Cinci minute de coşmar în ultimul sfert au dus la eşecul cu Mureşul

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova au pierdut meciul cu BC Mureş fiindcă în prima jumătate a ultimului sfert n-au existat pe teren. Time-out-urile în serie cerute de Oliver Popovic n-au avut efect, fiindcă jucătorii Craiovei au fost inerţi, asistând cum Mureşul se desprinde decisiv.

Era 61 egal după trei reprize şi cei 2.500 de spectatori erau încrezători într-un succes. Chiar dacă starul Burlacu nu juca din cauza suspendării, chiar dacă Micic s-a accidentat în prima repriză şi a făcut cel mai prmicicost meci al său din acest sezon, terminând cu eficienţă 0 (zero). Craiova izbutise totuşi să stea aproape de un adversar care s-a dovedit de bătut în acest sezon, în pofida tirului impecabil de „afară” al oaspeţilor (12 coşuri de 3 puncte, procentaj peste 50 la sută).

Numai că în cinci minute s-a năruit totul. În aceste cinci minute, SCMU Craiova nu a marcat niciun punct, a comis mai multe turnover-uri şi Mureşul a avut un parţial de 14-0, care avea să fie decisiv. Micuţul Johnson s-a zbătut permanent şi a reuşit să mai reducă din diferenţă pe final, insuficient pentru a salva o seară a decepţiei. S-a terminat 90-82 pentru Mureş, pe sferturi: 21-22, 21-20, 19-19, 29-21. Pentru Craiova au evoluat: Djurasovic 21 de puncte, Covington 16, Bozovic 14, Johnson 14, Popescu 10, Micic 5, Grubor 2, Negoiţescu, Stănescu. Săptămâna viitoare, Craiova (14 puncte, locul 4) joacă în deplasare cu o pretendentă la titlu, „U” BT Cluj şi are şanse mari să ajungă la 3 eşecuri consecutive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER