Cei mai iubiți vs. cei care nasc cea mai mare indiferență

suporteriSeparate de doar trei puncte în clasamentul Ligii I, FC Brașov și Universitatea Craiova se regăsesc la poluri opuse ale clasamentului mediei de spectatori de pe teren propriu. Conform liga1.ro, Universitatea domină clar statisticile referitoare la numărul de fani veniți la meciurile de acasă, cu o medie de 9667 de suporteri pe meci, în timp ce Brașovul se află pe un neonorant loc 18, cu o medie de doar 1230 de oameni, mai mică chiar și decât cea a Viitorului sau a Chiajnei.

Cu toate astea, perioada bună a galben-negrilor (neînvinși în ultimele șase meciuri oficiale, ca și Craiova, de altfel) a creat o emulație pe site-ul oficial al suporterilor brașoveni, www.steagu.ro, unde s-a anunțat că Brașovul va avea pentru prima oară o ”galerie frumoasă” la meciul cu Universitatea. Salvați in extremis de la retrogradare în sezonul trecut, stegarii au început să viseze frumos după seria bună și vorbesc chiar despre un atac la locurile de cupe europene. Cu toate astea, FC Brașov are un program extrem de dificil în continuare, urmând să întâlnească în etape consecutive pe CFR Cluj, Pandurii și Steaua.

Partida FC Brașov – Universitatea Craiova va avea loc vineri, 24 octombrie, ora 21, și poate fi urmărită live pe Look TV.

Un comentariu la articolul Cei mai iubiți vs. cei care nasc cea mai mare indiferență

  1. utilizator spune:

    Redactia, ar fi bine sa mai actualizati clasamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER