Badea candidat la Primărie, mititeii se pregătesc să schimbe macazul. Urmează ”clona penelistă”?

”Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primăria Craiova. Se va lupta cu Lia Olguța Vasilescu, sondajele spun că diferența dintre ei este foarte mică.” (Alina Gorghiu, președinte PNL)

badea iohannisNu suntem interesați de politică. Ca formație, suntem mai degrabă oameni de dreapta. În același timp, deși avem o aversiune cumva înnăscută și educată față de PSD, o apreciem pe Lia O. Vasilescu pentru curajul de a fi luptat pentru Universitatea Craiova și, implicit, pentru orașul pe care îl conduce, chiar dacă a făcut-o, deseori, împotriva câtorva mii de olteni cu mințile întunecate de cancerul cerebral Mititelu.  Dintre ea și Pavel Badea, nu avem nici un favorit pentru primăria Craiova, de fapt ne e egal cine iese. Așa cum îi este, desigur, și Universității Craiova. Pretextul penibil al mititeilor și-al gesepeilor cu ”echipă politică”, în fapt o minciună ordinară, ar fi foarte ușor de contrazis în cazul în care celălalt mare partid al țării va câștiga alegerile. Am zis-o de la bun început: ce idiot poate crede că vreun primar, oricine ar fi el și din oricare partid, i-ar da dreptate escrocului de Mititelu și echipei lui familiale, făcută din flori cu Sorinel, Blondu și Gogoașă pe post de mame purtătoare? Singura șansă a acestui nenorocit și-a analfabeților care încă îl mai cred să i se schimbe norocul ar fi ca viitorul primar al Craiovei să fie unul dintre următorii: EL, Adițu Mititelu (fiu-su), Sorinel Copilu de Balaur, Gogoașă (care ar putea să-și tatueze promisiunile electorale pe fese, să i le vadă alegătorii când îi cer socoteală), Marcel Ia-n-cu’ sau ultimul taliban care încă pune cratime rămas în gașca lui Mititelu – Ostap Bender (nu degeaba nu-și dă numele real, bietul prăpădit).

Binele și dreptatea au bunul obicei să învingă, indiferent de marasmul politic. Iar binele și dreptatea nu vor fi NICIODATĂ de partea lui Mititelu și, în general, de partea celor care scriu ”s-au una, s-au cealaltă” și își fac un obicei din a spune minciuni sfruntate. S-au (de data asta e bine scris, mititeilor) spus atâtea minciuni despre Universitatea Craiova, de la renașterea ei, și s-au spus pe un ton atât de ridicat și cu atâta insistență, încât noi, fanii adevărului, am știut mereu că doar timpul, răbarea și faptele vor face dreptate. E atât de ușor să minți și, în general, să faci rău, și atât de complicat (și frustrant) să spui adevărul și să iei partea binelui, încât deseori am fost mai radicali decât era cazul. Dar în fața unui cancer ca Mititelu și sclavii lui nu poți fi elegant, nici diplomat. La cancer se răspunde cu agresivitate, altfel te doboară. De data asta, însă, tumora e tot mai firavă și cu șanse extrem de mici să mai revină.

Nu ne facem iluzii. Indiferent ce partid ar da primarul în Craiova, analfabeții vor continua să se simtă persecutați. De când au luat prostia cu ”clona pesedistă” în gură, se făcuseră liberali, vizionari, brătieni, capitaliști… Vai mama lor de amărășteni, că ei n-au după ce bea apă, dar sunt taman anti-stânga și pro-inițiativă privată și realizare pe plan personal. Ce să știe ei, idioții, că dacă moare stânga mor și ei? Ei bine, dacă vine dreapta, atunci vor deveni și anti-stânga și anti-dreapta, bineînțeles. Redenumesc Știința ”clona pesedisto-penelistă” și se fac anarhiști. Parcă-l și văd pe Mititelu cu cercei în nas, sprâncene și scrot, arzând steaguri cu însemne politice în față la Perinița și cerând moarte clasei politice și sistemului ticăloșit. Iar, în spatele lui, vajnicii săi fani, cei 20 de imbecili, vor arunca cu cocktailuri Molotov în geamurile de la propriile locuințe, ca să-i arate nenorocitului de Badea sau nenorocitei de Olguța ce fac ei cu bunurile orașului.

E greu să fii prost și ticălos, e foarte greu. Cele două însușiri te condamnă la o viață plină de suferințe, dar știți ce? Proștii ticăloși își merită fiecare clipă de chin. În timp ce ei vor urla de durere și neputință, ca și până acum, un lucru e cert: Universitatea Craiova va merge mai departe.

 

13 comentarii la articolul Badea candidat la Primărie, mititeii se pregătesc să schimbe macazul. Urmează ”clona penelistă”?

 1. Florin spune:

  daca va fi candidat il votez

 2. ipsilante spune:

  Da! Desi voi fi din nou acuzat de care unii ca as fi Manzog deghizat, subscriu 100% la ideile din articol. Nu sint nici cu PSD, nici cu NOUL PDL (in blana de PNL!). Ii sustin insa, pe ambii candidati; si pe Olguta, care a facut ENORM pentru modernizarea Craiovei, pentru revenirea fotbalului, prin CS Universitatea Craiova, in urbea noastra si construirea AICI a celui mai modern Stadion sin tara, dar si cu Badita, initiatorul, alaturi de regretatul prof. Stroie, a reinvierii mult-iubitei noastre STIINTA CRAIOVA! Voi vota, probabil, pentru CONTINUITATE, pentru finalizarea stadionului si a celorlalte investitii, in derulare, si care au schimbat deja in bine fata Craiovei, adica pentru PERSOANA LOV, nu pentru PSD! Fiecare sa faca asa cum il duce mintea si cum considera… Cat despre „mititei”, ei oricum vor fi permanent in OPOZITIE cu ORICE si ORICINE, numai cu mititelu, stapinul lor, nu! Pina la urma, indiferent cine va deveni primar dintre cei doi, STIINTA EXISTA si va exista in continuare iar fotbalul va fi imposibil sa mai fie distrus de indivizi dubiosi, ca in trecut. La fel si investitiile, odata incepute, nu cred ca le va mai putea stopa cineva. Cum ambii candidati sint pro- CS Universitatea Craiova, indiferent care va fi noul primar cred ca viitorul fotbalului craiovean va fi cu siguranta, pe maini bune… FORZA STIINTA!

 3. robert_fan stiinta spune:

  ceea ce numiti voi echipa,eu ii spun o gluma,iar ci despre primar,desi detest psd-ul,nu pot ignora acest mandat al LOV;Cert este a vad o redactie,care face cultul pasiuni,despre mititelu,si sustinatori lui.Clar acest personaj sumbru si de departe cel mai macabru al istoriei recente al stiintei,crede ca este un justitiar,insa sa i aduci in discutie in fiecare articol cu il electoral,chiar mi se pare fara sens!!pina la urma rotaru si andrici nu au demonstrat nimic,asa ca sunt in aceiasi linie cu mtititelu deocamdata..vom vedea ce ne rezerva viitorl!!

 4. Tarabostes spune:

  Probabil că la primărie sunt salariile mai mari decât la proiectul în care este implicat la CS U… 🙂
  *
  Până una-alta nu mai avem nici fundași centrali la echipă – Izvoranu a fost diagnosticat cu un chist la rinichi și, dacă se va confirma, are de gând să se lase de fotbal…

 5. "U" Craiova spune:

  DE CE IL TOT MENTIONATI PE BOOVEAN?
  PUTEM SA-L FACEM UITAT???

  • ipsilante spune:

   Noi l-am uita dar nu ne uita el! Nu trece saptamana fara sa nu atace, sa injure, sa denigreze, sa jigneasca CS Universitatea si pe cei care-i sint alaturi sau o sustin, prin Ed.Sp. si diverse gunoaie din mass-media. Deci, daca nu sinteti mititei, ori nu sinteti obiectivi, ori superficiali. Si eu l-as da uitarii, aici aveti dreptate dar personaje malefice precum mititelu, pentru fotbalul craioveam, trebuie evitate cu ORICE PRET, pe viitor! FORZA STIINTA!

 6. druidrider spune:

  cea mai proasta meserie
  este-n dolj la primarie

 7. ADRIAN MITITTELU spune:

  Observ ca simtiti si voi ca se apropie sfarsitul! Mult a fost putin a ramas ….De ce va este teama nu scapati! …. Mantog ! Nu te mai agita degeaba audienta si credibilitatea ta este ZERO. Verifica numarul celor care te adresezi si ai sa constati ca latri la luna…..Te zbati in zadar Rezultatul munci tale de convingere se vede in tribune la stadionul extensiv …. Esti un nimeni cu diploma….

  • Redactia spune:

   N-am, dom’le, diplomă. Sunt deștept prin născare, ca matale. Tot în octombrie e sfârșitul? Ne zici și o zi, să putem să râdem de tine pe urmă?

   • Tarabostes spune:

    Este vorba de sfarsitul in octombrie a proceselor pe rol ale persoanei care a retrogradat si desfiintat o echipa de fotbal, nu? 🙂

    • dache sever spune:

     Voi ce-l sustine-ti pe minciunelu, de ce nu-l dati in judecta,pentru retrogradre-a echpei,desafiliere a echipei,de falimentul echipei!?El nu are nici-o vina, doar ce-i de la Csu!Nu exista logica, nu exista nici-o implicare a celor de la csu, la falimentul lui mititelu, exclus, iar ce-l sustin, sunt complici, la raul ce-l provoaca suporterilor si sutinatori-lor, unei singure echipe in Craiova,UNIVERSITATEA CRAIOVA! Invitati-ma, la un singur meci de fotbal,organizat,de mitetelu si universitatea lui si particip cu mult drag, dar nu am unde, ca nu exista echipa patranata de mititelu! Treziti-va Craioveni, ca este echipa lui mititelu, ca este echipa Olgutei, este doar a Craiovenilor si sustineti-o ca e a voastra Craioveni, nu a unui individ oarecare, cu interese meschine! Hai Craiova!

  • noi spune:

   Esti intr-o grava eroare minciunelule. 🙂

 8. Stiintificul spune:

  Victorie cu Steaua, ca sa recuperati publicul si sa ofticati boovenii! Victoria de care suntem insetati de 12 ani! Sa fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER