Cel puțin pe 2 la finalul turului

Handbalistele craiovence s-au impus în această seară, scor 29-24, împotriva constănțencelor de la Neptun. Partida s-a jucat la Craiova și face parte din etapa a 12-a, penultima din acest tur al Ligii Naționale.

eidemPână în minutul 4, fiecare echipă a dat două goluri. De atunci, oltencele au început să înscrie de două ori după fiecare reușită a adversarelor. Au continuat așa până la jumătatea reprizei, când Craiova condus-o pe Constanța cu 8-4. Diferența de scor s-a menținut până în minutul 25 la scorul de 12-8. Jucătoarele de la Neptun au marcat jumătate dintre goluri prin aruncări de la 7 metri. Puteau fi mai multe, dar acestea au ratat o încercare. Fanii olteni, aprigi cum sunt, nu au tăcut și l-au fluierat pe arbitru pentru cele cinci aruncări date împotriva Craiovei. La pauză a fost 15-9. În repriza a doua, SCM și-a majorat avantajul la 7 goluri, scor de 23-16. Însă, Constanța a micșorat diferența până la final.

Echipa Craiovei: Pașca, Munteanu – Ianași, Amariei, Șelaru (un gol), Zamfirescu, (1), Georgescu (2), Tănăsie (6), Eidem (9), Apipie (2), Lazarin (3), Pîrvuț, Florica și Cioaric (1). Pe banca de rezerve a fost și portarul Codruța Manolache, de 16 ani. Deși o parte dintre suporteri i-au strigat lui Roșca să o lase să joace câteva minute, portărița nu a apucat să debuteze.

Cu această victorie, echipa din Bănie a ajuns la 11 la rând și și-a asigurat locul 2 la finalul turului. Oltencele vor rămâne pe această poziție chiar dacă pierd meciul din ultima etapă cu Corona Brașov. Handbalistele antrenate de Roșca ar putea fi primele în cazul în care campioanele nu ies victorioase din ultima etapă.

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER