Bergodi: „Craiova joacă foarte bine, dar vrem victoria”

Antrenorul italian a mureşenilor, Cristiano Bergodi, spune că ASA vine să câştige în Bănie, chiar dacă alb-albaştrii formează o echipă redutabilă, iar publicul îi susţine frenetic. „Este un meci greu pentru noi. Întâlnim o echipă care joacă foarte bine, în special pe teren propriu, au un public inimos. Avem și unele probleme de lot, care ne împiedică să aliniem cecartu bergodia mai bună echipă. Dar avem un lot competitiv, iar cei care vor intra vor lupta pentru echipă. Nu mergem să jucăm la egal, noi începem partida să o câștigăm. Importantă va fi prestația, dacă jucăm bine, putem câștiga. În funcție de desfășurarea jocului, vom vedea dacă putem câștiga sau ne putem mulțumi cu un egal” prefaţat Bergodi jocul de duminică.

Preşedintele ardelenilor, Bogdan Mara, remarcă importanţa jocului, unul de 6 puncte:  „Ne luptăm direct cu Craiova pentru play-off, astfel că jocul va avea o încărcătură specială. Noi suntem pe un drum bun, venim după 3 victorii consecutive, în campionat și cupă și avem un moral bun. Jucătorii au început să pună în aplicare ce le cere antrenorul, noile idei tactice. Cred că, de acum înainte, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine”.

Olandezul Romario Kortzorg a declarat: „Este foarte important jocul de duminică. Craiova este o echipă puternică. Toate jocurile sunt grele, dar noi avem nevoie de puncte. Avem mai multe absențe, dar jucătorii care vor intra, vor lupta pentru victorie”.

ASA nu va putea miza duminică pe stoperul Ivan Gonzales, pe fundaşul stânga Balic şi pe mijlocaşul Gorobsov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER