Bănățenii le-au luat cupa oltenilor

Echipa de volei masculin a Craiovei a terminat pe locul al III-lea în Cupa „Radu Zamfirescu”. În ultimul meci, SCM a fost învinsă cu 3-0 de Dinamo București. Banatul Caransebeș a câștigat trofeul.

voleiÎn trei partide, craiovenii au adunat cinci puncte, trei din meciul cu Steaua și două după ce s-au impus împotriva bănățenilor. Dinamo și Caransebeș au avut tot câte două victorii, dar au mai obținut câte un punct după ce au pierdut cu 3-2. La volei, dintr-un meci încheiat după maximum de seturi câștigătorii se aleg cu două puncte și învinșii cu unul.

Banatul Caransebeș și Dinamo București au avut același punctaj. Bănățenii, însă, au luat trofeul datorită meciului direct cu Dinamo pe care l-au câștigat. Steaua a avut un punct și s-a clasat pe ultima poziție

Laurențiu Lică a fost cel mai bun trăgător al competiției. Banatul a avut cel mai bun jucător, Dan Borota, iar Dinamo cel mai bun ridicător, sârbul Milos Antonic.

Această cupă se organizează din 2010. Craiovenii au câștigat două dintre cele patru ediții. Aceștia s-au impus în 2010 și 2013. În 2011, competiția nu s-a desfășurat, iar în 2012 au câștigat sârbii de la Djerdap Kladovo.

 Rezultatele partidelor din ediția a IV-a:
vineri, 19 septembrie
Banatul Caransebeș – Dinamo București 3-2
SCM ”U” Craiova – Steaua București 3-1
sâmbătă, 20 septembrie
Dinamo București – Steaua București 3-2
SCM ”U” Craiova – Banatul Caransebeș 3-2
duminică, 21 septembrie
Banatul Caransebeș – Steaua București 3-0
SCM ”U” Craiova – Dinamo București 0-3

D.Ș.

Un comentariu la articolul Bănățenii le-au luat cupa oltenilor

  1. ssst spune:

    Cititi asta ca sa vedeti ca are dreptate Balaci :http://www.ziarulring.ro/stiri/sport/245218/2014/Oful-lui-Balaci-Cel-mai-mult-ma-doare-ca-niciodata-in-Romania-nu-am-fost-considerat-antrenor- . Eu cred ca Balaci stie si vrea mai mult binele Universitatii decit unul ca Waterboy . De ce nu sint doriti Balaci , Camataru , Marcel Popescu etc.? . Abia atunci vom fi foarte puternici . Noroc cu Cirtu , Sandoi si ceilalti din Craiova Maxima ca altfel [ dupa cum s-a vazut ] sintem jale . HAI STIINTA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER