Am pierdut o bătălie, dar Craiova arată că e singura care poate purta războiul. Iar războiul nu e doar pe plan sportiv!

FCSB se concentrează impecabil când joacă cu Universitatea. Asta e clar. Nici măcar pe Dinamo, o echipă umilă și mică, nu-și doresc atât de tare să o bată. Motivele pentru care fcsbiștii țin atât de tare s-o bată pe Craiova și, deocamdată, chiar reușesc asta de cele mai multe ori, izvorăsc din același fenomen. Unul trist pentru fotbalul românesc, dar îmbucurător pentru Craiova, dacă reușește să reziste și în continuare.

Mai exact, Becali ia tot ce vrea din România. Ieri, aproape că ne-a bătut o selecționată a celor mai buni jucători care au scos capul în fotbalul românesc, de 3-4 ani încoace. Momcilovic (Pandurii) a fost excelent, Larie (CFR Cluj) peste nota lui obișnuită, Tănase, Coman și Nedelcu (Viitorul) au arătat fantastic, Gnohere (Dinamo) e cu siguranță un mare vârf, Benzar și Pintilii nici n-au jucat, iar de contingentul venit in corpore de la penultima campioană, Astra, nici nu mai vorbim. Practic, Becali a demontat bucată cu bucată ultimele două campioane ale României, pe Viitorul chiar înainte de preliminariile Champions League, doar pentru că putea și doar pentru că nu voia să aibă adversar.

Acum observați acel ”aproape” scris cu bold mai sus, în fața ”selecționatei celor mai buni jucători din România” și gândiți-vă cum ar fi arătat FCSB acum cu Băluță, Bancu și Ivan. Deși nu a câștigat nici un trofeu și a avut oferte pe bani mulți de la FCSB (păi, dacă îi oferă Gigi 3 milioane lui Negoiță, ăla o să-l lase să-și aleagă oricare 5 jucători de la sărăciile alea care vor juca în playout anul ăsta, Dinamo), Craiova rămâne reduta de necucerit la nivel tactic. Sigur, pe teren continuă să ne bată și e pe undeva firesc să o facă. E greu să joci împotriva all star team-ului, mai ales când joacă impecabil și sunt puși în teren foarte bine, cum a fost cazul aseară, dar ceva ne spune că pe termen lung vom reuși. Dar asta doar cu condiția să #rezistam.

Faptul că Știința se încăpățânează să reziste ”avansurilor” financiare ale ciobanului îi înnebunește pe acesta și slugoii lui. Iar ”marile capturi” pe care Anamaria Prodan le-a prezentat în presa pe care o are sub papuc ca lovituri fantastice, dar de fapt se vor dovedi niște fâsuri penibile, Andrei Vlad și Pacionel, demonstrează cât de tare își dorește FCSB ca și Universitatea să plece capul și să îngenuncheze în fața puterii banului, așa cum au făcut-o toate celelalte competitoare. Oamenii au ajuns să dea 400.000 de euro pe un junior DOAR PENTRU CĂ ERA DE LA UNIVERSITATEA CRAIOVA. Altfel, spuneți voi, ar fi dat Becali aproape jumătate de milion pe un portar care abia ce apărase un meci întreg în prima ligă și de care nu auzise nimeni?

Dacă Știința continuă strategia cu un singur jucător vândut pe an și mai ales pe aceea de a nu întări lotul celei mai puternice competitoare, viitorul este măreț. Un viitor construit pe inteligență, pasiune și creștere naturală, nu pe bani aruncați în neștire și hei rup ciobănesc. Previziunea noastră este că Craiova și FCSB vor domina următorul deceniu al fotbalului românesc. Dacă CFR Cluj reușește să câștige o putere financiară și mai ales o dorință suficient de mari încât să se înscrie și ea în luptă, ar fi cu atât mai bine pentru fotbal și pentru noi deopotrivă. În această luptă în doi sau chiar trei, FCSB pleacă favorită certă și va repurta numeroase victorii. Dar Craiova chiar o va învinge, curând. Iar scânteia unei participări în grupele cupelor europene (gândiți-vă câți bani a strâns Becali din aceste participări în ultimii ani, că doar nu credeați că aduce de acasă) ar fi pentru noi un miracol care chiar ne-ar putea face să ne batem și financiar, pe termen mediu, cu cei care au pus stăpânire pe București și, în bună măsură, pe țară.

Evident, o altă scânteie va fi revenirea în Craiova, singurul oraș (din păcate) care a rezistat la nivel de suporteri asalturilor steliste. Severinul a fost, o spuneam și ieri, cea mai urâtă deplasare posibilă, în acest sezon. Nu este o opinie a noastră, ci este statistică. Din 8 meciuri la Severin, Știința lui Mangia a strâns 13 puncte. Din 8 meciuri în  restul deplasărilor, am strâns 19. Imaginați-vă cum ar fi fost să jucăm acasă și să aducem mai multe puncte de acasă decât din deplasare, cum face aproape orice echipă din fotbalul mondial. Ei bine, din noiembrie vom fi acasă. Și va conta enorm!

Craiova e obligată să reziste asaltului becalian nu doar pentru fotbalul românesc, ci pentru întreaga Românie pentru care un asemenea personaj mizer și înapoiat este extrem de nociv. Dacă există o entitate care să ne scape de acest rău definitiv (nu doar temporar, cum a reușit justiția), aceea este Universitatea Craiova.

PS – și, când mai deschideți GSP-ul sau televizoarele pe Digi și Dolce, aveți în vedere un fapt demonstrabil și evident: că Becali aruncă banii nu doar pe jucători, ci și pe jurnaliști.

44 comentarii la articolul Am pierdut o bătălie, dar Craiova arată că e singura care poate purta războiul. Iar războiul nu e doar pe plan sportiv!

 1. Stefan.. spune:

  Pacat… Cifrele vorbesc: suntem „satelitul” echipei lui Gigi Becali. Ca pe timpul lui Mititelu. Desi il regret pe Multescu, pot spune ca avem antrenor foarte bun, dar nu e suficient.

  • Redactia spune:

   Esti un dobitoc, Stefane. Daca asta ai inteles tu, esti un mare dobitoc. Te-ar mai salva o marturisire: aceea ca n-ai citit textul. Deci, ce sa fie? Dobitoc sau prost?

   • Stefan.. spune:

    Pacat… Cifrele vorbesc: suntem „satelitul” echipei lui Gigi Becali. Ca pe timpul lui Mititelu. Desi il regret pe Multescu, pot spune ca avem antrenor foarte bun, dar nu e suficient.

    • Redactia spune:

     Da, stim aceasta parere deja :)) Trimite-o pe cealalta. Sau doar pe asta o ai pentru azi?

     • Adrian spune:

      Vai de capul vostru de nulitati….

      Stergeti postarile??????

      Ce dobitoci….

      😂😂😂😂😂😂😂

     • Redactia spune:

      Adrian, sunt trei tipuri de postari. Unele pe care le ignoram, unele la care raspundem si unele atat de jegoase si de imbecile incat nu putem nici sa ignoram, nici sa le raspundem, asa ca nu avem decat sa le stergem. Nu esti binevenit pe pagina asta, iti putem da si ban pe IP, daca insisti.

     • Adrian spune:

      Cum spuneam….vai de capul vostru….

      Slugi ca voi, fara caracter, mai pun cate o piatra la esecul echipei….

      Cum spuneam, sunteti penibili!!!!!!!

      P s : ma doare fix in dos ca ma blocheaza niste nulitati!!!!!!

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

     • Redactia spune:

      Nu voiam sa te afectam psihic, puiule. Voiam doar sa nu-ti mai lasi voma pe aici. Deci e ok, stim ca te doare in pula de banul nostru, asa cum pe noi ne doare in pula de parerile tale, toata lumea e fericita, suntem chit, acum comenteaza pe alte pagini. Sau du-te si angajeaza-te antrenor, promiti.

 2. Adrian spune:

  După 27 de ani fara performante notabile am dovedit ca rezistam intr-un simțământ de apartenența la o regiune care ne face unici si arată ca avem viitor ! Suntem acasă in întreaga Oltenie de la Drobeta-Turnu , Târgu-Jiu Jiu ,Râmnicu-Vâlcea ,Drăgășani Slatina sau Caracal ! Nu exista nici unde in România ceva asemanator. Din umilința de aseară se va naște măreția acestei echipe pentru ca încă mai suferim încă mai avem orgoliu încă recunoaștem ca suntem olteni oriunde am fi ! Bucurați-vă ca ne jignesc pe digi împingând in derizoriu pana si dreptul de-a avea o muică ,o mama sau pe
  Gsp promovând detractorii acestui simbol ! Cu certitudine avem viitor noi ca regiune in sport si nu numai pentru ca avem identitate pentru ca încă putem sa fim uniți ! Aseară fcsb s-a convins ca oriunde ar juca in OLTENIA este musafir si atât ! Mulțumim Drobeta-Turnu ,mulțumim Oltenia ! Hai Universitatea Craiova !!!

 3. Tarabostes spune:

  Pentru a rezista nu este necesar doar să nu se vândă jucători la București…
  Este util să avem juniori care să devină certitudini la prima echipă, dar și ochi la transferat fotbaliști. Faptul că nu ne propunem să vindem în străinătate decât un titular/sezon arată cât de greu este să împăcăm cele două principii: să avem juniori care să devină certitudini (de Markovici nu se mai știe nimic…), dar și să facem transferuri care să aducă plusvaloare (gen Mitriță). Unii dintre cei care joacă acum la Știința sunt buni la nivelul Ligii 1, dar în Europa se joacă altceva…
  Vă descalificați dacă ajungeți să coborâți nivelul dialogului și să-i jigniți pe suporteri, utilizând cuvinte de genul prost etc. Folosiți argumente și nu adjective negative.

  • Redactia spune:

   OK. Argumentat, Stefan este prost pentru ca numeste echipa pe care pretinde ca o iubeste ”satelitul” rivalei intr-un articol in care i se explica frumos si argumentat ca nu doar ca nu e satelitul, ci e principalul rival. Sa-ti umilesti echipa pe care o iubesti numind-o ”satelit” doar pentru ca nu reuseste sa bata o echipa mult superioara valoric te califica drept un mare prost (si chiar si-un mare nesimtit) in orice scara de valori. Speram ca v-a multumit explicatia.

   • Tarabostes spune:

    În primul rând, Stefan a folosit ghilimele la cuvântul satelit. Ceea ce înseamnă că termenul nu-i aparține și că altcineva l-a folosit anterior, însă nu este sigur dacă este sau nu este așa. Dacă ar fi fost o certitudine nu mai folosea ghilimelele.
    În al doilea rând, 3 juniori ai Științei au ajuns la fcsb, unul vândut cu 400.000 EUR, după doar meci la echipa mare, iar ceilalți doi fără să joace oficial la prima echipă, dar având un „Rambo” prin tribună. Cei trei înseamnă o treime dintr-o echipă de fotbal. Cam tot așa a făcut și Viitorul, însă la nivel de seniori. Dacă Știința nu duce lipsă de copii talentați, existând posibilitatea să nu le facă la toți contracte de profesioniști, nu este o tragedie dacă unii, fără contract, ajung liberi la rivale. În cazul Viitorului, dacă nu vindea la fcsb, cu siguranță că s-ar fi aflat într-un impas/colaps financiar. În cazul de față, Viitorul a fost dependentă de fcsb, iar Știința nu. Din cauza asta Viitorul a ajuns în situația în care se juca pe vremuri Dinamo-Victoria sau Dinamo-Flacăra Moreni (pentru cine nu știe, Dinamo juca cu echipele satelit). Cu alte cuvinte, consider că folosirea termenului „satelit” raportat la ceea ce s-a întâmplat cu cei 3 juniori ai Științei este deocamdată malițioasă.

    • Redactia spune:

     Ne intriseaza ca unii fani ai nostri, culmea, pun botul la petardele aruncate de Prodanca in presa. Anual, ba chiar zilnic, toate echipele din Romania ”pierd” juniori. Juniorii deseori nici pot fi facuti profesionisti sau contractati, sunt copii, depind foarte mult de parinti, e foarte greu sa-i tii, daca ei si parintii nu vor mai ales (cum a fost cazul la Vlad, fiu de stelist adorator de Becali). Si e imposibil ca toti juniorii de la o echipa sa ajunga seniori, ca sunt niste sute de juniori, deci automat unii se vor ”pierde”. Si noi luam juniori din foarte multe locuri. Faptul ca Stefan e o sarmana victima a presei de la Bucuresti si chiar crede ca conteaza fratii Pacionel la ORICE sau ca 400.000 de euro pe Vlad nu e o suma mai mult decat corecta (chiar i-am pacalit, am zice), nu e vina noastra, ci a lui. Acesti asa-zisi suporteri ai Craiovei iau hartia igienica cu care se sterge Anamaria Prodan la cur si isi fac steag din ea. Nu-i frumos si nici nu face bine nimanui, mai ales lor. De altfel, fix despre asta era vorba in articol. Despre manipularea FCSB-istilor, care incearca sa induca ideea ca, luand niste juniori complet insignifianti de la noi, asta ne face egalii celorlalti, care se pleaca in fata lor. Nu e adevarat, evident, iar faptul ca pana si fanii Craiovei pun botul la asemenea articole mizerabile si comandate e regretabil. De aici si reactia noastra dura la „satelitul” ala, mizerabil si fara ghilimele, si cu.

     • Tarabostes spune:

      Aberați cu seninătate, deci sunteți penibili.
      Dacă aș fi fost pește nu aveați boașele umflate, așa vă rămâne speranța să vă intre ceva din drepturi de autor, ca să vă energizați neuronii și poate vă faceți timp să mai citiți DEX-ul.
      Confundați o cântăreață de muzică populară cu o impresară.
      Voi, adevărații promotori ai adevărului despre Știința, aveți dușmani pe toată lumea în afară de voi: presa, suporterii cu sau fără abonamente etc
      Sar peste vrăjeala voastră cu juniorii. Ideea este asta: 3 juniori ai Științei au ajuns la fcsb. Știința ce a luat de la București ? („Si noi luam juniori din foarte multe locuri”).
      Apoi, eu sunt un boier. Nu-mi bag degetele în mizeriile improvizate de alții. Așa că am rugat-o pe impresară să vă trimită cu dedicație frumoasa hârtie colorată, ca să aruncați trofeul pe după gât. Sunt sigur că, la cât sunteți de agitați verbal, veți reuși să o reciclați. 😉

     • Redactia spune:

      N-am inteles nimic, dar e ok, nu pareai genul care a fost la logica intr-a noua. Sau intr-a noua, ca veni vorba.

 4. olteanu_l spune:

  Cred ca dupa acest comentariu o sa-mi iau cateva injuraturi, insa imi asum riscul si-mi prezint punctul de vedere exact asa cum il vad.

  Si as vrea sa o fac clar si concis din capul locului. SUNT MANDRU DE ECHIPA CRAOVEI SI DE REZULTATELE DE PANA ACUM!

  Da, meciul de aseara a fost un fiasco total, am fost muci. Ne-ar tras-o din orice pozitie si cum si-au dorit. Si asta in curtea noastra, facandu-ne si de ras in fata apropiatilor.
  Si treaba asta doare al dracu de tare. Pt ca tocmai Steaua sa faca asta, ca daca ne batea CFR parca nu era atat de grav.

  ASA SI?
  Eu am suficiente motive sa fiu la fel de mandru, cum eram si inainte de acest meci.

  Da, sunt mandru ca marea familie a Craiovei devine tot mai unita.

  Da, sunt mandru ca aud tot mai rar CSU si tot mai des Universitatea Craiova.

  Da, sunt mandru ca vom avea un stadion extraordinar si in curand meciurile de acasa chiar vor fi jucate acasa.

  Da, sund mandru ca avem o galerie care incepe sa semene tot mai mult cu frumoasa galerie din trecut.

  Da, sunt mandru ca in atapa a 15 am fost la 1 distanta de lider, iar acum la 3.

  Da, sunt mandru ca Universitatea are in sfarsit management, marketing si centre de copii si juniori.

  Da, sunt mandru ca avem cea mai buna echipa din 2000 pana in prezent.

  Da, sunt mandru ca avem un antrenor foarte bun.

  Da, sunt mandru ca la Criova se construieste cu cap, nu la fel de rapid pe cat ne-am dori dar se intampla lucruri frumoase. Doar cei rautaciosi nu sesizeaza o evolutie de la an la an.

  Da, sunt mandru ca suntem singura echipa din Liga 1 care a inscris in fiecare joc.

  Da, sunt mandru ca nu stam capra in fata lui Becali pentru 2-3 milioane (bine, aici o spun cu juma de gura ca imi amintesc de cateva negocieri recente).

  DA, NE-A BATUT FCSB SI CE?

  Aseara, incepand de la portar si pana la antrenor a fost o ceata totala. Chiar si daca ne drogau astia cu vreo saptamana inainte nu eram atat de lipsiti de reactie.
  Toata lumea a vazut asta, dar oare ajuta la ceva sa batem apa in piua pe o infrangere.

  Bun, am vazut cu totii unde suntem. Stiam cu totii ca nu avem portar de locul 1, stiam cu totii ca apararea este subreda (sa nu zic altfel), stiam cu totii ca mijlocul nu este extraordinar, dar in acelasi timp stiam cu totii ca nu a castigat nimeni la loto sa doneze banii clubului si apoi sa intrebe de ce nu se cheltuiesc pe transferuri din campionatele puternice.

  Crede cineva ca cei din conducere sau Mangia nu stiu ca avem probleme serioase la nivelul valorii lotului? O stiu si sper eu sa si rezolve o parte din probleme in iarna, asa cum au rezolvat o parte buna si in vara.

  Desi mai am cate un meci cu cei din redactie, le dau dreptate in totalitate referitor la acest articol si chiar ii felicit pentru initiativa cu imnul.
  Mi-ar placea ca de la ideea lor sa ajungem la un imn pe care sa-l cantam cu totii la meciurile echipei noastre dragi.

  Felicitari baieti pentru idee si initiativa. Astfel de lucruri le voi aplauda in picioare, chit ca-s copiate sau nu. Deacat sa ne dam mari elitisti care nu copiaza si sa cantam fiecare ce ne vine si dupa ureche mai bine copiem o idee pe care o adaptam.

  Atat ne duce capul acum, cand o sa ne duca mai mult vom crea mai mult, insa pornim de undeva. Ceva oricat de slab este mai bun decat nimic.

  ASADAR, CAPUL SUS, HAIDETI SA RECUNOASTEM CA SUNT MUUULT MAI BUNI CA NOI, SA-I APLAUDAM CUM SE CUVINE SI SA NU NE MAI JELIM CA NISTE BABE CI SA RIDICAM CA NISTE LEI.

  Bafta la Giurgiu baieti, voi fi acolo si mai apropiat de voi decat am fost inainte de meciul cu Steaua sau Chiajna.

 5. florin spune:

  ar mai fi un da …da ai spus mai bine decat redactia care este crezul fiecarui suporter stiinta …am spus …suporter …

 6. olteanu_l spune:

  A, si le mai dau dreptate la ceva celor din redactie, la faptul ca tarfa de Prodan platind niste influenceri din presa promoveaza ideea ca Universitatea nu trateaza copiii cu respect.

  De ce promoveaza aceasta idee? Pai e simplu si foarte logic. Doar asa pot lua ce este mai valoros de la noi.
  Cunoasteti principiul „dezbina si cucereste” ei, cam despre asta e vorba.

  Da, Universitatea devine un oponent serios al „domnului Becali” si asta deranjeaza. In plus, Prodanca are si niste meciuri personale cu cei din conducerea echipei.
  Faptul ca ea nu are acces la niste jucatori de viitor de la Craiova o determina sa ofere orice, inclusiv proprile-i servicii unor domni din presa care sa-i propage ideile.

  Uitati-va la declariatiile facute de juniorii care au plecat la Steaua. Vi se pare ca transmit toti aceeasi idee? Ca la Craiova e iad iar la FCSB e rai?

  Poate nu ar lipsi ca si conducerea Craiovei sa faca o evaluare asupra modului in care se comporta managerii de la copii si juniori cu pustii si cu familiile acestora, insa tind sa dau dreptate clubului in acest caz.

  Imi amintesc de un moment la meciul cu Chiajna cand managerul de la copii si juniori a venit sa le plateasca membrilor galeriei diferenta de bani de la 5-15 lei cat crescusera dintr-o data tariful cei de la Chiajna la meciul direct(nu intru in detalii, cei care au intrat spre final pe stadion stiu la ce ma refer).

  Chiar am fost incurcat de manager, Silviu Bogdan, ca despre el vorbesc, in momentul in care a refuzat cu insistenta sa-mi ia diferenta de 20 de lei pe care ar fi trebuit sa o platesc pentru 2 bilete. Am fost placut impresionat de reactia lui chiar daca intr-un final mi-am platit singur biletul, asa cum era firesc.

  In concluzie, haideti sa mai citim si printre randuri informatia care ni se prezinta, atat de redactie, dar in egala masura si de GSP si Digi.

  • Adrian spune:

   Doamne, ce slugi …….

   Cum va suportati mizeriile astea de postari, imi este mie rusine…..

   Asta e un site propagandistic josnic si slugarnic, un fel de portavoce a conducerii…..UN FEL DE PORTAVOCE A CONDUCERII!!!!

   Ca pe vremea lui Ceausescu…..

   Mizerabile incercari de manipulare!!!!!

   • Redactia spune:

    Adriane, a zis domnu Rotaru (in timp ce il lingeam pe coaie) ca oamenii care intra si mai si comenteaza pe site-uri mizerbile sunt niste mari cretini. Deci, esti cretin? Mars in pula mea, ai un x in dreapta sus, taranusule.

   • olteanu_l spune:

    Maestre, nu as vrea sa intram intr-o polemica pe tema asta. Inainte sa faci niste acuzatii ar fi bine sa te informezi si sa vezi in cate randuri m-am ciondanit cu cei din redactie si ce „propaganda” am facut in trecut.

    Nu stiu la ce slugi te referi si pe cine incerci sa acuzi. Eu unul zambesc la postarea ta pentru ca nu ma simt.

    Stiu sa gandesc cu propriul creier si sa nu ma las manipulat nici de redactie si nici de GSP sau Digi. Iti dau oricand telefonul meu sa discutam direct sau numele complet sa continuam aceasta discutie pe Fb, unde ma poti si vedea la culoare.

    Nu-mi place sa intru in conflicte din astea copilaresti, insa daca se depaseste pragul bunului simt nu ma dau de-o parte.

    Spune-mi la care din punctele enumerate manipulez si iti argumentez cu drag.
    Desigur, asta daca putem avea un dialog civilizat. Altfel te voi ignora la fel cu on fac cu un alt ins de pe acest forum.

    Inca ceva, daca doresti sa discutam si in particular ne vedem la primul meci al baietilor, cel de la Giurgiu. Bafta!

 7. Cilly spune:

  E limpede ca lupta cu fcsb-ul se poarta pe mai multe planuri in special cu fcsb-ul pentru ca javrele sunt pe tobogan iar Negoita nu are banii oierului …aceasta lupta a devenit mai ascuțita de un an de zile la nivelul juniorilor de cand Jiji a hotărât sa-si faca Academie la Berceni si a investit cateva milioane bune…cu bani si impresari plătiți au adus jucatori de unde au putut din toată tara …discutam cu un fcsb-ist (normal ca el m-a sunat , sa se „redimensioneze” .:)) dupa meciul de duminica si era foarte încântat de victorie dar recunostea ca o sa le fie mult mai greu in play-off si ca lupta pentru câștigarea campionatului o sa fie cu noi ..si eu cred ca inaugurarea noului stadion si suporterii o sa conteze mult in play-off…si din punct de vedere financiar ma refer la bugetul clubului o sa conteze faptul ca o sa jucam in noua arena ..ca sa ajungem la banii din competitiile europene trebuie sa avem un pic de noroc si echipa nu ca nu am avea echipa dar e loc de mai bine , dupa parerea mea ne-ar fi de folos un fundas central gen Gica Popescu care sa fie tehnic sa „avanseze” cu mingia la picior fara teama si sa paseze precis , poate deja il avem ma gândesc la Razvan Popa dar sa-l vedem, si un mijlocaș central ofensiv de creatie, inițial am crezut ca este Rossi dar acum ma îndoiesc pare apatic , fara energie si cu putina dorința fiind mai mult accidentat…despre transferuri avem timp la iarna acum trebuie sa strângem cat mai multe puncte iar noi sa sustinem echipa si clubul care il iubim …Hai Stiinta !

 8. Tei spune:

  Eu încă mai sunt în stare de șoc deși obiectiv vorbind

  Nu e primul meci pe care-l pierdem acasă la o diferență de 3 goluri… acel 1-4 cu Cfr din play off a fost de pomină.

  Nu e prima dată când echipa e aproape de primul loc și nu reușește să treacă de pragul psihologic. Și-au dat cu stângul în dreptul și sezonul trecut când a fost vorba să ajungă lideri.

  Nici gafele din apărare și autogolul nu m-au surprins prea tare.

  Dar deși e doar un singur meci, deși punctele se vor înjumătăți, deși vom mai avea ocazia să-i întâlnim în play off această partidă o să rămână în memoria mea atâta timp cât majoritatea jucătorilor care au intrat pe teren duminică rămâne la club.

  N-am să uit cum a bătut Mitriță loviturile libere în aut deși la meciul cu Sepsi le-a executat mult mai bine, n-am să uit cum a fost lăsat singur cu portarul și n-a făcut nimic.
  N-am să uit cum Băluță primea pase și centrări în careu dar dintr-o dată parcă a uitat cum să tragă la poartă.
  N-am să uit pasele lui Gustavo în adversar sau chiar în out (!) de parcă atunci ar fi jucat prima dată și nu și-ar fi cunoscut colegii.
  N-am să uit cum Mateiu s-a transformat dintr-un tupeist care avansa mult în toate meciurile de până acum într-un fricos care mai mult pasează lui Calancea.
  N-am să uit nici că în minutul 85 a intrat Briceag.

  Pot să tolerez lipsa valorii lipsa tehnicii și greșelile pe care unii le fac că atât pot ei, dar m-a dezamăgit lipsa ambiției. La interviuri belicoase dinainte de meci au fost buni, pe teren mielușei.

  Parcă am revăzut acel retur cu Voluntari din cupa României când singurul care a încercat ceva și a avut două ocazii era cel venit din liga a treia. Restul jucătorilor? Deja în vacanță.

 9. Bogdan spune:

  Calancea cum de era a 3-a varianta la Voluntari iar la noi e titular de drept?
  Popica de ce nu are loc in poarta, macar la un meci, doua? A avut evolutii ok cand a fost folosit de noi si de Pandurii. Ne mandrim ca nu dam jucatori la Steaua, pentru ca nu avem cu ce altceva sa ne mandrim dupa meciurile cu ei. Exact asa facea si jegul de Mititelu. Apare Marcel Popescu si spune sec ca nu e nicio problema, Steaua a luat decat 1.5 puncte. Serios? Oare Prunea nu ar avea loc la noi? Gustavo trebuie sa mai stea si pe banca. Si poate reusim sa implementam un 4-2-3-1. Hai Stiinta

 10. Obiectivul spune:

  M,Popescu vorbeste numai prostii.L.Popescu,portarul,este mai valoros decat Calancea,chiar daca n-are talie.Meciul cu fcsb sa pierdut tactic si pe gafele apararii care culmea inca nu e pusa la punct

 11. Obiectivul spune:

  M,Popescu vorbeste numai prostii.L.Popescu,portarul,este mai valoros decat Calancea,chiar daca n-are talie.Meciul cu fcsb sa pierdut tactic si pe gafele apararii, care culmea, inca nu e pusa la punct de un antrenor italian.

  • olteanu_l spune:

   L. Popescu nu mi se pare o solutie in acest moment sau nu pentru o echipa cu pretentii. Vlad, da, el putea fi o sulutie si una foarte buna chiar.

   Si da, aici sa spui ca ai iesit bine vanzandu-l pe Vlad pe 400.000 la varsta pe care o are si la tupeul aratat cat a aparat e o tampenie.

   De ce nu a reusit clubul sa-l pastreze pe Vlad, aici da, este o discutie si dupa mine, atat cat stiu, consider ca s-a facut o mare greseala.

   Calancea este foarte bun dar ca rezerva titularului.

 12. george spune:

  Bai frate..chiar nu vede nimeni ca screciu e varza și pierdem pe mana lui mereu?! Popescu portar..burlacu unde 21 qaka de la iași mijlocaș cu mateiu …gustavo aut..baluta dreapta și jo Santos vârf..Și platini bun!

 13. Njock spune:

  Propunerile lui George le apreciez ca fiind pertinente. Cred că avem nevoie de cei 3 de la Iași. Neapărat un portar. Să apară Popa, Markovici, să se forțeze cu Mihalache?, cred că ar merita. Calancea, Gustavo, Zlatinski, Screciu deocamdată rezerve.Popescu-Martici,Kelic,Tiago,Bancu-Baluta,Qaka,Mateiu,Mitrița,Jo-Burlacu(Roman ).4-5-1.

 14. florin spune:

  unii decat sa faca mistocareala de doi prosti pe aici mai bine nu ar putea ei sa-i linga coaiele lui mititelu ?…nu de alta dar de supt i-o sug de mult …

 15. Bogdan spune:

  Am inteles ca iar se amana inaugurarea. Cam de cacao…

 16. Obiectivul spune:

  Am impresia ca hipopotanul de Genoiu e o umplutura de primar,il doare la saispe’ metri de echipa asta,un fel de antonie sol-aer!Daca nu era Olguta ,se facea fix o pooola in Craiova,ma refer la echipa si la stadion,iar pe Oblemenco, ar fi fost o padure cu fauna bogata!

 17. Bogdan spune:

  Mai bine il scoatem pe Screciu si jucam in 10. Mai bine asa decat sa se accidenteze cu mingea..

 18. Bogdan spune:

  Poate ne explica si noua cineva adevarul cu Zlatinsky. Nu explicatia cu accidentare..

 19. Olteanu_l spune:

  Eu cred ca daca am juca fara portar ne-am apara mai bine. Asa, Calancea, doar ii deruteaza pe fundasi ca avem portar.
  Fundasi, care oricum sunt derutati. Derutati grav rau de tot.

  Domn Popescu, ce fumeaza domne baietii astia din aparare, ca de multe ori ei joaca un fotbal paralel? Cu asta din teen nu au nicio treaba.

 20. Adrian spune:

  Redactia…….

  MANGIA DE VIS……..

  Prosti mai sunteti, ba…….de fapt am vrut sa spun cretini….voi mangia si pooola ala de gustavo……

 21. Obiectivul spune:

  Cascadorii rasului in aparare,adevarate jaloane pe faza defensiva,avem o echipa mult mai boema decat pe vremea lui Multescu!Deja incep sa ma enervez tot mai mult pt optiunile lui Mangia si pe faptul ca aparare e varza indiferent cine va juca!Nu sa remediat nimic dupa meciul cu fcsb,acelasi sistem ,aceleasi greseli ,aceeasi jucatori fara valoare in aparare!!!Stau si ma intreb unde este organizarea jocului ???!!!

 22. Fan Stiinta dar nu oltean spune:

  Noi jucam in 10 oameni de cateva etape bune si nimeni de pe banca nu observa. Ma refer la Screciu care este depasit total atat pe faza defensiva si mai ales la constructie…

 23. Fan Stiinta dar nu oltean spune:

  …iar „Nicolai uriasul” ne demonstreaza in fiecare meci de ce era a treia varianta atunci cand evolua pentru comuna Voi

 24. Fan Stiinta dar nu oltean spune:

  Voluntari

 25. Tei spune:

  Deși ieșit la pensie Popov a revenit puțin pe teren să le dea câteva lecții lui Datkovic „300.000€” Spahia Kelic și „Puyol” despre cum să pui osul la bătaie în apărare .
  Chiar își amintește cineva câte alunecări au băgat stopperii noștri?
  De sărit la cap nu pot să o facă, viteză n-au, pase la adversar tot dau de la începutul sezonului încoace. Așa că trebuie să scoatem un fundaș ca să câștigăm un om în atac pentru că nu te poți baza pe apărare. Singura modalitate de a câștiga e să dăm mai multe goluri decât adversarul.

  Văzându-l pe Calancea cum greșește iar mă întreb dacă nu cumva Popescu e mai slab și decât el și Mitrovic. Ceva e în neregulă de nu joacă nici atunci când portarii noștri comit gafe pe bandă rulantă. Și ce gafe, nene!

  Băluță a fost mai preocupat de freză decât de joc. Cel mai slab de pe teren azi.

  Nu înțeleg de ce l-a mai adus pe Burlacu la conferință dacă avea de gând să îl bage în minutul 83.

 26. Bogdan spune:

  Nu se poate asa ceva. De atatea ori am spus, nu ai cum sa il fortezi pe Calancea. El atat poate. Aia de la Voluntari il tineau ca al treilea portar degeaba? L-a adus Multescu ca vroia un portar care sa vorbeasca romana. Ce plasament a avut la primul gol..ceva fantastic. Iar Mangia nu a invatat nimic din ultimul meci. Joci cu 3 pe fund contra unui singur atacant. E ceva fabulos. Screciu saracu nu mai stie de el. Vorba baiatului de mai sus, a intrat Popov la 50 de ani sa le tina apararea. Sa iei gol cu capul avand media de inaltime undeva la 2.5 m pe lina de fund.. pai ne da Botosani cu terenul in cap de nu ne vedem. Luati portar la iarna. Calancea e un foarte bun nr. 2!

 27. mario spune:

  Jeguri pupincuriste acum nu mai sugeti pula broscarului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER