Bosnia – Nigeria, marea șansă

Dzeko-Pjanic_2925040O țară născută dintr-un război sângeros, Bosnia-Herțegovina se află la prima ei prezență la un campionat mondial. După un meci de debut foarte bun împotriva Argentinei pe Maracana (pierdut cu 1-2, dar cu multe ocazii de partea bosniecilor), Bosnia se mută la Pantanal pentru un meci în care, în ciuda lipsei de experiență, pornește favorită clară.

Nigeria și Iran au părut cele mai slabe echipe de la această ediție a Mondialelor în celălalt meci disputat până acum în grupa F, un 0-0 nu doar fără faze de poartă, ci și cu execuții tehnice care aminteau mai degrabă de ligile I și II din România decât de o competiție de top. Nigerienii au și câteva absențe cauzate de accidentări, dar jucătorii lor au promis suporterilor că vor juca pentru cele 14 victime ale unui atentat sinucigaș recent din Nigeria, care a avut loc chiar într-o piață în care nigerienii urmăreau meciul cu Iran.

Emmanuel Attah, coordonatorul surprinzătoarei câștigătoare a ultimei ediții a Cupei Africii, a declarat: ”Știm că o victorie împotriva Bosniei nu va aduce înapoi viețile celor uciși, dar va fi modul nostru de a spune că regretăm pierderile suferite de familii”.

În cealaltă tabără, selecționerul Safet Susic, al treilea cel mai prost plătit de la această ediție de Mondiale, a promis că îl va titulariza, de această dată, pe Ibisevic, cel care a intrat de pe bancă și a marcat împotriva Argentinei în prima etapă. Astfel, Bosnia va avea o linie de atac impresionantă, cu Ibisevic, Misimovic, Pjanic și Dzeko.

Predicția Maxima Sport: Bosnia câștigă.

Cote pentru victoria Bosniei:

bet365: 1.91
bwin: 1.85
sportingbet: 1.83
Stanleybet: 1.90

Alte cote interesante, de încercat:

Dzeko înscrie: 2.20
Bosnia câștigă la 0: 3.10
Peste 9 cornere: 1.72

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER