Adevărata scrisoare a suporterilor Universității pentru Laura Codruța Kovesi

De aseară, circulă pe internet o ”scrisoare a suporterilor Universității Craiova” pentru Laura Codruța Kovesi. Este, de fapt, o scrisoare a suporterilor familiei Mititelu. Universitatea Craiova așa cum spun ei că o știu a dispărut în bezna falimentului. Justiția, al cărei stâlp este (amuzant, nu?) taman Laura Codruța Kovesi, a fost cea care a spus că nici măcar aceea falimentată NU ERA Universitatea Craiova. Dar faptul că trei complete de judecată diferite au spus același lucru nu-i intimidează pe lingăii fideli ai lui Mititelu, care susțin în continuare o echipă complet nouă înființată de el, deci pe el. Ei au avut tupeul să-i scrie lui Kovesi, amintindu-și că, pe vremuri, idolul lor urla ca din gură de șarpe: ”Să vină DNA-uuuul!”. DNA-ul a venit. A venit și Tribunalul București. A venit și Curtea de Apel. A venit și Înalta Curte de Casație și Justiție. Toți, absolut toți, au zis același lucru: CS Universitatea Craiova este continuatoare clubului istoric din 1948, deținătoarea stemei, deci implicit a palmaresului de până în anul 1994, când a fost inventată prima clonă. Credeți-ne pe cuvânt, dacă o veți întreba pe Laura C. Kovesi personal, dacă va analiza fie și jumătate de oră probele, și ea va zice același lucru. Cu toate astea, îi facem și noi, suporterii adevăratei Universitatea, o scrisoare doamnei procuror-șef.

Stimată doamnă procuror-șef al DNA, dragă Laura,

Vă scriem noi, suporterii Universității Craiova. Nu suporterii lui Rotaru, nu suporterii Olguței Vasilescu, nu suporterii lui Pavel Badea, nu suporterii lui Mititelu, nu unii care cred că ”justiția din România e o mare dezamăgire”, nu suporterii vreunui partid politic sau ai vreunei mișcări de acest gen, ci suporterii unei echipe de fotbal și, mai ales, suporterii adevărului. Suporterii unui adevăr consfințit de TREI INSTANȚE judecătorești cu care dumneavoastră, la DNA, lucrați foarte bine de atâția ani.

Suntem mulți și diferiți, noi, suporterii Științei. Avem în rândurile noastre atât anti-psd-iști înfocați cât și psd-iști sinceri, atât băsiști cât și urâtori de Băsescu, intelectuali și simpli muncitori, copii și bătrâni, generații care în orice altă privință sunt opuse, iubitori de artă și iubitori de semințe de floare și bostan, femei și bărbați, amatori de bere, vin, șpriț sau apă plată, protestatari din Piața Victoriei și protestatari de la Cotroceni, credincioși și atei, români și alte etnii, de dreapta sau de stânga, cititori de cărți de știință și de horoscop, alfa și omega, yin și yang, îngeri și draci. Zău că v-ar veni să și râdeți că o mulțime atât de pestriță poate, vreodată, în orice circumstanță, să se adune la un loc și să iubească într-un glas, să-și dorească un singur lucru, să fie una. Aceasta este forța Universității Craiova, însă. Când meciul s-a încheiat și plecăm spre casele noastre, începem să ne certăm pe toate celelalte teme care nu țin de fotbal. Dar când vine următorul meci, suntem iar frați. Aceasta este forța noastră și aceasta este magia pentru unii inexplicabilă a fotbalului și, mai ales, a celei mai iubite echipe a lui.

Nu vă scriem ca să vă cerem ceva, doamnă Kovesi, pentru că nu se cade să vă cerem chestii, nefiind atât de apropiați. Vă scriem ca să vă spunem că vă respectăm, așa cum respectăm justiția unei țări din care facem parte. Fără această justiție, fără credința în ea, dar și fără încercarea perpetuă de a o face mai bună, prin forța noastră, a tuturor, noi, noi ca români, nu am mai conta. Statul nu ar mai exista. Adevărul nu ar mai exista ca noțiune obiectivă, ci am fi niște bezmetici, fiecare cu adevărul lui, alergând în pielea goală prin pădure și bătându-ne cu pumnii în piept că suntem nedreptățiți. Nici noi, în forul nostru interior, nu suntem de acord cu unele decizii ale instanțelor pe care le repezentați, dar le respectăm pe toate, pentru că asta înseamnă o țară normală. Evident, am primit cu bucurie faptul că întreaga justiție română, din fruntea căreia faceți parte de mulți ani deja, a spus un lucru clar și răspicat: că noi, cei care de 4 ani am regăsit Universitatea Craiova în cenușa renăscută a secției de fotbal din cadrul clubului sportiv, suntem cei care au purtat tot timpul adevărul în suflete, în părerile de pe internet și în inimile deschise cu care am mers la stadion, nu în săli de tribunale.

Nu ne interesează oamenii, doamna Kovesi. Dacă Rotaru, Vasilescu, Mititelu, vânzătoarea de la alimentară sau Iohannis au făcut ceva ilegal, pe aceeași justiție ne bazăm să îi pedepsească. Pe aceeași justiție care, arătând cu degetul înspre adevăr, ne-a adus Știința înapoi. Pentru că Știința noastră nu stă în anumiți oameni și cu atât mai puțin în anumite partide, doamnă Kovesi. Știința noastră stă în orașul nostru, Știința noastră stă în totalitatea oamenilor noștri care au trăit și au murit pentru ea, Știința noastră stă, în cele din urmă, în noi, mulțimea aceea eterogenă pe care v-am descris-o în al doilea paragraf al acestei scrisori. Vom respecta orice decizie a justiției, indiferent de simpatiile sau părerile noastre personale. Și vom iubi Universitatea Craiova, nu vremelnici reprezentanți ai ei, până la moarte. Și azi, când nedrept e asociată de presă cu un partid pe care mulți dintre noi îl urâm sincer, și ieri, când toți o considerați anti-sistem, dar și mâine, când nu știm ce-i va rezerva viitorul.

Vă mulțumim că ne-ați adus Universitatea Craiova înapoi, doamnă Kovesi, și vă urăm succes în activitate, pentru că da, corupția este cel mai mare rău al unei națiuni.

63 comentarii la articolul Adevărata scrisoare a suporterilor Universității pentru Laura Codruța Kovesi

 1. tesio spune:

  Sublimi, ca de obicei!! Aveti tot respectu` meu!! In alta ordine de idei: fmm, mititelu !! ffaming, mititelu!!

 2. Bogdan spune:

  Ce mortii lui cauta rahatul de Mititelu pe stadion? Poza pe banca de rezerve? Dispari Mititelu!!! Mi-a stricat ziua!

 3. Cilly spune:

  Cine dracu il mai crede pe mititelu si cretinii lui care zic ca ei sunt suporterii Universității Craiova … auzi scrisoare către Laura Codruta .:)))…te tavalesti de ras ..iar voi Intrați in jocul asta ?…da-i ma in ma-sa cu scrisoarea lor .:))..Bogdane nu te mai supăra degeaba …ce daca a intrat mititelu in incinta stadionului …cum a rămas fara bani poate se angajează paznic la stadion si poate sa posteze in fiecare zi cate o poza ..cu linia de centru ,cu porțile cu steagurile de la corner cu ce vrea el .:))…si tu ce faci Bogdane nu mai dormi din cauza asta ?.:))..sunt ultimele „zbateri” ale escrocului , e terminat si in curând si îngropat …Hai Stiinta !

 4. Bogdan spune:

  Pai eu daca vreau sa intru, nu ma lasa! Sa stau pe banca, nici nu mai vorbesc. In schimb asta ca si-a dat banii de tigari pe 1 saptamana la un paznic, si-a facut si selfie. Manca-mi-ar coili de infect.

 5. florin spune:

  calm bogdane …dupa ce vom juca pe noua arena mititelu va intra numai din postura de suporter …echipa lui nu va prinde craciunul …si sincer tu esti prea inteligent sa te inervezi din cauza unui cretin …

 6. florin spune:

  voi sustinatori csu nu va puneti intrebarea de ce sunt putine comentarii cand este jignit idolul boovean ?…ptr ca marii analisti si antrenori care fac echipa sunt de fapt simpatizantii booveanului …unde sunteti bai jigodii booviste ?…nu nominalizez ca va stie lumea …jigodiilor …prietenii tai bogdane …sa ma suni sa iti iau bilet la primul meci …sau cu fcsb …cum vrei tu …

  • Bogdan spune:

   Da. Chiar vreau bilet la primul meci. O sa te sun. Nu exagera cu boovenii, sunt destul de sigur ca toti pe aici avem acelasi scop. Binele universitatii craiova. Te salut flo..

  • Adrian spune:

   Vezi sa nu faci spume…….si n-ar fi rau sa termini macar 8 clase…..

   Eu, analistul …….😜

 7. Cilly spune:

  Bine ma Bogdane eu am bătut toba pe aici sa ne luam toți abonamente sa arătăm „țării” ce suporteri suntem noi si aud ca tu vrei bilet ?.:) Ia-ti domne abonament sunt din ce stiu deja 5000 de abonați …cred ca suntem echipa cu cei mai multi abonați din tara dar mai sunt doua saptamâni si ar fi extraordinar sa mai se cumpere încă vreo doua mii de abonamente ..si ca preț „ieși” bine dar nu cred ca acest aspect e f important pentru tine … nu mai vorbesc ca abonamentul este cartea de identitate a suporterului..:)…chiar nu vreți sa demonstram prin numărul de abonamente ca noi iubim aceasta echipa , ca iubim Stinta , ca aceasta echipa este Universitatea Craiova si are fani cum alții nu sunt …gata ma opresc , zici ca am procent din vânzări .:))…nu am dar as fi bucuros si mândru sa fim de departe echipa cu cei mai multi abonați … in alta ordine Florine fara supărare cred ca gresesti cand ii jignesti pe cei ce nu comentează acest articol , oameni sunt sătui si le este greata sa mai vorbească de mititelu …Hai Stiinta !

  • Bogdan spune:

   Gata, ce sa mai. Cand vin in Craiova prima oara, fac si abonament! Doar cu o conditie. Sa mi-l aduca pe Mazarache inapoi…

   • Adrian spune:

    Daca il aduc pe mazarache inapoi castiga 1abonament al lui bogdan si pierd cinci ale mele….

    😂

    • florin spune:

     sa inteleg ca ai facut abonament la toata camera?…sau este si asistentul supraveghetor?…atunci eu plusez…sa vina mazare dar si popov titular …ptr suporterii mai vechi il vreau si pe herghe…l-am vazut in liga 2 …e tare…

 8. Vict spune:

  Se spune ca gorilele lui Mititelu ii ameninta pe fanii care renunta sa mai sustina clona familiei, si se decid sa sustina Universitatea Craiova :

  https://craiovasport.blogspot.ro/2017/09/mititelu-il-plateste-pe-gogoasa-sa-i.html

 9. florin spune:

  bancu este cel mai bun fundas stg din romania …nu eu am spus-o …a spus-o nea gigi …nea gigi multescu…

  • Juventin spune:

   Ba eu am spus-o de când era vătăjelule la Craiova. De atunci am spus că bănci ar trebui sa joace fundaș stânga și vătăjelule la mijloc. Ghici ce, vătăjelule joaca mijlocaș stânga la Praga iar bănci fundaș la Craiova. Și pe martie l-am vs fotbalist când îl înjurați toți. Așa că ciocul mic când te mai contrazici cu mine. Mai bun nu ai mai face-o.

   • florin spune:

    pe martie sigu l-ai vazut numai tu…daca este vorba de martic am aceeasi parere …tehnica de nota 4 viteza de nota 5 …centreaza bine si paseaza bine sau da bine cu capul sau bate bine penalti asta este alta discutie …eu stiam ca nea gigi l-a folosit fundas la csu pe bancu …daca a fost la sugestia ta este alta poveste …

    • Juventin spune:

     Tu stiai o laie. Fundas a fost vatajelu su dupa, briceag.fundas a jucat doar 2-3 etape cand a fost briceag accidentat in retur.

 10. Juventin spune:

  Ba eu am spus-o de când era vătăjelu la Craiova. De atunci am spus că bancu ar trebui sa joace fundaș stânga și vătăjelu la mijloc. Ghici ce, vătăjelu joaca mijlocaș stânga la Praga iar bancu fundaș la Craiova. Și pe martic l-am vs fotbalist când îl înjurați toți. Așa că ciocul mic când te mai contrazici cu mine. Mai bun nu ai mai face-o.

 11. m spune:

  Aveti idee cate abonamente s-au vindut? Azi erau ceva persoane care cumparau.

 12. Njock spune:

  Aduși la echipă, pentru a li se da o șansă, cândva, pt.
  că merită, Ciprian Rus și Gabriel Dodoi de la Pandurii. Jucători cu calitate.

 13. Doru spune:

  „Unde dă Gogoase, creste!

  Eu cred că scrisoarea mititelofililor a fost doar o perdea de fum menită sa acopere bătăile pe care le-au aplicat suporterilor nostri.
  Va sugerez, Maxima-Sport, sa aveti în vedere comunicarea în mediul online a gesturilor „boovenilor”, adică acea cloaca de infractori de la periferia orașului.
  Sunt fapte vecine cu reeducarea din anii ’50, când cine avea alte convingeri era bătut pentru a fi „reeducat”.
  Ma astept la astfel de „crime” abominabile din partea acelor derbedei, în viitorul apropiat.
  Sunt convins ca fanatik, gsp sau jurnal de Craiova n-au auzit de asemenea gesturi. Mai mult, acesti pseudo-ziaristi cred ca boovenii sunt „oamenii de nădejde la bine, dar mai ales la greu”( Ion Iliescu, Opere Alese, Mineriada).

  In concluzie: E=mc2; boovean=infractor; unde da gagoase = creste.

 14. Bogdan spune:

  Bag seama ca terenul nu prea e optim..

  • florin spune:

   bogdane este belea …ia abonament ca ramai fara loc …azi am luat si eu …sunt peste 6000 vandute cred ca ajungem la 8 sau 10000…la vip si loje sunt vandute la tribuna 1 zona centrala la fel …a innebunit craiova …

   • florin spune:

    la loje si vip este scandal ….si cand te gandesti ca la vip este 900 ron iar la loje 1000 euro locul …repet …au innebunit salcamii…a innebunit craiova …asta este stiinta…

 15. Obiectivul spune:

  Fundasii sunt catastrofe nucleare,mijlocasii centrali pe nicaieri,Screciu zici ca-i speriat de bombe,nu mai joaca nimic,ii mai trebuie poseta si fustita.Daca joaca asa si dupa pauza ,va fi greu sa luam vreun punct.

  • Adrian spune:

   ce tot va luati, ba, de screciu????????

   Are 17 ani, nebunilor!!!!!!!!!

   Screciu e problema noastra in aparare?????????????

   😤😤😤😤😤😤😤😤😧😤😤

   CHIAR NU VEDE NIMENI CA GUSTAVO PARCA E BALERINA??????? Ca daca nu ar fi Martic pe dreapta ar fi DEZASTRU????

   De ce nu joaca frate idiotu asta de italian cu barbut? E nebun????????

   GUSTAVO E PETARDA!!!!!!!!!!!!!

   • Juventin spune:

    Nici mie nu-mi place gustavo. Inoata pe teren, nu deposedeaza , nu are forta , nu castiga niciun duel. Poate-i facem o cota sa-l vindem. Mai nou baluta incepe iar sa ma calce pe nervi, a redevent acel individualist care joaca numai pt el si pierde cam tot

 16. Adrian spune:

  Pt ,,antrenorii,, care ziceau ce fundas stanga bun e bancu….AM VAZUT…….

  BA, BANCU NU E NICIODATA FUNDAS STANGA!!!!!!!!!!!!

  Doamne, Dumnezeule!!!!!

  • Juventin spune:

   Ce a jucat la nationala? Noi de nationala am vb atunci. Iar in sistemul lui mangia joaca si fundas pe faza defensiva si mijlocas pe faza ofensiva.

 17. Tei spune:

  Deocamdată reușim să înscriem mai mult decât adversarul. Asta e singura mea consolare.

  Nu înțeleg neam ce se întâmplă cu apărarea noastră.
  În primul meci cu Iași Barthe era gata de autogol.. în meciul cu Chiajna o comite Briceag și ne egalează ilfovenii.. în meciul cu Juventus Dimitrov dă pasă la adversar din careul nostru și cu fcsb face la fel.. în meciul cu Cfr Calancea și-o bagă în poartă.. în meciul cu dinamo Screciu îl scapă pe Bokila Briceag era pe nicăieri.. în meciul cu Sepsi Tiago e depășit de Patrick Petre și Hadnagy.. în meciul cu Voluntari Spahia oferă un assist foștilor colegi.. în meciul cu Timișoara Kelic și Datkovic fac 2 penalty-uri iar acum Tiago își trece în cont un autogol.

  Nu știu dacă asta e valoarea lor sau ceva nu le priește dar astea sunt greșeli copilărești. Parcă am juca cu fundașii de la u17 în apărare și nu cu jucători care chipurile au experiență. Că de asta au venit în România.

  Mi se pare că ne tăiem singuri creanga de sub picioare fără ca adversarul să strălucească în vreun fel. Măcar moldovenii au mai jucat ceva azi dar ambele seturi de ilfoveni au fost penibile. Am pierdut punctele cu ei pe barba noastră. Mi-e ciudă că noi le-am oferit golul egalizator pe tavă fără ca ei să arate ceva.

  • Juventin spune:

   In meciul cu chiajna , briceag da pasa la adversar si iese gol. Iar spahia a fost faultat, cu voluntari.a fost tinut si n-a putut sa respinga.

 18. Fan Stiinta dar nu oltean spune:

  Sa consemnam totusi si unele aspecte pozitive: 1. Am castigst, 2. Burlacu si astazi pasa de gol, 3. Roman a intrat foarte bine in joc oferindu-i doua pase excelente „internationalului” Baluta care, bineinteles si-a batut joc de ele tinandu-ne cu sufletul la gura pana la final.

 19. Tarabostes spune:

  Iasiul a vrut mai mult și în contextul asta s-a și mobilizat sa vina peste noi. Știința a forțat exact cât a fost necesar, iar în minutul 90 făcea presing cu 3 jucători la 20 m de poarta iesenilor.
  O bijuterie primul gol, cu pasa dintr-o atingere, care i-a oferit lui Burlacu posibilitatea sa centreze decisiv.
  Observat ca noțiunea de altruism a unui jucător a fost distrusa de convocarea la națională, iar el în loc sa paseze la jucătorii demarcati în fata porții a luat portarul la tinta.
  Îmi pare rău de Bancu. Este foarte bun pe faza ofensiva, dar în defensiva are nevoie de dublaj.
  La autogol am avut 5 fundasi în linie și un singur jucător al Iașului care a pus presiune pe minge.
  Personal nu cred ca este necesar sa targem în „balerina” Gustav. El, împreună cu Baluță și Burlacu formează cea mai buna tripleta ofensiva din campionat. Atâta timp cât marchează ne duce pe un trend ascendent.
  Ma îngrijorează jocul defensiv al fundasilor Științei. În apărare stam mult mai prost decât pe faza ofensiva. În defensiva sunt necesare reglaje.
  Pacat ca la Chiajna vom juca pe sintetic, în perspectiva meciului cu fcsb.

  • Adrian spune:

   Nu sunt de acord cu tine in ceea ce il priveste pe gustavo….

   Degeaba da gol, daca din cauza lui luam cel putin unu, si , mai ales, DIN CAUZA LUI NICIODATA NU PUTEM IESI DIN PRESINGUL ADVERSARULUI!!!!!!!!!!!

   Daca ai posibilitatea, te rog uita-te cum se apara, O BATJOCURA LA ADRESA ECHIPEI, exact cum spuneai ,, balerina,,…

   Uita-te putin la golul cu iasi cum s a aparat…..O NESIMTIRE…..

   SUNT EU TAMPIT, CHIAR TREBUIE SA JOACE PT CA VORBESTE ITALIANA??????

   BARBUT DE CE NU JOACA, MACARONAR IMBECIL!!!!!

   EU VA SPUN DIN START ….

   DACA JOACA GUSTAVO BALERINA CU FCSB VOM PASI PE NOUL STADION CU O INFRANGERE, si cum de fiecare data exista cineva pe banca care nu cunoaste jucatorii parca vad ca balerina asta o sa fie pe teren cu fcsb…..

   POATE INTRA SI ROSSI CA SA FIE CHIAR PENIBIL….

   In incheiere supun atentiei un aspect…..

   SUNT CURIOS DACA MATEIU VA FACE IN ASA FEL INCAT SA NU JOACE CU FCSB…..

   Vom vedea….

   • Tarabostes spune:

    Termenul „balerină” l-am folosit cu ghilimele; altcineva are paternitatea lui 😉
    Bărbuț este consacrat mijlocaș-dreapta. Gustavo joacă vârf fals mai nou.
    Mateiu nu va juca cu fcsb decât dacă va lua cartonaș roșu cu Chiajna sau va fi recuperat Zlatinski.

   • Tei spune:

    BĂRBUȚ S-A ACCIDENTAT!!!!!

    GUSTAVO E CEL CARE RECUPEREAZĂ MINGEA ȘI ÎI DĂ PASA DE GOL LUI BĂLUȚĂ ÎN MECIUL CU FCSB!!!!!

    AUTOGOLUL LUI TIAGO VINE DUPĂ O DEGAJARE A LUI KELIC DIRECT LA ADVERSAR!!!!!

    Mi se pare absolut aiurea ca un jucător de al nostru să fie terfelit în halul acesta când el este unul din golgheterii echipei și are cel mai bun start din cariera sa.

    Cine se uită la echipă și zice „Mă Gustavo ăsta e cam praștie, în schimb apărarea merge brici”?
    Serios acuma

   • Juventin spune:

    Cu gustavo iti dau dreptate, cu rossi nu. Timpul o va demonstra cu rossi. E fotbalist.

 20. florin spune:

  daca si din victorii in deplasare facem inmormantari …

  • Juventin spune:

   Nu e inmormantare, dar trebuie sa fim realisti, avem cateva goluri in echipa. Se poate mai consistent.

 21. Daniel Popescu spune:

  Sa ne bucuram pt încă o victorie a Craiovei! Echipele mari sunt acele echipe care chiar și atunci când jocul echipei nu straluceste, ele câștiga 3 puncte.Craiova este o echipa mare în devenire, cu un antrenor mare. Nu mi-a placut ca ne-am retras după primul gol, deși o posibila explicație ar fi ca am pierdut mijlocul după ieșirea lui Zlatinski sau cedarea deliberata pt a ieși pe contraatac, având jucători buni în fata, de viteză. 2 momente cheie puteau sa ne coste: autogolul lui ferreira și ratarea lui baluta. Oricare din cele 2 dacă nu ar fi existat, acum vorbeam de o victorie mai clara a Craiovei și am fi fost mai relaxați. În rest, sa fim seriosi, am fost peste Iași. Ne apropiem de inaugurarea stadionului. Dacă batem și etapa viitoare, începe nebunia. Cei care nu vor sa se bucure sa stea liniștiți acasă, oricum nu mai sunt locuri libere pt ei și oricum Craiova nu are nevoie de asemenea suporteri.FORZA STIINTA! !!!

 22. Bogdan spune:

  Zice un baiat mai sus ca Gustavo e praf. Ciudat. Sa ai 6 goluri si cateva pase de gol in 14 meciuri, sau 1 gol la fiecare 180 min e ceva, zic eu. Dupa aceea spune ca daca nu ar fi Martici, ar fi praf banda respectiva. Pai rolul lui Martici care este? In meciul tur cu FCSB, Gustavo a dat pasa de gol, nu? Cum poti spune ca degeaba da gol, daca din cauza lui luam cel putin unul, din moment ce noi avem diferenta de 11 goluri intre date si primite? Echipa perfecta nu o sa o gasesti, cum nici jucatorul care sa atace, sa se apere, sa scoata penalty si sa apere penalty nu o sa gasesti. Nu cred ca Gustavo e cea mai mare problema a noastra..a se vedea fundasii greoi.. Hai Stiinta. Felicitari pentru victorie si bravo Mangia, m-am cam inselat in privina lui.

  • Adrian spune:

   Profesionistule, tu ai vazut meciul cu fcsb?

   Daca da, atunci inseamna ca nu ai inteles decat ca a fost unu unu si ca ballerina a dat pasta de gol……

   Nu ai vazut ce ocazii aveau aia, in marea lor majoritate venind de pe stanga, apolo unde balerina nu faccea deloc faze defensiva!

   Sau poate ai uitat impresia generala ca am castigat un punct……cu mare noroc……

   Eu zic ca gustavo este praf,, si mai creed can asa e sigur……

   SPRE DEOSEBIRE DE MULTI DE PE FORUM, EU, CEL PUTIN PANA ACUM, CAND M AM LUAT DE UN JUCATOR S A ADEVERIT CA AM AVUT MEREU DREPTTATE…..

   AM FOST PRIMUL CARE AM SPUS CA MAZARACHE E IMBECILE SI,UITE, CA E….AM FOST PRIMUL CARE A SPUS CA DIMITROV E CALCAIUL LUI AHILE SI UITE CE JOACA MARTIC……

   ASA O SPUN SI ACUM….GUSTAVO E PENIBIL, CA MAI DA CATE UN GOL……DEGEABA DACA NOI NU TRECEM CENTRUL TERENULUI DIN CAUZA LUI……

   PS NICIODATA NU AM DAT INTR. UN JUCATOR DECAT ATUNCI CAND AM FOST SIGUR CA NU E DE AJUTOR, BINE INTELES, GUSTAVO, TOTUSI, POATE FI DE AJUTOR, DAR NU ESTE SIGUR GENUL DE JUCATOR CU CARE SA INCEAPA UN ANTRENOR ECHIPA, CUM E ACUM…..POATE REZERVA, CEL MULT…..

 23. Juventin spune:

  Martici inca un assist. Hai doua degetele sus cei care il voiati pe dimitrov si spuneati ca martic nu e de craiova.

 24. Bogdan spune:

  Ok..vad ca ai trecut la ironii gen „profesionistule”. Nu mai are rost sa continuam discutia. Doar un mic sfat prietenesc, incearca sa nu mai scri cu caps look. O zi buna.

 25. olteanu_l spune:

  Cred ca e cam mare incracenarea dupa doua rezultate pozitive in deplasare. Ma asteptam sa vedem mai mult partile pozitive.

  Faptul ca avem unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1, un tehnician cu o atitudine extraordinara. Faptul ca suntem singura echipa din Liga 1 care inscrie meci de meci, faptul ca jucam un fotbal rapid, modern, din putine atingeri asa cum a fost si faza primului gol, una extraordinara.

  Faptul ca exceptand unul sau doi fundasi, avem o echipa foarte buna, probabil cea mai buna echipa din 2000 pana in prezent a Universitatii.

  Faptul ca in dupa etapa a 14 suntem pe locul 2 la egal cu FCSB si la 4 puncte de lider.

  Faptul ca in sfarsit avem un patron cerebral, un antrenor foarte capabil, o echipa foarte competitiva si un stadion de vis.

  Uitam de toate astea sine luam de micutul Gustavo ca nu e defensiv. Pai daca juca si defensiv la cat de bine o face acum ofensiv mai era la Craiova sau in Romania?

  Legat de antrenor, trebuie sa recunosc cu mare bucurie ca m-am inselat in privinta lui. Modul in care a gestionat scandalul aparut in presa din Italia m-a surprins foarte placut. Si desigur, nu doar asta.

  Chiar ma uitam la conferinta de presa ce diferenta mare este intre atitudinea si bunul simt etalate de macaronar fata de aceleasi trasaturi aratate de dragii nostri ziaristi.
  Ei pusi pe barfa si iscoada, el driblandu-i si raspunzandu-le elegant.

  Daca in iarna se mai mai aduce unul sau 2 fundasi tehnici, care sa stie sa iasa cu mingea la picior, ne vom bate cu sanse reale la titlu.

  Astept cu mare bucurie deschiderea noului stadion pentru a-i sustine pe beieti din tribuna. Multa bafta cu Chiajna!

 26. olteanu_l spune:

  Am scris acest comentariu pe blogul lui Ioanitoaia. Si ce credeti ca fac marlanii? Surpriza, imi afiseaza acest comentariu doar mie, nu si celorlalti vizitatori. Ce ati zice daca am arata practicile „deontologilor GSP-isti”

  Maestre, cu tot respectul pe care ti-l purtam in perioada in care nu dormeam noptile urmarindu-te pe PRO TV, respect datorat in primul rand echilibrului pe care il aratai cu fiecare editie a procesului etapei, dar care din pacate, a disparut cu primul tau articol despre „CSU”, iti spun atat : NU AR TREBUI SA-TI DAI CU PAREREA DESPRE UNIVERSITATEA.

  Spun asta din 2 motive importante:

  1. Modul in care atat tu cat si ceilalti colegi tranformati orice stire pozitiva despre Universitatea in stire negativa, manipuland dar mai ales lovind cu o ura de nedescris in „clona”

  2. Modul absolut penibil in care prezentati, promovati si sustineti un personaj ca Mititelu.

  Fi consecvent ideii tale si continua impreuna cu restul colegilor tai sa sustineti minunatul proiect al intelectualului Mititelu.

  Dati-o naibii de deontologie, de profesionalism, de echilibru, de bun simt si de jurnalism in definitiv. La ce-s bune toate astea?

  Este mult mai important sa castigi o paine decat modul in care o faci.

  Te rog sa faci toate aceste lucruri stand departe de brandul „Universitatea” sau Clona, cum vrei sa-i spui sau mai bine zis, asa cum chiar tu l-ai botezat cu ura-ti caracteristica din ultimul timp.

  Fi consecvent si mai ales bucura cei cativa sustinatori a clonei si fa-le acest dar stand departe de acest proiect (acei 10-15 rataciti sau cati or fi ei).
  Scrie despre Gigi, MM si tot ce are legatura cu FCSB, pentru ca nu-i asa, asta prinde la public si lasati acest proiect departe de mocirla pe care stiti sa o creati atat de bine.

  Ma astept sa primesc raspunsuri ca-s platit ca sa postez. Pentru ca asta e cel mai bun argument atunci cand te afli in dificultate. Da-mi un semn si mi-ar face mare placere sa-ti dezvalui povestea unui suporter care te poate surprinde chiar chiar si pe dumneata(un jurnalist cu atata experienta care s-a nascut in comunism, s-a dezvoltat in cea mai frumoasa perioada a sportului din Romania si a crescut brat la brat cu greii fotbalului, Dragomir, Sandu, Borcea, Becali, Ioan si Victor Becali si alte personaje care au dus fotbalul din Romania la masa bogatilor si in elita fotbalului mondial.

  Fi tare maestre si nu te lasa pana nu improsti si ultima speranta a idiotilor care nu-ti impartasesc opinia. Sustine oameni ca Mititelu pana-n panzele albe pentru ca ei au dus greul fotbalului autohton. Datorita lor am ajuns pe culmile inalte ale sportului, haideti sa ne vindem si camasa pentru astfel de oameni, merita si ei si dumneata.

  Inchei cu niste versuri ale unei trupe tot autohtone pe care vi le inchin, voua, oamenilor de bine din sport. Vi se potriveste foarte bine, in special refrenul:
  Asa si ce daca stau la coada
  Pentru fericire o viata-ntreaga,
  O sa stau la rand si pentru tine
  Si-o sa-ti dau si tie(putina).

  Asa si asa

  Eu zic ca ar fi bine ca fiecare dintre noi sa-i spuna zilnic ilustrului jurnalist un gand de bine. Ce ziceti, puteti incepe chiar acum si aici: http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2017/10/16/mai-putin-patimasi/

 27. olteanu_l spune:

  Ma rog, mai era o parte in care spuneam ca GSP s-a transformat in agentia de marketing a brutarului, dar asta au sters cu totul.

  Cred ca cel mai bun protest al nostru ar fi sa demaram o campanie in care niciun „clonat” sa nu mai intre pe GSP. Cei de la Digi par ca s-au dat pe brazda, dar astia, scriu cu atata ura despre noi incat fiecare stire despre Craiova ma detrmina sa inchin lucruri de bine acestei sleahte de frustrati.

  Ce spuneti?

  • Tarabostes spune:

   Doar tu îți vedeai comentariul, din cauza ca nu se publica imediat. Abia după ce este moderat se aproba vizualizarea lui de toți cei care întra în pagina…

   • olteanu_l spune:

    Da, am observat si eu ca a aparut ceva mai tarziu. A fost un moment in care il vedeam doar eu desi imi spuneau ca l-au moderat din cauza ca erau acuzatii ce nu puteau fi probate. Mai exact, ca-s agentia de marketing a brutarului si alte cateva lucruri de acest gen. Insa da, de publicat l-au publicat.

    Multumesc de info. Toate bune!

 28. florin spune:

  mititelu a distribuit pe fbk un album foto de la ultimul meci pe aripile cu podari …pe mai multe foto apare un benner cu muie mititelu …cat de prost sa fii sa distribui pe cineva care iti da muie …probabil ca ii place …atunci alta poveste ca nu poti sa te caci in gustul omului…fotograf unul itza…

 29. m spune:

  Nu stiu daca nr.de 6000 – 6500 de abonamente este adevarat dar e cert ca daca se vand in acest ritm nr. de abonati va fi un record pentru Romania. Forta Stiinta!

 30. Obiectivul spune:

  Daca luam 4 puncte din meciurile cu Chiajna si fcsb, plus o calificare in cupa ,ar fi mai mult decat bine.Personal, cred ca un sistem 4-2-3-1 ar fi mult mai echilibrat si ar da mai multa consistenta pe benzi si in aparare, Calancea-Martic,Kelic,Thiago,Briceag-Mateiu,Zlatinski-Burlacu,Mitrita,Bancu-Baluta,e doar o parere!

 31. florin spune:

  au inceput sa ne pupe la cur cei de la gsp …adica naum si ioanitoaia …probabil vor si ei acreditare …niste …ziceti-le cum vreti …

 32. Tarabostes spune:

  Ce înseamnă Știința în momentul ăsta?
  Un suporter, Alex, a pus punctul pe i: „Buna ziua! Craiova joaca precum o echipa pentru ca, pana acum, este o echipa! Finanțatorul, domnul Rotaru, face ce ar trebui sa facă un finanțator, sa finanțeze, sa se sfătuiască, sa ia o decizie si sa o gireze macar 1-2 ani! Sa primească laudele in privat, nu sa si le ofere! Un președinte de club, domnul Popescu, care a adus ceva jucatori in Romania (unii au confirmat) si care pare ca cunoaște fenomenul. Gloriile, mai bine spus jucătorii care au facut cariera sunt pe langa echipa sau Cooptați pe langa echipa! Un antrenor Italian, domnul Mangia, cu ceva rezultate la tineret, locul unde munca de multe ori trece neobservata! Un fost antrenor, domnul Multescu, cu merite incontestabile in ceea ce privește stilul ofensiv al echipei….a creat o Fundație, nu trebuie neglijat acest lucru. Centre de copii si juniori aflate in top 5. O politica buna a transferurilor in ceea ce privește vânzarile de jucatori…..la achiziții au mai fost si rateuri. Un lot de jucatori echilibrat, fiecare face ce poate si știe…..dar pe mine unul m-a interesează….determinarea si spiritul ofensiv….respectul pentru fotbal! Jucatori precum Briceag, Popov, Roman, Barbut, Screciu….pot fi acele rezerve date de conjunctura ce pot ajuta Titularii sa fie mai buni! Mateiu un jucător polivalent si optimist (ma bucur ca a rămas), Zlatinski – cerebral, Bancu – tehnic si in revenire de forma, Gustavo – muncitor, tehnic, altruist;; Mitrita – foarte tehnic si muncitor o sa ajungă la naționala; Baluta – bătăios, răutate pozitivă, tehnic ratează pentru ca are momente când nu este altruist !!; Burlacu – jucător de travaliu cu execuții tehnice – loc de progres. Screciu – un jucător la care trebuie lucrat psihic pentru ca are caracter;Thiago, Calancea, Kelik, Datkovic, Martici si restul jucătorilor ii astept sa fie jucatori siguri si organizați! Da, Craiova joaca fotbal, ataca poarta sau cel putin încearcă….iar pentru mine asta conteaza! Asa vad eu lucrurile de afara! Bafta si respectați-va meseria…..asa vine si respectul suporterilor de fotbal! Zi făina sa avem toti!”

 33. florin spune:

  mi-a placut asta cu …hobitii craiovei …zisa de naum …eu zic sa le dam acreditarea ca sunt si ei ziaristi sportivi si sa nu ne punem rau cu presa …m-am sucit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER