ASA Tg. Mureș – U Cluj 0-0

Fosta noastră colegă de serie ASA Târgu Mureș și U Cluj au terminat la egalitate, 0-0, un meci desfășurat sâmbătă, de la ora 18:30, pe stadionul Trans-Sil din Mureș.

Ambele echipe au optat pentru așezarea deja clasică 4-2-3-1, începând în formulele:

ASA: Stăncioiu – Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi – N’Doye, Gorobsov – Szekely, Voiculeț, Hora – Henrique

U Cluj: Veselovsky – Jovanovici, Neag, Ninu, Mușat – Costin, Bucșa – Boutadjine, Kovacs, Nuno Viveiros – Jula

Partida a fost dominată destul de clar de oaspeți, U Cluj trecând în 3-4 rânduri pe lângă deschiderea scorului. La gazde, N’Doye, la al 150-lea meci în prima ligă, a fost singurul care s-a mișcat bine. Nou-veniții Goga, Sălăgeanu și Zicu au intrat toți în repriza a doua, dar n-au impresionat, Ianis Zicu părând chiar cu multe kilograme în plus. În minutul 66, Stăncioiu a avut o intrate întârziată la Kovacs, oaspeții cerând insistent penalty.

Mihai Teja, antrenor U: ”Puteam mai mult, trebuia să câștigăm dacă eram un pic mai determinați. Am intrat prea mult în jocul lor, cu mingi lungi, la bătaie. Am avut și 11 metri clar refuzat, nu vreau să cred că a fost ceva voit, dar din păcate se greșește împotriva noastră. Se vorbește că-i aducem pe Gicu Grozav și pe Messi, dar eu nu știu nimic, îl avem pe Gabi Jula și azi a făcut un meci bun.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER