Andelko Mandic: „Putem să recuperăm cele șase puncte în returul cu Asesoft”

Baschetbaliștii craioveni vor juca joi returul optimilor de finală din Cupa României. SCM o va întâlni pe Asesoft Ploiești în Polivalenta din Craiova, la 19:00. În primul meci, ploieștenii s-au impus la șase puncte diferență.

Cătălin Petrișor

Cătălin Petrișor

„La Craiova va fi cu totul alt meci decât a fost la Ploiești. Sunt câteva puncte de recuperat și sunt convins că îi putem bate și că putem obține calificarea în sferturi. Nu există echipă care să nu poată fi învinsă”, a spus căpitanul echipei craiovene, Cătălin Petrișor.

Într-o eventuală revenire crede și antrenorul Andelko Mandic: „Am obținut un rezultat bun în primul meci. Putem să recuperăm cele șase puncte în returul cu Asesoft. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și să fim curajoși, pentru că numai așa putem obține calificarea”. Mandic speră să vină cât mai mulți oameni la sală pentru că, spune el, „vor fi decisivi”.

În tur, Asesoft s-a impus cu 70-64. Scorul la finalul fiecărui set a fost: 15-11, 21-20, 13-20, 21-13.

După această partidă, pentru cele două echipe urmează prima etapă din campionat. Craiovenii vor juca împotriva târgujenilor de la Energia, iar Asesoft va avea meci cu U-Banca Transilvania.

D.Ș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER