Alexa: „Suntem obligați să câștigăm”

Dan Alexa, antrenor la ACS Poli, a declarat înaintea meciului cu Universitatea Craiova că jucătorii săi trebuie să profite de perioada mai puțin bună prin care trec alb-albaștrii.

dan-alexa-antrenor-acs-antrenament-acs-poli-ts034„Universitatea Craiova are în mare parte acelaşi lot ca anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5. Nu trece printr-un moment bun, trebuie să profităm de acest lucru. Craiovenii au jucători cu experienţă şi un cuplu bun de antrenori (n.red. – Sorin Cârţu şi Emil Săndoi), doi tehnicieni pe care îi apreciez. Dar noi suntem obligați să câştigăm, să avem atitudine şi determinare”, a spus Alexa.

Dan Alexa crede că, deși nu trece printr-un moment bun, Craiova este formată din jucători care „au avut un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc. Uitaţi-vă în atac la Rocha sau Bawab, mai este Băluţă, mai e și Madson. Au echipă, înainte de toate”.

„Am un respect deosebit pentru omul și antrenorul Sorin Cârțu”

Dan Alexa îl va avea ca adversar pe Sorin Cârțu, fostul său antrenor de la Poli, în 2006: „Sorin Cârțu este o persoană pe care o respect şi apreciez foarte mult. Când am venit la Timişoara, în primele zile vă aduceţi aminte cum am fost aşteptat. Atunci Sorin Cârţu a vorbit cu suporterii şi m-a susţinut, aceste lucruri nu se uită. Am un respect deosebit pentru omul şi antrenorul Sorin Cârţu”.

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și Universitatea Craiova, din etapa a 7-a, se va disputa astăzi de la 18:30, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Denis Șchiopu

3 comentarii la articolul Alexa: „Suntem obligați să câștigăm”

  1. Bogdan spune:

    Slab joaca Craiova.. slab slab slab.

  2. Stiintificul spune:

    Pana nu este adus un Presedinte adevarat, nu vom avea performante. Al 3lea lot, al doilea buget, ultimul loc, cam asta e situatia!

  3. Bogdan spune:

    Demisia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER