Câștigă Mititelu procesul? Să zicem că da…

Interesul tot mai mare al mititeilor pentru deznodământul procesului Mititelu vs. Mitică&Sandu este de-a dreptul hilar. În primul rând, trebuie precizat că Universitatea Craiova nu este parte a procesului și nici interesată de decizie, ci doar se uită și râde de ei. De toți cei implicați. În al doilea rând (dar mult mai important), trebuie spus că Adrian Mărin este MULT PREA DATOR ca să mai poată vreodată să-și cumpere pantofi scumpi, darămite să-și mai facă echipă.

Haideți s-o spunem acum și pe înțelesul indivizilor care îl mai cred (respectiv urmăresc pe Mititelu pe Facebook): ”BHA DECY MITITELU ADRIAN POATE S-A CASHTIGE PROCESUL CU FEREFE, PE ALA CU LEPEFE, PLUS (+) MARELE BILET LA LOTO, PLUS (+) LA LOTERIA BONURILOR FISCALE (presupunând, desigur, că ar avea așa ceva prin casă) SI TOT O SA MAI AIBA DE DAT! PENTRU CA ACEST TEPAR INFECT CARE S-A PISAT PE VOI DE CAND VA STIM ESTE DATOR PENTRU INCA TREI VIETI.”

fc-booveni

Și acum și pentru cititorii noștri care apreciază mai mult i-urile și cratimele, o spunem mai frumos. Deci, plecând de la presupunerea științifico-fantastică (după noi) că Mititelu va câștiga procesul, vom avea o situație tipică de banc. Adică să zicem că Mititelu câștigă și că un reporter (să zicem Maria Andrieș, cel mai prost – la cap – ziarist din România) îl întreabă, extaziat:
– Și ce o să faceți cu 100 de milioane de euro câștigate de la Sandu și Dragomir, domnule Mititelu?
– O să-mi plătesc datoriile! (știm, Mititelu n-ar spune asta niciodată, dar suportați, e de dragul poantei)
Maria Andrieș îl va aprecia ca întotdeauna pe omul de onoare și de cuvânt Mititelu, dar va întreba uluită:
– Păi bine, dar cu restul?!
La care Mititelu, scoțându-și căptușelile buzunarelor goale în afara pantalonilor:
– Restul să mai aștepte, dă-i dracu’!

PS – în final, să le reamintim curioșilor că acest nebun mitoman și analfabet nu a câștigat, totuși, nici un proces ÎN VIAȚA LUI. Nu unul definitiv, în orice caz. Deci șansele ca el să câștige, totuși, sunt similare cu șansele lui FC U să câștige Liga Campionilor în sezonul viitor.

7 comentarii la articolul Câștigă Mititelu procesul? Să zicem că da…

 1. Vasile spune:

  Maria Andries nu o sa plagieze niciodata bancuri rasuflate cum e
  asta al vostru cu restul sa mai astepte, da-i darcu.

  • Redactia spune:

   Mare bou mai esti, ma, Vasile. Ai auzit si tu de ”plagiat” si gata, ai crezut ca stii ce inseamna, tarane? :))

  • nume spune:

   maria andries sau mai bine zis menajera sulfei ioanitoaia este cumva stramba aia care spunea acum cativa ani la tv ca un fotbalist a executat un penalty pe coltul scurt? :))) gsp = fituica de cacat!

 2. Bogdan spune:

  Si sa nu uitam ca Mititelu e atat de sarac, incat a trebuit sa se imprumute pana si la saracul de Saceanu, care a pus botul si nici pana in ziua de azi nu si-a vazut banii..

 3. Bogdan spune:

  Sincer, eu sunt 90% multumit. Pacat ca nu am reusit sa marcam golul 3. Nu au foat inspirati ai nostri, portarul lor a fost in zi mare, etc. Per total sunt multumit. Florine, daca citesti, iti afuci aminte cand ziceam ca sper la victorie, dar am zis ca o sa fie egal? Daca dai 2 beri iti zic ce facem si cu Botosani. Hai ca ultimele 3 rezultate mi-au intrat. Hai Stiinta. Hai baietii..

 4. ipsilante spune:

  mititelu… Unde am mai auzit eu de asa ceva? Pana la urma nici nu conteaza. Viata este asa de scurta ca nu are rost se ne pierdem nici macar o clipa, sporovaind despre nimicuri. Stiinta e numai una: Universitatea Craiova! Restul e… abur(eala)! FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER