Andrei Ivan, apreciat de stelişti: „E viitorul naţionalei”

Lui Costel Gâlcă i s-a solicitat să ofere un nume pentru viitorul echipei naţionale şi antrenorul lui FCSB l-a rostit pe cel al lui Andrei Ivan. „Sincer, cred că viitorul atacant al echipei naţionale o să fie Ivan Andrei de la Craiova. Are calităţi extraordinare” a spus Gâlcă în prosport.ro.

Nici Ivan nu a rămas insensibil la laudele fostului său antrenor de la naţionala under 17 şi i-a întors complimentul. „Îi mulţumesc mult domnului Gâlcă pentru aprecieri şi pentru că are încredere în mine. L-am avut ca antrenor la echipa naţională Under 17 şi pot să spun că a fost antrenorul alături de care m-am simţit foarte bine. E un antrenor foarte bun, îţi dă foarte multă încredere, te face să simţi că ştii pentru ce joci, te motivează excelent. Dacă mă doreşte la Steaua? Momentan sunt la Craiova, mă simt bine aici, nu vreau să spun mai multe” a spus Ivan.

Ivan a marcat împotriva echipei lui Gâlcă în turul campionatului, la acel 3-1 din Ghencea. Este singura reuşită a atacantului de 18 ani în acest sezon. La 16 ani, când a fost transferat în Bănie, a costat 80.000 de euro.

În discursul lui Ivan se observă o oarecare nemulţumire fiindcă nu a prea mai jucat în ultima vreme. Ivan a fost „cerut” în echipă şi de un alt stelist, Gabi Balint, într-o declaraţie în gds.ro: „Emil Săndoi şi Sorin Cârţu ar trebui să îndrăznească mai mult, pentru că au fotbalişti. Îl au pe Ivan, care este un jucător foarte talentat, eu i-am dat ocazia să joace şi nu a dezamăgit”.

2 comentarii la articolul Andrei Ivan, apreciat de stelişti: „E viitorul naţionalei”

  1. Ionut R spune:

    Parca vad ca il ia Steaua. Mititelu cat de nebun era promova tineri. Ajunsese echipa de tineret sa fie 3 sferturi de la Craiova. Acum noi vrem rezultate imediat, asta e problema noastra, nu mai avem rabdare. Cartu e un antrenor recunoscut ca promoveaza tineri, Sandoi nu mai zic, doar a fost atatia ani antrenor la tineret. Dar ei au presiune din partea conducerii si mai ales a superterilor, care nu mai au rabdare, asa ca jucam cu fotbalisti experimentati si buni, dar trecuti de 30 de ani.Daca obiectivul nu ar fi cupele europene, am fi peste viitorul lui hagi.Ganditi-va numai la o echipa de genul: Straton-Vatajelu (Briceag),Avramia,Frasinescu,Dumitras-Bancu,Carstea,Brandan,Baluta(Manea)-Ivan,Herghelegiu (Rocha). I-am pastrat in echipa pe Frasinescu si Brandan, pt ca e nevoie de cate un „batran” in aparare si la mijloc. Din pacate insa, echipa asta probabil nu ar trece de mijlocul clasamentului, si suporterii ar parasi-o. Dar ar fi o echipa care s-ar autosustine (salarii mici+vanzare de jucatori, cei tineri fiind mai atractivi pt transfer).

  2. Alin spune:

    Dupa comentariile stelistilor, Ivan s-a grabit sa posteze o fotografie cu FCSB pe pagina personala de facebook. Cred ca acest copil este necopt la minte daca reuseste sa-si dea cu stangul in dreptul in halul asta. Probabil din cauza asta nici nu este promovat in primul 11 de Cartu si Sandoi. In primul rand, ar trebui sa invete ce inseamna respectul pentru culori, pentru club, pentru istoria Stiintei si, mai ales, respectul pentru suporteri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER