarii actualului ClubSportiv Univ au facut o oferta de fuziune lui Mititelu in perioada 2013-14. Aceea ar fi rezolvat toate dilemele si probl. legate de palmares etc. In plus Mititelu se alegea cu 2milE si actiuni la club. Deci o oferta mai mult decit avantajoasa ptr toata lumea , fuziunea celor doua loturi. De ce Mititelu a refuzat ?! Se pare ca nu a avut niciodata intentia reala de a transf UNivCraiova intr un club puternic ! asa zisele lui „bune intentii” s-au vazut cind a retrogradat intentionat in 2011 sau la meciul cu FC Vaslui 0-1 din 2009 !

  • drag spune:

   Pentru ca era constient ca trebuia sa bage bani…ceea ce el nu avea/are…nimeni nu contesta ca a bagat bani in fotbal,dar eu unul contest sumele pe care le vehiculeaza…pentru ca din ce stiu eu,el mai mult de 2-3 milioane in toata perioada in care a stat la echipa nu a bagat…restul venind din sponsorizari si drepturi TV.acest impostor a vrut sa se imbogateasca,doar ca aici este CRAIOVA si istoria nu te iarta,ci te condamna…asta nu a inteles acest mititel…Pana una alta,noi suporterii,indiferent cum se va numi echipa,vrem rezultate si mai ales performanta…raposatul a avut aceasta posibilitate dar vorba ta a preferat sa nu se duca in europa,sa nu plateasca performanta. SUPORTERII VOR PERFORMANTA,daca te mai numesti si UNIVERSITATEA CRAIOVA,restul este can-can…ceea ce aici,nu am mai vazut de ceva timp,si se pare ca-i deranjeaza pe gesep-isti vietii…nu mai au subiecte… mititica will like this!

 2. ucv spune:

  Din cate am inteles csu a inregistrat la osim stema cu leul ..ramane de vazut cand o va folosi . oricum daca o va folosi cei de la cs u craiova sper sa o faca cat mai repede pentru ca asta ar insemna un mare pas inainte

 3. ipsilante spune:

  M-am plictisit de tema mititelu! Aud mereu de la diversi insi ca mititelu, domnule, a bagat bani in fotbal!!! OK! A bagat! Aici sint insa, doua chestiuni extrem de clare si transante. Daca a bagat bani, milioane, cum sustine el, ce a scos din fotbal, intreb eu, ce realizari a avut? Prima chestiune si a doua: cum va imaginati ca mititelu ar fi reusit vreodata sa faca EL echipa, meci de meci, peste capetele antrenorilor, sa concedieze din Club pe cine vroiau muschii lui, sa dea meciul Vasluiului sau Stelei, cand i se nazarea LUI sau sa-l umileascsa si sa-l arunce in strada pe Piturca, cand si-a terminat, ca prostul, toti banii, de exemplu, daca nu o facea… pe banii lui? Cine este naiv sa creada ca acest borfas interlop ar fi putut face toate astea, pe banii altcuiva? Poate doar sclavii lui! Asta este si motivul pentru care nu a acceptat oferta facuta pentru fuziune, de patronii Stiintei, anul trecut, cind ar fi primit 20% din actiuni si 1 milion de euro. Doamne ajuta ca a refuzat! Altminteri am fi avut conflicte permanente in Club si numai belele. Acum Stiinta este un Club linistit, bine structurat si organizat, cundus bine si axat exclusiv pe PERFORMANTA. deci, la gunoi cu tema mititelu = un cosmar care trebuie dat uitarii! FORZA STIINTA!

 4. Biziche Marin spune:

  “Palmaresu nu apartine la o echipa ca CS U Craiova care a fost infintata in 2013 si nu este continuatoarea vechiului club“ “Palmaresu apartine echipei FC U Craiova continuatoare a vechiului club“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER