A treia victorie la rând pentru handbalistele craiovence

SCM Craiova a câștigat, scor 26-21, meciul cu Unirea Slobozia din etapa a VII-a. Partida s-a jucat în această după-amiază în Polivalenta din Bănie. La meci au fost aproximativ 1500 de spectatori.

handbalDupă 30 de minute, oltencele au condus cu un gol diferență, scor 12-11. Până la final, acestea și-au mărit avantajul de cinci ori. Aneta Pîrvuț a fost cea mai bună marcatoare, a dat 9 goluri. De la Slobozia, cele mai multe goluri le-a înscris Maria Drăguț. Aceasta a marcat de șase ori.

Pentru Craiova au jucat: Pașca, Munteanu – Ianași, Amariei, Șelaru, Zamfirescu (un gol), Georgescu, Tănăsie, Eidem (8), Apipie (4), Munteanu, Lazarin, Pîrvuț (9), Florică (1), Tomescu (1), Cioaric (2).

Craiovencele sunt pe 5 în clasament, cu cinci victorii, dintre care trei consecutive, și două înfrângeri. Slobozia este a opta, are trei partide câștigate și patru pierdute.

În etapa următoare, oltencele vor juca împotriva ardelencelor de la „U” Cluj.

D.Ș.

3 comentarii la articolul A treia victorie la rând pentru handbalistele craiovence

  1. ipsilante spune:

    Bravo fetelor! Sper sa mergeti din victorie in victorie. In ritmul asta un loc in primele 3 la final, este foarte posibil. Sincere felicitari!

  2. utilizator spune:

    In primele 3 este practic imposibil (CSM, HCM, CORONA), dar se poate in primele 5.

  3. Dan spune:

    Bravo CRAIOVA,incet incepem sa contam la toate sectiile de sport,fotbal,baschet,hanbal,sa devenim o forta peste tot!CRAIOAVA RENASTE,FELICITARI!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER