Craiova infatuată şi nervoasă pierde la Sibiu

În duelul primelor două clasate din Liga Naţională, SCMU Craiova a fost învinsă în Sala „Transilvania” din Sibiu de gazda CSU Atlassib, scor 85-78, pe sferturi: 19-16, 23-16, 20-14, 21-22. Cătălin Burlacu a fost ţinta fanilor sibieni din startul meciului, care pe final l-au înjurat în cor, iar în ultimul sfert căpitanul Craiovei a cedat, fiind penalizat cu greşeală tehnică şi descalificare. A fost momentul în care şi soarta partidei a fost decisă, Sibiu descătuşându-se, mai ales că Micic l-a imitat pe Burlacu şi a primit şi el fault tehnic pe final.

Deşi a fost derby-ul primelor două clasate, niciuna nu a arătat că-şi merită postura de moment. Sibiul este o formaţie modestă, cu jucători fără cotă, care depinde de forma veteranului Popa Calotă, niciodată la nivel de star în Liga Naţională. De partea cealaltă, Craiova a arătat ca o formaţie infatuată, fără pic de agresivitate în apărare, iar în jumătatea adversă a comis turnover-uri în momente decisive, Bozovic şi Djurasovic fiind ridicoli din acest punct de vedere. De asemenea, alb-albaştrii au exagerat cu arbozovicuncările de la distanţă, care n-au intrat decât în primul sfert. Micic şi Burlacu au abuzat de astfel de procedee, în timp ce gazdele au punctat constant de sub panou, deşi nu beneficiau de o medie de înălţime superioară, dar şi pe pătrunderile nestingherite ale lui Hardy sau Calotă. Johnson a avut din nou o prestaţie consistentă, procentaje bune având şi compatriotul său Covington în puţinele minute de care a avut parte.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Micic 15 puncte, Johnson 14, Djurasovic 10, Grubor 9, Bozovic 8, Burlacu 8, Popescu 7, Covington 7, Stănescu. Burlacu şi Bozovic au recuperat câte 8 mingi, iar Johnson a oferit 5 pase decisive. Următorul meci al echipei lui Oliver Popovic este programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă, cu BC Mureş.

2 comentarii la articolul Craiova infatuată şi nervoasă pierde la Sibiu

  1. utilizator spune:

    Dezamagitor.

  2. TT spune:

    baietii astia de la baschet nu inteleg ca primasc o suma frumusica de bani direct din buzunarul nostru pentru ca pana acum nu au atras nici un sponsor important care sa preia o parte din efortul financiar al comunitatii craiovene… in consecinta ar trebui cineva sa le explice ca trebuie sa aiba o atitudine si un comportament adecvat… pentru ca eu unul nu prea sunt dispus sa arunc banii mei de acasa pe fereastra pentru mofturile lui Burlacu, Popescu ori mai stiu eu ce sarb sau american(desi acestia sau comportat surprinzator de bine pana acum)… Deci baieti mai lucrati la atitudine si comportament pentru ca mie unulo nu imi convin astfel de situatii… „suspecte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER