Cîrstea nu vrea să fie nici ca Dănciulescu, nici ca Niculescu

Mijlocașul Adrian Cîrstea a fost, alături de Săndoi, prezent la conferința de presă din această dimineață. El a spus că le este dator colegilor și antrenorilor pentru că l-au ajutat să se integreze repede și speră să-i răsplătească pe aceștia prin jocul său pe terenul de fotbal.

carsteaÎntrebat de un reporter dacă își dorește să fie noul Dănciulescu sau Niculescu, Adrian a spus: „Sper să fiu celebru sub numele meu, Adrian Cîrstea și atât”.

Cîrstea nu se teme de concurența de la mijlocul terenului și consideră că „acești jucători valoroși pot să mă facă să joc din ce în ce mai bine”.

Până acum, Cîrstea a jucat în trei meciuri oficiale pentru Universitatea. În Cupă, cu Viitorul, și în Liga I, cu Rapid și CSMS Iași.

Denis Șchiopu

3 comentarii la articolul Cîrstea nu vrea să fie nici ca Dănciulescu, nici ca Niculescu

 1. ipsilante spune:

  Este bine ca Ivan si Carstea sint folositi deja de Cartu si Sandoi la echipa mare. Ei reprezinta viitorul Stiintei. Sa-i vedem din ce in ce mai des in primul 11. FORZA STIINTA!

 2. rocco spune:

  Sper ca primul tau gol sa fie maine!!
  Inca ceva, Steaua o sa vina dupa necalificarea in Europa League(ca si facuta!!) plus deplasare inapoi la Botosani apoi joi la Craiova.
  Toate premisele unei echipe obosite si mustruluite bine de Jiji, plus daca o ia de la Botosani,avem sanse mari sa ii putem invinge.
  Hai Stiinta!!

 3. obiectivul spune:

  Carstea daca se va pregatii bine si va fi promovat cum trebuie ,va ajunge mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER