Camora, CFR: „Va fi greu cu Craiova, dar putem să câștigăm”

Universitatea Craiova încheie turul în Ardeal, la sfârșitul săptămânii, cu un meci contra celor de la CFR Cluj. Deși nu pune la îndoială forța Craiovei, căpitanul ardelenilor Mario Camora crede că echipa sa este în stare să câștige această partidă.

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (4.04.2015)„Va fi un meci greu. Craiova o să se apere bine la jumătatea terenului şi o să vină pe contraatac, dar suntem pregătiţi pentru asta şi putem să câștigăm cele 3 puncte”, a spus Mario Camora, citat de stiridesport.ro.

Nici craiovenii nu se lasă mai prejos: „Ne dorim să câștigăm cu CFR Cluj. Nu va fi ușor, dat fiind că întâlnim o pretendentă la locurile de play-off, a cărei situație este încă puțin neclară”, a zis antrenorul Emil Săndoi.

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor întâlni duminică de la 21:00, în direct pe Dolce, Digi și Look.

D.Ș.

3 comentarii la articolul Camora, CFR: „Va fi greu cu Craiova, dar putem să câștigăm”

 1. Maximus spune:

  Discursul politicos de dinaintea batutei! Avem 2 p din 18 cu primele 6 echipe! Iar CFR este de primele 6 locuri, mai ales ca-si va recupera si punctele…Dati-ni-l pe Muresan/ Ca vi-l dam pe Urzicean!

  • ipsilante spune:

   Va fi o intalnire dificila cu o echipa de top. CFR tebuie apreciata nu dupa cate puncte are in clasament, ci dupa REALIZARILE efective, din teren si fotbalul practicat. Noi sintem pe 8, CFR in primele 4. Deci, ca sanse stam foarte prost. Cu fruntasele avem rezultate CATASTROFALE! Nu vad cum am putea sa ne intoarcem ce ceva de la Cluj. Dar, speranta moare ultima, chiar si cand sansele par inexistente. De aici si pana la optimismul exacerbat al unora din presa si nu numai, e drum lung. Ca o constatare, Sandoi a incercat sa schimbe putin conceptia de joc a baietilor, ceea ce e laudabil. Totusi, lipsa unor fotbalisti de valoare la mijloc si in fata portii, nu poate fi compensata doar de talentul si entuzismul unora ca Ivan si Mateiu. Un mijlocas cu „viziune” asupra jucului si un varf de gura portii, ne-ar fi fost necesari ca aerul… Dar, asta e! Se incearca marea… cu degetul… Poate va iesi… FORZA STIINTA!

   • Maximus spune:

    Daca nu luam bataie, il iert pe Ef Dabal Iu, o saptamana-doua, nu-i mai aduc aminte de inaltele studii agricole si nici de dezastrul cheltuirii bugetului pe petarde de jucatori! Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER