Am fost pe stadion și l-am văzut terminat! Vedeți-l și voi, prin ochii noștri

Se lucrează de zor la cel mai frumos stadion din România. Deși muncitorii și șefii de șantier ezită să dea un termen de punere în folosință a super-arenei Științei, aceștia dau o asigurare importantă: într-o lună vor fi montate toate scaunele și acoperișul integral. De aici încolo, mai trebuie rezolvate doar partea de instalații și amenajarea exterioară. Cum acestea nu depind de vreme (doar montarea acoperișului depinde direct de starea meteo), concluzia este că SE POATE. Dacă estimările muncitorilor se vor adeveri, OZN-ul Craiovei va fi gata să găzduiască primul meci și să primească primii spectatori în luna iulie. DE MENȚIONAT, ÎNSĂ, CĂ ACESTA ESTE DE DEPARTE CEL MAI OPTIMIST PRONOSTIC. Dar, dacă minunea se va petrece și optimismul oltenesc va fi în sfârșit confirmat, meciul de deschidere pe noul Oblemenco ar putea fi chiar primul meci acasă în cupele europene al Științei, după o absență de 17 ani.

Dar haideți să pornim turul:

I. Vedere dinspre tribuna oficială. Puteți vedea că s-a început deja montarea scaunelor și în ultima zonă ”golașă” – partea dinspre peluza nord. Acolo va sta galeria Științei, tot mai vocală și tot mai respectată în fenomenul ultras din România. Peluza Sud, nume de tristă amintire pe fostul stadion, va fi rezervată oaspeților.

Se lucrează intens la tribuna II și peluza nord. Scaunele și acoperișul vor fi gata într-o lună, spun muncitorii.

Se lucrează intens la tribuna II și peluza nord. Scaunele și acoperișul vor fi gata într-o lună, spun muncitorii.

II. Peluza Nord, în plină costrucție. Exact când am fost noi pe stadion, se monta o fermă F2 și se sudau altele în exteriorul arenei. Macaraua pe care o aveți în imagini va fi ultima care va fi demontată; dacă totul merge conform planului, asta se va întâmpla undeva la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie.

Imaginați-vă aceastaă peluză plină și apoi încercați s-o și auziți. Va fi peluza Campioanei Unei Mari Iubiri, la derby-urile de pe teren propriu.

Imaginați-vă aceastaă peluză plină și apoi încercați s-o și auziți. Va fi peluza Campioanei Unei Mari Iubiri, la derby-urile de pe teren propriu.

III. Vedere dintr-o cameră de hotel. Arena de 5 stele a Științei va fi prevăzută cu un hotel de 40 de camere, toate cu vedere în exterior, spre stadionul de atletism. O parte din cablurile necesare au fost deja trase (vedeți tavanul), urmează montarea instalațiilor sanitare.

Hotel integrat în stadion. Oaspeții de lux ai Științei sau suporterii pătimași vor putea dormi exact în casa lui Oblemenco, a lui Balaci și a lui Screciu. Cei care vor dori să facă impresie și mai bună, vor avea la dispoziție și heliportul.

Așa va arăta o cameră pe noul Ion Oblemenco.

Așa va arăta o cameră pe noul Ion Oblemenco.

 

IV. Scaunele, la standarde internaționale. După cum puteți observa, față de alte stadioane din România, spațiul lateral precum și cel pentru picioare va fi unul foarte generos. Scaunele sunt fabricate de Euro Seating, o firmă spaniolă de prestigiu al cărei portofoliu mai include arene ca Stadio Sonora (Mexic) sau Commerz-Bank Arena (Frankfurt).

Scaunele din colțurile terenului, cele dintre peluze și tribune, sunt orientate diferit, perpendicular pe teren, astfel încât vizibilitatea va fi perfectă din orice punct al arenei.

V. Interiorul tribunei oficiale. Invitații de la ”oficială” vor avea condiții de lux, cu un restaurant, bar și lifturi care vor porni de la nivelul inferior până la cel mai înalt.

Aici, după meciuri, familia Științei va da startul petrecerilor de după victorii.

Aici, după meciuri, familia Științei va da startul petrecerilor de după victorii.

Leneșii sau domnii vor avea și lifturi pentru a accede la nivelul superior al stadionului. Adevărul e că va fi greu de ajuns pe scările interioare, pentru că înălțimea arenei e amețitoare.

Leneșii sau domnii vor avea și lifturi pentru a accede la nivelul superior al stadionului. Adevărul e că va fi greu de ajuns pe scările interioare, pentru că înălțimea arenei e amețitoare – circa 26 metri, echivalentul etajului 8 al unui bloc.

VI. Cel mai înalt punct al stadionului, de la Peluza Sud. După cum se poate observa, au fost deja montate boxele, nocturna și una dintre cele două tabele uriașe, de 70 metri pătrați.

Cerul e mereu alb-albastru deasupra arenei Științei, dar de ploua nu plouă niciodată.

Cerul e mereu alb-albastru deasupra arenei Științei, dar de ploua nu plouă niciodată. În colțul din stânga, grupate și acoperite de un material negru, puteți vedea becurile instalației de nocturnă. Tot în această poză superbă puteți vedea că a fost deja montat și plexiglasul care va acoperi acoperișul.

Pe cele două tabele impresionante ale stadionului va apărea nu doar scorul, ci și reluări cu fazele importante din timpul meciurilor sau montaje și rezumate pregătite dinainte.

Pe cele două tabele impresionante ale stadionului va apărea nu doar scorul, ci și reluări cu fazele importante din timpul meciurilor sau montaje și rezumate pregătite dinainte.

VII. Masa presei, unde ziariștii de la GSP vor sta prima oară atunci când Mititelu va fi în Liga I cu echipa lui și va plăti chiria usturătoare pentru stadion.

Masa presei va fi dotată cu circa 170 de ”birouri” separate, iar în punctul ei cel mai înalt vor fi sălile de transmisie TV și radio, la cele mai înalte standarde tehnice și de vizibilitate.

Masa presei va fi dotată cu circa 170 de ”birouri” separate, iar în punctul ei cel mai înalt vor fi sălile de transmisie TV și radio, la cele mai înalte standarde tehnice și de vizibilitate.

VIII. Vedere din exterior, de la tribuna oficială. Când am fost noi pe stadion, astăzi, se montau deja pavajele și se lucra intens la parcarea subterană.

OZN-ul capătă contur.

OZN-ul capătă contur.

IX. Se lucrează și în afară, nu doar înăuntru. În afara arenei, în spatele Tribunei I, se sudează o altă fermă F2, care va fi montată la peluza nord.

Nimeni nu stă, nici pe șantier nici în afara lui, toată lumea speră ca în iulie să fim gata de joc.

Nimeni nu stă, nici pe șantier nici în afara lui, toată lumea speră ca în iulie să fim gata de joc.

X. Pe lângă super-arena exclusiv pentru echipa de fotbal, Craiova va beneficia și de un stadion de atletism la cele mai înalte standarde. Se lucrează și la el, după cum puteți vedea aici.

Din cauza solului complicat, construcția stadionului de atletism se află în întârziere.

Din cauza solului complicat, construcția stadionului de atletism se află în întârziere.

Ce ziceți, vom fi cu toții acolo în iulie, la primul meci al Științei din cupele europene? Cât ați da pentru un bilet? 🙂

Bonus: încă trei super-poze ”în afara turului”, pentru că ne sunteți simpatici. În prima, puteți vedea că gradul de înclinare al tribunei va fi simțitor mai redus decât cel al peluzelor, care vor fi extrem de abrupte.

 

66 comentarii la articolul Am fost pe stadion și l-am văzut terminat! Vedeți-l și voi, prin ochii noștri

 1. Obiectivul spune:

  Voi sunteti mai propagandisti decat aia de la micapi!Acoperisul nu va fi gata intr-o luna,la cum monteza aia tabla ,(cca 10 m patrati pe zi) o sa fie gata la toamna! Mai trebuie montate fermele din interior,asa ca terenul pt pregatirea gazonului in jumatatea de nord va fi ocupat cu utilaje si materiale,deci va mai dura.Va fi gata in august doar daca vor lucra 100 de chinezi in trei schimburi!E bine daca il termina si la inceputul lui octombrie,numai sa faca lucrarea de calitate!

  • Redactia spune:

   au intrat banii de la primarie, tati, crezi ca mai avem timp sa fim obiectivi, cand mancam saorma cu caviar in loc de ketchup?

   • Olteanu_l spune:

    In sfarsit, vad si eu o reactie inteligenta si haioasa in acelasi timp. Buna, chiar buna gluma :))

 2. Vict spune:

  Material bun – felicitari ! Tot aduceti vorba de Mititelu pe noul stadion – asta se va putea intimpla peste 11 ani, corect ? In 2013 a fost semnat cu primaria Craiova un contract de folosinta exclusiva a stadionului de catre Universitatea Craiova, vreme de 15 ani. Mai sint 11 ani din acel contract – mai vorbim de Mititelu pe stadion dupa 2028. La Cluj doar echipa orasului joaca pe Cluj Arena. Orice cetatean al Craiovei isi poate face echipa particulara si stadion privat.

  • Radu spune:

   Câteva precizări, de la un vechi suporter al Științei, bucureștean rezident în Cluj 🙂 Stadionul din Cluj este al județului (și a fost construit din banii clujenilor, indiferent de echipa cu care țin), așa că orice echipă din județ poate beneficia de el (contra cost). Iar la Cluj sunt mai multe echipe „ale orașului”, printre ele și CFR Cluj 🙂 care a fost prima echipă înființată în oraș. Și cea mai titrată, desigur.

   • Vict spune:

    Bine, trebuie sa definim ce inseamna echipa orasului, corect ? CFR Cluj e o echipa particulara (brandul apartine unor investitori privati), iar U Cluj e echipa orasului pentru ca brandul apartine primariei, dupa cite stiu eu. La Craiova, renasterea Stiintei s-a facut cu brandul apartinind unei institutii de drept public (clubul sportiv Universitatea Craiova) – o situatie asemanatoare cu U Cluj. E evident ca CFR Cluj a fost fondata prima, si ca e cea mai titrata. Cum a obtinut unele rezultate CFR Cluj, asta e o poveste mult mai lunga 🙂

   • Vict spune:

    Si inca o precizare – nu conteaza cine plateste pentru constructia unui stadion, conteaza ce contracte de inchiriere exista. Daca o echipa are contract de inchiriere exclusiv, nici un alt club nu mai poate fi acolo. Asa si Mititelu a avut exclusivitate pe Oblemenco in perioada 2005 – 2013, desi acel stadion fusese construit din banii craiovenilor.

 3. Obiectivul spune:

  Probabil din cauza margelelor negre va fuge mintea mai repede ca motoreta,daca n-ar fi asa, n-ati mai fi olteni si v-ar lipsi farmecul!

 4. sefcati spune:

  felicitari ptr material, parerea mea este ca abia din octombrie se poate da in folosinta. el poate fi dat si-n iulie, dar nu exista forta de munca suficient ptr a se finaliza in iulie.

 5. ipsilante spune:

  Daca se pastreaza viteza la care s-a lucrat, OZN-ul va fi utilizabil din primavara 2018. Daca va fi vreun miracol si se va tripla nr de muncitori, atunci sept-oct 2017, va fi un termen surpriza (placuta)! Arata senzational. Sunt convins ca arhitectura ii confera o acustica de exceptie. O adevarata Scala, dar nu din Milano, ci din Craiova. Fiecare meci aici, va fi un eveniment exceptional, de neuitat. Sa speram ca va fi gata cat mai curand si sa nu uitam: calitatea terenului de joc si a gazonului, reprezinta „Stradivariusul” sau, din contra, scripca, la care viitoarele combatante vor incerca sa ne arate ce pot. Executia initiala (si intretinerea ulterioara) a terenului, cu incalzire si drenaj de ultima generatie ca si achizitia gazonului, sunt sarea si piperul oricarui stadion. La Arena Nationala, tocmai aici s-a facut economie si a iesit un maidan, intr-o super-structura. Deci, MARE ATENTIE! Graba strica treaba, oricat de nerabdatori am fi noi, suporterii, si fotbalistii Stiintei. Asa ca, spor la treaba! FORZA STIINTA!

  • florin spune:

   nu te cunosc nu ma cunosti …max august este gata …pun pariu pe o bere …virtual …

   • ipsilante spune:

    Daca OZN-ul s-ar afla in Germania, la stadiul actual, cred ca ar fi gata in mai putin de doua luni. Daca s-ar gasi in China, cred ca s-ar juca pe el in mai putin de o luna. Poate ai uitat, prietene, unde se construieste si ce termen de finalizare a avut? Cat despre bere sau, de ce nu, o sampanie, o putem deschide la inaugurare, egal daca va fi in aug, sept, sau in martie 2018. GATA sa-l vedem! FORZA STIINTA!

 6. valumi spune:

  🙂 Cred cu tărie că toate minunile din Caracal au fost importate pe acest stadion!

  • florin spune:

   care este legatura intre calafat si becali pe care tu mi-ai atribuit-o …faptul ca din calafat a venit baciul adica gica popescu ?…si ptr buna ta informare la dunarea calafat am jucat cu gica …nu in meciuri oficiale …pe maidan …copil fiind am jucat si ptr dunarea calafat …nu imi este rusine …vrei sa vorbim de dunarea calafat si de jucatorii pe care ia produs ?…marian bacu …mihaita stanescu …vali iovan…racoltea …dan gutuie …ramoiu …dar poate tu nu stii despre ce vorbesc …ptr tine sunt niste nume ptr mine sunt legende …unii mi-au fost antrenori ca valentin iovan alti mi-au fost colegi si de fotbal si de pahar …te salut …

 7. valumi spune:

  🙂 Legătura, tati, este mintea ta și Calafatul la ora actuală. Respect „pentru buna mea informare”. Te salut!

 8. florin spune:

  daca tot nu avem somn …calafatul adica dunarea calafat nu este ce a fost …te respect si te salut …

 9. Victor spune:

  Numai gazonul va dura cel putin trei luni pentru a fi de buna calitate, sase luni pentru a fi impecabil. Sa nu patim ceea ce au facut in graba cu gazonul la National Arena.

 10. Cilly spune:

  Care minuni valumi ?…cam toate au fost demontate.:)…la care te gandeai ..la cea cu macaraua in mijlocul blocului sau la cea cu caruta răsturnată …cea cu macaraua in mijlocul blocului e adevarata si Doamne fereste sa o patim ..cea cu caruta răsturnată s-a întâmplat prin Iunie 1848 la intrarea revoluționarilor in Caracal si apărea in ziarul local Vulturul ( nu sunt sigur daca se numea asa ) „carul cu prostime” si in timp a devenit in sens peiorativ carul cu prosti..:))…deci la care te gandeai ?..nu cred ca la toate ..Hai Stiinta !

  • valumi spune:

   🙂 Cilly, hai să nu le luăm numaidecât mot-a-mot! Să lăsăm oamenii și evenimentele să le țeasă.

 11. Laurentiu spune:

  Frumos ar fi fost si o grafica la tribuna a 2 a. Ceva de genul,, o IUBIRE ALB-ALBASTRA,, folosindu-se cateva scaune albe.

 12. Bing brother spune:

  Haideți să nu ne grăbim, să lăsăm lucrurile să se desfășoare normal. Poate că va fi inaugurat in octombrie, in noiembrie, dar măcar să fie un stadion bine făcut.. la câți ani am așteptat, ce mai contează câteva luni?
  Și da, eu îmi voi lua abonament.

 13. Laurentiu spune:

  Sau ,, CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI,,Nu cred ca era un cost in plus,dar la impresia artistica face toti banii.

 14. Cilly spune:

  :)..mai ales ca inaugurarea se vede la orizont ..Hai Stiinta !

 15. valumi spune:

  🙂 Și după inaugurare, ce mai vezi tu la orizont, Cilly, dragă Cilly? 🙂

 16. valumi spune:

  🙂 Eu mă duc cu colindul în alte destinații. IPSILANTE, în cât timp vezi tu reconstruită ȘTIINȚA pe axul germano-chinez? 🙂

 17. Nicu spune:

  Daca stadionul ar fi fost construit in Germania, era dat la cheie, conform graficului, in 15 octombrie 2016.
  Daca ar fi fost construit in China ar fi fost finalizat mai inainte cu o luna, la 15 septembrie 2016, la ora 17,59.

  Lucrarea fiind in Romania, termenul de finalizare este in perioada 2016-2026.

  Totuși, sa rămânem optimiști, se poate si rău de acest termen, in România😀

 18. valumi spune:

  🙂 Al dreaqului orizontul ăsta european! Spre orice punct cardinal te-ai uita, numai orizont european vezi!

 19. valumi spune:

  PS Numai de la caviar cu Shakira ni se trage…

 20. Cilly spune:

  Oriunde ai sta din august pe noul stadion ai un orizont european alb-albastru.:)..de tras ni se trage de la mancare de praz cu limba de vita uneori si măsline .:))..sau de la rata pe varza la cuptor cu pâine in „țast”..off ..bunicii îngeri …poate si de la destinele asemanatore ale lui Maria Tanase si Edith Piaf….Shakira vrea nu vrea e cu Cartoon Network .. ..daca Pique e la El Clasico.:)…Hai Stiinta !

 21. valumi spune:

  🙂 @Cilly Mă albăstrii de tot de atâta „orizont alb-albastru” 🙂 O fi capră, dar într-o producție Disney, nu într-una „Alexandrion” 😉 A cântat „Waka,waka”, nu zăboviși și pe acolo? 🙂 Tare aș fi curios cum se numesc bunicii, pâinea la țăst etc. prin Columbia, acolo de unde e ea. Sau consideri că așa ceva există doar în zona/țara ta?!

 22. ss spune:

  Conform Fanatik calicul de rotaru are pe lista 1 antrenor – Edi Iordanescu si 4 petarde Conceicao,Bergodi,Ionut Popa,Grigorasi😜
  Pe o Cola ca lupta se va da intre ultimii?
  Sumi – asta vrea bani, transferuri nu folbalisti din liga 3 mari sperante cica
  Edi – bani, prime si nu te bagi peste el

 23. Obiectivul spune:

  O sa vina Papura)))!Gustavo e un mat’care pica la cel mai mic contact cu adversarul! Daca te uiti la Jazvic, zici ca e un copil cu dizabilitati ,Mazaracche ,Ivan si Dimitrov coplecteaza cvintetul!Sper sa nu primim gol!

 24. Bogdan spune:

  Jenant..

 25. Bogdan spune:

  Hai Florine..mai spune ne cat de minunati suntem. Haideti baieti, suntem sau nu suntem echipa jupana. Hai Ipsilante, daca mai aveam 1500 de suporteri, nu facea Bancu penalty..nu?

  • Juventin spune:

   Nu te pricepi tu la fotbal. Stai ca vezi tu…..:)))

  • florin spune:

   vom castiga la voluntari cu 3-1 si ne vedem la ploiesti…bancu a facut un penalti pe care nici cel mai prost spectator nu reusea sa il faca …am spus spectator nu jucator …

  • florin spune:

   vreau sa-mi spui sincer …daca vom termina pe 6 si vom fi eliminati de voluntari din cupa tu ce echipa vei sustine in sezonul viitor ?…nu mi se pare corect sa sustii niste bulgari prosti popov zlatinski dimitrov ultinul atacant al ligii1 mazarache sau musca fara cap baluta mateiu si ivan …cred ca ai ales o echipa campioana fcsb viitorul sau dinamo …succes …

 26. Dan spune:

  Am fost pe stadion și am văzut o echipă care este învinsă de o comună!Când veți merge și voi Redacția pe stadion și veți vedea o echipă care să nu mai fie râsul tuturor?Ne promitea domnul Marcel Popescu ca va face nu știu ce echipă, vrăjeli la fiecare meci cu lume chemată să îi vadă fițele lui Ivan,nulitatea de Măzărache. Păi ce să mai căutăm la meciuri,să vedem aceleași promisiuni ca pe vremea marelui patron Miti?Păcat pentru toți care chiar au crezut minciunile acestor oameni.

 27. Obiectivul spune:

  Dupa ce ca unii jucatori sunt capete de pluta nici nu au pregatire fizica si tactica buna! O intrebare;Ce castig este acest Dimitrov?

  • Juventin spune:

   Pfffff….pana la dimitrov , ce castig e gustavo sau ivan? Sau mazaracheeeeeeeeee. Sau ce castig a fost dumitras ? Macar dimitrov e peste dumitras pe acelasi post. Dar azi a fost vreum castig? Poate calancea , barte

 28. Dan spune:

  O întrebare,ai văzut măcar un meci al lui Dimitrov când juca la Botoșani?De ce nu are același randament ca acolo,chiar a uitat să dea o centrare?Avea cele mai bune centrări din campionatul nostru,iar aici nu a dat o centrare!Sunt lucruri inexplicabile,dar cel mai dureros pentru mine este că nu mai sunt o echipă și fiecare joacă pentru el,au devenit niște individualiști,au impresia că fiecare merita să prindă un contract afară și încearcă să arate ce mari vedete sunt!Aici fiind greșeala domnului Marcel Popescu care dupa două meciuri îl vede pe Screciu jucător de 10 mil,pe Ivan îl vinde prin toate campionatele puternice și pe undeva este normal ca ei să nu le mai stea capul la echipă și numai să plece.

  • Juventin spune:

   Ce o fi fost in sufletele celorlalti cand MP spune ca screciu face 10 milioane la cei 16 ani dupa doar 3-4 meciuri ? Pai cum asa , sa-i ia screciu fatza la transfer afara lui ivan sau baluta ? Numai multescu e de vina , ca l-a bagat. Dar lasa , ca aratam noi ce stim , sa ne vada si pe noi. Si facem cacatul praf. Macar screciu sa ramana cu picioarele pe pamant sa munceqsca, sa fie serios si sa nu i se urce la cap ca lui ivan. Sa invete din prostia altora , ce sa faca si mai ales , ce sa nu faca.

 29. Juventin spune:

  Deci cati fotbalisti avem si cati ne mai trebuie pt a completa lotul de 25 ? Sunt eu nebun ca vreau 10? Sunt, ca ne trebuie vreo 15, nu doar 10. 🙂

 30. Nicu spune:

  Incredibil! Ce meci trist!

  A iesit inca o data in evidenta faptul ca s-a luat cea mai proasta decizie cand s-a renuntat la lotul Madson…sau pe nea Gigi si MP i-au bantuit fantomele lor..

  A juca cu Jazvic, Fajic, Screciu, Mazarache, Kelici titulari mi se pare un curaj demn de o ruleta rusească, nea GIG…

  Nu credeam sa-nvat a muri vreodata SPERANȚA de a juca o finala de cupa..

  Din pacate, azi s-a tras plapuma si s-a vazut cadavrul deciziilor „de ieri”..si nu numai..

  Cat de mult am ajuns sa ii regretam pe Rocha, Kay, Acka, Madson….lista lui Multescu-Popescu…

  Nu credeam sa-nvat a muri vreodată SPERANȚA de a juca finala cupei…

 31. daniel spune:

  Dragii mei, ce blestem pe capul nostru sa suferim, sa patimim, sa speram, sa devenim „înțelepți „, sa #rezistam la a fi „suporteri de rezultat”, sa demostram la nesfârșit ca „adevăratele caractere la înfrângere se văd”, sa induram…

  Dar, oare, conducerea clubului empatizeaza cu noi? Eu cred ca NU!

  NU conducerii clubului! Nu se mai poate!
  NU ne mai respectă! NU mai avem obiective comune…

 32. Tei spune:

  Nu s-a mai întâmplat minunea de 5-0 de data asta. Îmi pare rău când văd că și Astra a câștigat la scor. Defapt nu s-a mai produs nimic azi din punct de vedere fotbalistic. Înțeleg acum de ce CFR-ul s-a lepădat de Jazvic.

  Ce mi-a plăcut cel mai mult fața șocată a lui Screciu la faultul de la sfârșitul partidei. Dacă unul de 17 ani reacționează așa…😣

  Cu CFR ne va fi greu și din cauza moralului și din cauză că sujtem pe nicăieri și nu ne regăsim.

 33. daniel spune:

  Tei, dă-te jos din copac si revino cu picioarele pe pamant, nu in gand.
  Screciu este ultimul exemplu pe care îl puteai da. În toate meciurile în care a evoluat nu s-a evidențiat cu nimic: nu are o viteza deosebita, nu are un șut impresionant, nu are dribling, nu știm dacă e fundaș sau mijlocaș..Asa ca mai ușor cu Screciu. Azi a fost ffff slab.
  Este un produs 100% de marketing deconspirat chiar de „masculul alfa” din conducere, MP care spunea ca ” Screciu în momentul de fata valorează 10 milioane de euro”….delir, minciuna sau incompetenta…

  • Tei spune:

   M-am referit la faptul că e tânăr și n-are experiență în jocurile astea față de Bancu care are o vârstă și sezoane în picioare. Mie mi se pare un jucător interesant care poate crește. Dacă tu-l vezi o petardă supraevaluată… e părerea ta.

   Și stau bine-n tei…lucrurile se văd mai bine de aici.😊

 34. Nicu spune:

  Sunt nervos, trist si suparat..

  Valumi, ai să-mi dai si mie o tigară?😀

 35. valumi spune:

  Nicu, ute îți trimit un pachet întreg. Au un nume mai ciudat, MR&MP GM, și eu începui să tușesc de ele. Orișicum, sunt marcă înregistrată.

 36. Juventin spune:

  Gata nu mai disperati. Batem in retur cu 2-1. Dam gol in primele 15 min si ii scoatem la joc. Cu toatea astea rusinea acestui joc ramane. Cat si limitele unor jucatori care nu sunt si nu vor fi ceea ce ne-am dorit. Pe gustavo l-am adus ca decar. Nu e nici decar nici de banda , e fricos , nu pune osul , nu se implica in joc si nu are acea sclipire a unui decar. E un jucator de duzina de la care avem prea mari pretentii. N-are forta , nu rezista in duelurile 1/1 , nu viteza dar bate bn 11m. Atat. Cand a fost adus ne-am uitat pe youtube si am vz numai torpile de la 25m si…..moamaaaa ce fotbalist !!!!! Daca da si la noi asa , macar jumate din ce am vz , e scula chiar daca e pitic. Dar unde e acel gustavo? El e ? Oare? Gata si cu gustavo, cel pe care multescu l-a cerut insistent. Se pare ca la acest club , chiar nimeni nu are ochi la fotbalisti , de aici si bani aruncati aiurea si timp pierdut. Si a mai trecut un an.

  • Juventin spune:

   Vi se pare ca e acel decar care leaga jocul la mijloc , ca da pase filtrante , ca lumineaza jocul la mijloc , ca inventeaza o pasa de gol, sau face diferenta?

 37. Tarabostes spune:

  Ne-a rămas returul, sau cel puțin dorința de a mai fi optimiști și la meciul retur…

 38. Bogdan spune:

  Ce ne-a ramas? Durerea si frustarea. Oare cat adevar a fost in declaratiile facute de Madson? Nu avem echipa. Avem doar non-valori, in frunte cu marele Ivan. Intrebarea este, dupa primele 6 luni de strainatate se va intoarce imprumut la Chiajna sau la Juventus Bucuresti? Jenant. Sa le fie rusine.

 39. Cilly spune:

  Asa e cu tutunul cand fumezi mai si tusesti …mai tusesc si prin Barcelona si prin Liverpool dar noi care avem un tutun mai de slaba calitate .:)..despre meciul de aseară nu sunt multe de zis am trimis in teren o masina fara motor …știam ca o sa fie greu si a fost ..nu cred ca trebuie sa judecam jucatori dupa meciul de aseară nici pe Gustavo, nici pe Screciu in primul rând aseară nu am fost o echipa ,am încercat toată repriza a doua centrări pentru ca nu aveam mijloc sa aiba posesie si sa împingă jocul in careul advers , in speranța ca la una din centrări cei de la Voluntari o sa greșească …ce este de făcut acum si nu la vara ..nu este totul pierdut si nu cred ca este asa greu sa învingem cu 2-1.3-1sau 1-0 si sa ducem meciul in prelungiri…cred ca trebuie o mobilizare generală pentru meciul din retur conducere,antrenori ,jucatori si suporteri…iar noi suporterii trebuie sa ajutam echipa ca niciodată trebuie sa simta ca joaca pe Extensiv si nu in Voluntari trebuie o mobilizare mai mare decat pentru un meci cu Diamo sau fcsb trebuie sa fim peste 2000 de „lei” in tribune si atunci sigur o sa jucam finala ..asa ca sa lăsam criticile si sa facem in asa fel ca in ziua returului sa nu avem altceva de făcut decat sa ne sustinem echipa …cam acesta ar fi extemporalul care trebuie sa-l trecem si noi suporterii alături de echipa …bineînțeles daca ne pasa si nu vrem decat sa ne dam „importanți” pe acest site….Hai Stiinta !

 40. Doru spune:

  Declarația lui nea Gigi de la finalul jocului este halucinantă: ” i-am învățat prost pe suporteri”..

  După o astfel de declarație cea mai bună soluție este sa se ducă acasă si sa ne lase..

  • Juventin spune:

   Pai ce trofee a cucerit, de ne-a invatat prost? Simpla prezenta in playoff , fara sa jucam nik e o performanta? A avut si el o contributie la alungarea celor 4 , ciocul mic. Poate o fi pt el cel care e invatat numai la retrogradare.

 41. Doru spune:

  Cilly, eu oricum voi fi prezent, dar nea Gigi..

 42. Cilly spune:

  @Doru….mie nu-mi pasa de nea Gigi ,mie îmi pasa de Universitatea Craiova …vreau sa jucam in finala si sa câștigam Cupa …unde o sa fie nea Gigi ?..sigur de la vara nu pe banca noastră tehnica ..Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER