Coreea de Sud – Algeria, cenușăresele care se visează prințese

Feghouli-Key-600x411

(se dispută duminică, ora 22)

Coreea de Sud și Algeria plecau teoretic cu șanse mici de calificare din grupa H, dar ambele au surprins plăcut la debut. Algerienii s-au dovedit o excelentă trupă de contraatac, pierzând greu pe final cu Belgia după ce deschiseseră scorul, în timp ce Coreea de Sud a dominat destul de clar o Rusie fără idei și fără suflu.

Coreenii nu mai au vedetele care-i duceau în semifinale la Mondialul din 2002, dar cu Rusia au scos pe tarabă niște jucători ofensivi foarte rapizi și foarte tehnici, care cu siguranță vor pune probleme greoaiei apărări algeriene. În orice caz, Coreea de Sud a arătat, surprinzător, mult mai bine decât Japonia. Algeria va miza probabil tot pe contraatac, dar rapizii coreeni sunt o echipă mult mai greu de surprins pe contre decât masivii belgieni.

Coreea de Sud probabil va presa, conștientă că o victorie azi ar face-o favorită la calificare. Totuși, atacanților coreeni le lipsește forța și consistența în fața porții, deci ar fi bine să luați în calcul și un egal, dacă veți miza pe școala asiatică în defavoarea celei africane.

Predicția Maxima

Coreea de Sud – Algeria 1x – cota 1.40 la bet365

Alte cote interesante

Peste 3,5 cartonașe galbene – cota 2.10 la bet365
Înscriu ambele echipe – cota 1.95 la Stanleybet
O echipă conduce, cealaltă egalează și se termină X – cota 4.75 la bwin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER