Brac: „Craiova va rămâne mereu în sufletul meu“

Universitatea s-a despărțit de unul dintre principalii artizani ai revenirii în prima ligă.2.FOTBAL:CSM RAMNICU VALCEA-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 2 (10.05.2014)

Clubul craiovean și Bojan Brac au decis încetarea raportului contractual. Brac a fost cel mai bun jucător al echipei din Bănie în sezonul promovării, reușind să păstreze poarta intactă în 17 din cele 32 de partide în care a evoluat în tricoul Științei. Odată cu sosirea lui Cristi Bălgrădean la echipă în vară Brac și-a pierdut statutul de titular incontestabil. Faptul că este jucător extracomunitar a contribuit semnificativ la despărțire, date fiind noile reglementări privind jucătorii din afara spațiului UE.

Bojan Brac a declarat: „Cel mai frumos moment la Craiova a fost meciul promovării de la Reșița, dar la fel de intens l-am trăit și pe cel cu Pandurii din prima ligă, când stadionul a fost plin. Craiova va rămâne mereu în sufletul meu, va fi a doua casă pentru mine. Voi urmări în continuare evoluția Universității Craiova. Sunt sigur că în următorul campionat va încheia pe unul dintre primele trei locuri“.

4 comentarii la articolul Brac: „Craiova va rămâne mereu în sufletul meu“

 1. Maximus spune:

  Brac si-a facut datoria la nivel de liga a 2-a! El este un exemplu de „strategie” tip Felix: jucator adus liber de contract, DAR, platite comisioane agent, prima de instalare, iar acum prima de plecare si reziliere. Si Brac e un exemplu bun, ca tot a mai jucat in liga a doua, dar alte zeci de baieti adusi si plecati pe bani grei, fara sa contrinue mult la cladirea Universitatii..

 2. costello spune:

  Nu este vina noastra,este vina investitorilor,cum sa-l pui si sa-l mai si tii in functia de manager general pe Felix Gigore,ce performante sportive are Felix? In afara de titlul cu Unirea URziceni,care el, oricum nu are niciun merit,pentru ca cei care au castigat titlul si au mers in Europa,sunt altii,MM STOICA,NARCIS RADUCAN,DAN PETRESCU,nu Felix Grigore.Nu am sa inteleg niciodata de ce e tinut Felix,in club,cand a cauzat atatea pierderi financiare,aducand jucatori fara valoare si apoi renuntad la ei,contra cost.

 3. ipsilante spune:

  Multumim Bojan Brac! Un portar bun si un om deosebit! Din pacate a gresit intr-un moment cheie si desi au mai gresit si altii, la portari asta se contabilizeaza decisiv. Eu cred ca daca i se mai dadeau sanse, ar fi putut sa arate ce poate dar, in jungla din Liga I, acest lucru este dificil. Bafta in continuare si sanatate! FORZA STIINTA!

  • Maximus spune:

   Si eu sustin ca Brac nu e portar rau, peste Straton, de exemplu..Nu este de tras la podium, dar nici multi altii din lot nu sunt..Si-a facit datoria in liga a 2a, a fost bun pentru acel moment din istoria clubului! Sa-i uram succes, un caracter curat, nimerit intr-un fotbal murdar, mioritic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER