Belgia – SUA sau Fotbal vs. Soccer

bel_suaPrecedentele întâlniri dintre cele două formații aflate astăzi față în față în ultima optime a Cupei Mondiale, cinci la număr, au fost câștigate cu o singură excepție, de europeni (4 victorii, față de numai una a americanilor, golaveraj 8-5). Prima confruntare dintre cele două trupe a avut loc la chiar prima ediție a Cupei Mondiale, cea din Uruguay, din 1930, tranșată categoric în favoarea lor de către americani, scor 3-0. În 2002, în Coreea de Sud și Japonia, în ultimul meci oficial ce a pus față în față cele două echipe, belgienii s-au impus cu un deloc convingător 1-0, iar în ultima înfruntare, în mai 2013, pe pământ american, în Cleveland, tot belgienii au fost cei care au învins, mai clar de această dată, cu 4-2.

Poate fi meciul carierei pentru doi dintre veteranii acestui campionat mondial, portarul american Tim Howard (35 de ani) și fundașul central belgian Daniel Van Buyten (36 de ani). Cei doi jucători au fost foarte încrezători în declarațiile de dinaintea partidei, ambii considerând că formația din care fac parte are calitățile ce o pot propulsa în elita selectă a celor mai bune opt echipe din lume.

Pe hârtie, belgienii par favoriți, însă, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori pe parcursul desfășurării competiției, calculele hârtiei au fost contrazise de realitatea din teren, drept urmare, predicția noastră pentru primele 90 de minute este un rezultat de egalitate.

Predicția Maxima Sport: egal în timpul regulamentar – cota 3,40 la bwin

Alte cote interesante:

victorie Belgia în prelungiri – cota 11,00 la bet365

Hazard înscrie – cota 3,80 la Unibet

0-0 la pauză – cota 2,50 la bwin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER