Ce am aflat despre Mititelu din înregistrarea unei convorbiri dintre Șiman și Moise*

* convorbire înregistrată și apoi editată masiv de Mititelu și prezentată de bolnavul mintal ca o mare bombă. Mărturisim că, deși ne așteptam să nu fie mare lucru, chiar aveam pretenții mai mari de la Agică. Ăsta nici măcar un fâs nu poate fi numit, marea bombă a fost de fapt rea tot pentru booveanul psihopat, pentru că cu ocazia înregistrării PUSĂ LA DISPOZIȚIE CHIAR DE CĂTRE EL (lol) am aflat:

fc booveni1. Că Mititelu e ”prost” (Șiman îl numește, Moise confirmă)
2. Că Mititelu e ”foarte prost, în morții mamii lui” (Moise confirmă)
3. Că Mititelu ”are o pulă de vacă” (Moise spune ”da, e corect”)
4. Că Mititelu ”a luat-o numai în gură în ultimii 6 ani” (Moise inițial spune că nu e adevărat că Mititelu a luat-o numai în gură în ultimii 6 ani, dar în cele din urmă, când Șiman îi detaliază contextul, recunoaște că, într-adevăr, Mititelu a luat-o numai în gură în ultimii 6 ani”)

Unul dintre investitorii Universității nu este părtaș la convorbire, fiind doar invocat (mai mult de către Moise decât de către Șiman). Nici o vorbă despre Universitatea Craiova; de altfel, nu prea ai ce să spui despre Universitatea, în afară că trăiește, că este deja mai bună decât a fost echipa lui Mititelu vreodată și că duminică joacă pe teren propriu cu Astra.

Cât despre înregistrările tâmpitului internațional din care tot el iese de căcat, abia le așteptăm pe următoarele! Așa, ca o previziune cu o cotă destul de mică la pariuri, am spune că Mititelu merge deja pe al șaptelea an de luat în gură. Ceea ce ne amuză teribil și ne bucură nespus. Și gata, că hai, trebuie să vorbim despre meci.

VA URMA (SPERĂM!)

13 comentarii la articolul Ce am aflat despre Mititelu din înregistrarea unei convorbiri dintre Șiman și Moise*

 1. rudaru spune:

  „Așa, ca o previziune cu o cotă destul de mică la pariuri, am spune că Mititelu merge deja pe al șaptelea an de luat în gură.”

  cand am citit partea asta m-am cacat pe mine de ras :))))) eu cred ca booveanul s-a invatat sa o tot ia in gura, deja ii place. deci la multi ani de luat in gura pentru conul ajica.

 2. VB spune:

  Domnilor, citeva observatii :

  1. Nu stiu daca Mititelu a auzit de Leni Riefenstahl – dar booveanul e un manipulator dement. Pe coloana sonora din La Piovra si un bebelus poate parea mafiotul dracului 🙂 Totusi ma intreb de ce booveanul a renuntat la coloana sonora favorita – manelele.

  2. Mititelu se prezinta drept „patronul Universitatii Craiova” in primele cadre ale facaturii. O mare minciuna ! Fostul club FCU e in faliment. Mititelu o mai patroneaza doar pe nevasta-sa.

  3. Vedeti ce ar spune Siman la minutul 0.47 : „Pai daca vroia sa negocieze, de ce aveau nevoie de noi doi ?”. Pare clar ca totul e o facatura !

  4. Cind sclavii booveanului l-au inregistrat pe Pitzi in 2011 nu s-a intimplat nimic – doar un mare fis.

 3. VB spune:

  Ca sa ne amuzam putin cu absurdul situatiei, Mititelu a urlat ani buni ca toti vor sa-i fure echipa. Acum Mititelu urla ca Rotaru l-ar fi obligat sa ia o echipa – fara datorii, cu lot bun, loc 5 in liga 1, care detine stema originala cu leul. Deci sa-i ia echipa nu e bine; sa-i dea o echipa nu e bine. Atunci cum e bine boovene ?

 4. Bogdan spune:

  A plecat si Sin, hai si cu Dananae…si am cam facut curatenie in lot. Jucatori care luau banii mai degeaba. O extrema ne mai trebuie si suntem acoperiti! Hai ca am inceput sa ne miscam binisor!

 5. Cilly spune:

  Ce legătura are aceasta înregistrare cu Stiinta ? Nici una . Este o discuție despre o potentiala vânzare de teren mai precis de 10 hectare cu 100 €/mp a cărui beneficiar este posibil sa fie Rotaru sau o firma de a lui pe care s-ar investi ( construi ) si prețul terenului in acea zona ar creste ,lucrul care mititelu nu-l înțelege , el vrând sa vândă cu 200€/mp din start..:)) si Siman este foarte nervos si-l balacareste in toate felurile pe mititelu ( escrocul de mititelu rămâne o javra si un turnator care înregistrează orice discuție sa o ducă la DNA doar o sa scape el , este un gunoi uman ) .Ce ne interesează pe noi vânzările de teren din Craiova sa vândă cine are teren si sa cumpere cine are nevoie si bani , iar din ce spune Siman bani ar avea Rotaru si nu putini peste 100 mil € , eu știu ca la astfel de discuții se exagerează dar si daca ar avea jumatate din ce spune Siman adică 50 mil € putem sta linistiti , Rotaru cu Andrici sunt acționari care au dovedit seriozitate si au afaceri si bani multi iar eu le doresc si mai multi , cu ajutorul lor si al noului stadion sa facem eventul mult dorit , mai ales ca ciobanul nu mai vrea sa bage mana in buzunar din ce declara el …:)… Hai Stiinta !

  • Sorin spune:

   Si cu asta fiind zise ma retrag dupa forum dupa acest site, sa speram ca echipa asta nu va ajunge la mititelu, ca pana la urma va avea parte de un investitor serios, ca orasul Craiova va avea o echipa de care sa fie mandra pe noul stadion.

   Forza Stiinta!

 6. Cilly spune:

  Ai înțeles nimic draga Sorin , nu exista nici o dovada ca actuali acționari ar vrea sa vândă clubul si mai ales escrocului de mititelu , presupuneri si speculati , din întâmplare eu il știu pe Moise este amicul unui prieten de al meu , nu ar negocia nimeni cu el lucruri serioase de milioane de euro , probabil mititelu a promis ca-i da un procent din procesele in care il reprezintă si o sa-i dea… iar Siman spera ca la vânzările unui teren de câteva milioane de euro sa se aleagă si el cu o „acadea”..iar retragerea ta de pe acest forum sper sa nu creeze haos ..:)…..Hai Stiinta !

 7. Zalmoxis spune:

  Sunt nou pe acest forum, marturisind ca sunt ardelean si tin cu U Craiova de prin 1983. Am asistat la toate cresterile si descresterile acestui club si cred ca ceea ce se construieste acum pare mai solid decat oricand. Analizand trecutul acestui club am sesizat o problema care a obstaculat mult performantele acestui club (dincolo de seria intreaga de patroni dubiosi si incompetenti) si anume: lipsa de solidaritate a oltenilor in general, care pare ca nu pot trage cu totii la aceeasi caruta, coroborata cu o totala lipsa de rabdare, caci, niciunde, nu se poate performa peste noapte. Referitor la lotul actual al echipei, consider ca este printre primele trei din campionat, prin urmare cu ambitii indreptatite, ceea ce pare a fi un minus, cu tot respectul, e cuplul de antrenori, care, parere personala, nu pare capabil sa exploateze la maximum calitatile jucatorilor. De ce oare, probabil din cauza faptului ca filosofia de joc datoreaza prea mult dorintei de a nu lua gol. Asta va duce la un sir lung de meciuri nule paguboase. Cu acest lot de jucatori Dan Petrescu se batea la campionat. Sunt convins de asta. Pentru meciul cu Astra prevad un egal alb. Sper sa ma insel… Pronosticurile voastre cum suna? Cele bune

 8. Craioveanul spune:

  Domnilor exista doua variante dupa parerea mea: 1- sa se renunte definitiv la a mai raspunde acestui personaj care nu a facut decat rau sau 2- sa apara in massmedia domnul Rotaru personal si sa clarifice odata ineptiile acestea ! Eu unul consider ca domnul Rotaru este om de onoare si nu ne va dezamagi! Hai Craiova!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER