„Câinii” cei noi au fost avertizaţi că sunt orgolii mari cu Craiova

Anul trecut, înaintea primului derby cu Dinamo, jucătorilor Ştiinţei li s-a ţinut de către antrenori şi o lecţie despre ceea ce înseamnă pentru olteni un meci contra „câinilor roşii”, despre încrâncenarea presupusă de un astfel de joc. Din echipa de atunci a Ştiinţei, doar Velcovici şi Bălgrădean mai disputaseră un derby Craiova – Dinamo, de părţi diferite ale baricadei, iar Vătăjelu, Băluţă  şi Bancu trăiseră doar ca suporteri rivalitatea cu „câinii”.

Anul acesta, alb-albaştrii sunt cam aceiaşi, dar e rândul „câinilor” nou-veniţi să afle ce orgolii sunt în joc la un derby cu oltenii. Şi cum în Ştefan cel Mare au sosit în vara aceasta foarte mulţi jucători, Rednic şi jucătorii mai vechi i-au înştiinţat despre rivalitatea cu Ştiinţa.

„Ştiu şi ei, jucătorii cei noi, aşa în mare, despre ce orgolii sunt la mijloc cu Craiova şi ne dorim cu toţii să fim pozitivi şi să câştigăfilipm cele 3 puncte. Nu mă tem de nimeni. Au o echipă bună, cu jucători de valoare, o echipă bine organizată, dar nu au un jucător anume care să mă sperie” a spus la dolce-sport Steliano Filip, cel care nu are amintiri prea plăcute de la întâlnirile cu Universitatea, în tur marcând un autogol, iar în retur a fost eliminat.

„Bineînțeles că băieții mi-au povestit tot despre ce înseamnă acest meci, cu Craiova. Trebuie să fie clar că suntem o echipă ce poate câștiga în fața oricui pe teren propriu. Deci chiar nu îmi pasă împotriva cui jucăm acasă, cu siguranță vom fi mult mai buni decât săptămâna trecută”, a spus şi Vojnovic, unul dintre cei mai apreciaţi jucători transferaţi în vara aceasta în Groapă, el având şanse să poarte şi banderola de căpitan vineri seara.

4 comentarii la articolul „Câinii” cei noi au fost avertizaţi că sunt orgolii mari cu Craiova

 1. Maximus spune:

  Daca luambataie, ceea este foarte probabil, Felix ar trebui sa plece pentru dezastrul pe care l-a facut! Are al doilea buget dupa Steaua, ca si anul trecut, dar performam ca aia cu buget pe jumatate!

  Amsugerat sa fie audiata activitatea lui Felix, sa vada si finantatorii unde s-audus peste 7milioane de euro! Cu jumatate din bani ASA a ,uat locul 2! Dar au manager, nu sacagiu! HaiStiinta!!

 2. Dan spune:

  Dacă transferam mijlocașul de creație de când vă spuneam noi suporterii Vineri ne jucam cu Dinamo, iar la meciul cu Astra aveam stadionul arhi plin, dar Felix bântuia că nu are nevoie că ia reactivat pe Ferfelea și uite așa pierduram 2 puncte cu Botoșani, parcă văd ca pierdem 2, sau mai rău 3 cu Dinamo și în loc să avem 6 puncte, rămânem cu 1 sau 2 și de ce că așa vrea marele conducător Felix să ne arate nouă cât de meseriaș e el! Haideti să adoptăm altă tactică cu el să îi spunem cât de bun este Târnăcop, Kay, Baluta, Ferfelea, să le facă contracte cât mai lungi că omul atunci poate se ambiționează și îi da afară să ne arate noua ca nu avem dreptate el face lucrurile pe invers bag seama. Cu Brandan bântuia să îi prelungească contractul nu la interesat, poate reușim să îl facem așa sa îi gonească pestia!

 3. ipsilante spune:

  Si Cartu ne-a pregatit pe noi, suporterii Stiintei, spunindu-ne ca-i vor lipsi 4 titulari la meciul dificil cu Dinamo. Deci, omul ne-a pregatit pentru foarte posibilul esec care urmeaza… Asta da, profesionalism! Chiar si cu trupa completa tot… schiop ar fi fost jocul echipei noastre, cu un mijloc rudimentar, improvizat si cu niste atacanti impotenti, mult prea plictisiti… Deci, in orice situatie, cu echipa actuala, completa sau nu, prea multe sperante la un joc sau, mai bine zis, la o lupta barbatesca, cu angajament maxim si sanse, la o posibila victorie, nu avem. Cam asta este domnule ANTRENOR Cartu! Felixe, fa-ti datoria si completeaza lotul sau DEMISIONEAZA! FORZA STIINTA!

 4. geo spune:

  daca se negociaza cu nistor si anton e super…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER