Baschetbaliștii craioveni au fost eliminați din Cupă

SCM Craiova a pierdut și returul optimilor de finală din Cupa României. Oltenii au fost învinși de ploieștenii de la Asesoft, scor 71-97. Partida s-a jucat în Polivalenta din Craiova, unde au fost aproximativ 2500 de spectatori.

DSC_0598În tur, Asesoft a câștigat împotriva SCM-ului cu 70-64. De data aceasta, partida a fost echilibrată doar până la pauza mare. După 20 de minute, oaspeții au condus cu 35-33 datorită unui coș dat în ultima secundă a sfertului doi. Până la final, ploieștenii și-au mărit avantajul la 26 de puncte. În ultimele cinci minute, antrenorul Craiovei Andelko Mandic i-a lăsat să joace și pe tinerii Andrei Damian și Marius Ciotlăuș, pe care publicul i-a întâmpinat cu aplauze. Ciotlăuș a reușit două puncte și o recuperare.

Dintre baschetbaliștii Craiovei, coordonatorul sârb Nikola Otovic a dat cele mai multe puncte, 20. De la Asesoft s-au remarcat americanii Daniel Brown și Jermaine Flowers, care au înscris 22, respectiv 21 de puncte.

În prima etapă a Ligii Naționale, cele două echipe vor juca în deplasare. SCM va avea derby oltenesc cu Energia Târgu Jiu, iar Asesoft va întâlni U-Banca Transilvania.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER