Baschetbaliştii pierd derby-ul cu Dinamo după o prestaţie suspect de slabă în repriza secundă

SCMU Craiova a fost zdrobită în sfertul al treilea de Dinamo, în derby-ul din Sala „Dinamo” care a închis etapa a 6-a a Ligii Naţionale. Craiovenii conduceau la pauză cu 11 puncte, dar au pierdut meciul practic în parţialul al treilea, pe care l-au cedat cu 29-10, după ce nu au marcat niciun punct în primele 5 minute de la pauza mare. Pe fondul ratărilor incredibile echipei lui Popovic, dar şi datorită reuşitelor de 3 puncte ale dinamoviştilor, aceştia din urmă au pus o diferenţă lejeră pe tabelă, câştigând la final cu 83-71, pe sbaschetferturi: 21-20, 13-25, 29-10, 20-16. Gazdele au reuşit 13 coşuri de „afară”, Babkauskas având 6/8, iar Burlacu a răspuns cu cele 5 coşuri de 3 puncte, reuşite însă în prima repriză (8 ale echipei). Craiova a resimţit lipsa lui Micic, cei doi fundaşi americani fiind depăşiţi de joc. Marcatorii din seara aceasta au fost: Burlacu 19, Djurasovic 17, Covington 12, Popescu 7, Bozovic 6, Johnson 5, Grubor 3, Negoiţescu 2.

După 6 meciuri, Craiova şi Dinamo sunt le egalitate de puncte – 10, în fruntea clasamentului.

Pe site-urile de socializare, fanii din Bănie au acuzat prestaţia din partea secundă a echipei Craiovei, mulţi dintre suporteri fiind de părere că această cădere a fost deliberată, iar meciul a fost „blat”.

Şi la handbal am pierdut în seara aceasta, dar eşecul fetelor era scontat, în faţa vicecampioanei HCM Baia Mare, 31-21 în Ardeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER