Cum ar putea cineva să redea Ştiinţa celui care a vrut să o omoare?

Câteva subiecte de reflecţie după înregistrările lui Mititelu, care poate îi impresionează pe unii.

Pentru suporterii Ştiinţei:

– Cum ar putea în primul rând Rotaru  să vândă echipa de capul lui, fără să aibă acordul municipalităţii şi Clubului Sportiv, alături de care s-a pornit proiectul CS Universitatea Craiova?

– Oraşului Craiova, şi nu lui Rotaru, i-a fost acordat locul în liga secundă, pentru a continua istoria Ştiinţei chiar din eşalonul de unde se afla când a fost dezafiliată, deci cum putea să vândă Rotaru locul, numele şi sigla care nu-i aparţin? Că de jucatori am văzut că nu prea se interesa Mititelu când juca x si 0 cu ei.

– Proiectul renaşterii Ştiinţei a fost făcut pentru a reda demnitatea suporterilor, a fost întocmit de şi pentru oraş, de şi pentru suporteri, tocmai pentru a nu mai fi echipa unui om sau a unei familii. Cum ar putea fi cineva atât de josnic încât să distrugă acest proiect ideal ca şi formulă de ataşare a echipei la oraş şi fani? Cum ar putea fi cineva atât de nemernic încât să conducă victima, după ce aceasta  fost însănătoşită, tocmai în braţele celui care a înjunghiat-o repetat, fiind aproape să o ucidă?

– Cât de „kamikaze” să fie cineva, oricine ar fi el, să mai intre în discuţii de orice natură cu Mititelu sau cu orice apropiat al lui, ştiind că „omul de afaceri” nu are bani, nu mai are terenuri, nu prezintă niciun fel de încredere, nu-l suportă nimeni şi a ajuns să se înregistreze şi pe el însuşi, nu doar să-şi trimită suporterii proprii să-l înregistreze pe Piţurcă?

– Dacă Rotaru are atâţia bani câţi spune Şiman, de ar intra în discuţii cu un pârlit ca Mititelu, care l-a şi înjurat de câte ori şi pe unde a putut?

Pentru suporterii lui Mititelu:

– De ce ar fi vrut să cumpere Mititelu cu 10-15 milioane de euro o „clonă”? Dacă nu este aceasta adevărata Universitatea Craiova, de ce ar oferi  atâţia bani pentru o „clonă” chiar cel care o are la el acasă pe adevărata Ştiinţa ?

– De ce se interesa şi chiar insista avocatul Moise pentru sigla Universităţii Craiova dacă Mititelu o avea deja? Sau nu mai e de ajuns leul ăla gras desenat acum câţiva ani şi vrea stema folosită de Ştiinţa din 1983?

Pentru suporterii Ştiinţei şi cei ai lui Mititelu:

Ce suporteri ar avea echipa CS Universitatea Craiova cu mititelu patron? Fanii Ştiinţei nu ar veni în niciun caz. Ei s-au întors către echipă fiindcă au simţit în sfârşit că aceasta le-a fost redată, că aparţine din nou oraşului şi nu unei anumite persoane, mai ales uneia care a încercat să le distrugă iubirea. Fanii lui mititelu nu aveau nici ei ce să caute la meciuri. Ei i-au atribuit pe viaţă echipa lui Mititelu, ei au înjurat permanent „proiectul libertăţii”, deci cum ar putea adera dintr-o dată la această echipă pe care o hulesc? Sau poate chiar veneau, fiindcă ei se ghidează după motto-ul „ubi Miti ibi Ştiinţa”?

8 comentarii la articolul Cum ar putea cineva să redea Ştiinţa celui care a vrut să o omoare?

 1. Stefan.. spune:

  Ca sa nu ne mai consumam inutil energia, o dam si noi, cei mai inceti la minte, pe „copy paste”. Ca tot preluam si noi aceleasi texte expirate in diverse „ambalaje”. Deci…

  „Mititelu reprezinta cea mai neagra perioada a Stiintei. Ca sa-si mascheze incapacitatea,acesta a inventat la tot pasul “dujmani” in ideea de a distrage atentia suporterilor. Acum primeste ceea ce merita. Indiferenta majoritatii. Cei cateva zeci care-i canta in struna lui “nea Ady” sunt o minoritate. Problema este ca majoritatea tacuta a suporterilor Stiintei a fost gonita de actualii conducatori dupa promovarea in prima liga. Acestia calca pe urmele groparului pentru a ascunde amatorismul in care este condus clubul. Bani aruncati aiurea(al doilea buget al campionatului) si rezultate departe de asteptari. Daca nu-si schimba atitudinea aducand profesionisti (conducatori, antrenor), vor primi acelasi tratament ca si Mititelu: indiferenta. Toata propaganda mediatica prin care se incearca a se cosmetiza realitatea este in zadar. Tribunele goale actuale “vorbesc” cel mai elocvent.”… Citat propriu si personal. :)))

 2. Cilly spune:

  Cine crede ca Universitatea Craiova poate fi data la schimb cu un teren de 10 hectare din Balta Craiovitei este nebun . Cine crede ca Rotaru si Andrici ar vinde vreodată clubul lui mititelu este idiot . Cei doi au arătat seriozitate au investit multe milioane in echipa si in doi ani avem o echipa buna care are un lot considerat in primele patru din liga , ca noi ne dorim mai mult e normal dar nu noi investim banii , prefer un buget de 5 mil € sigur si nu de 10 mil ca la FCSB unde ciobanul spune ca daca nu ajunge in grupe la anul intra in insolventa ca nu are cu ce sa mai plătească ca el nu „baga ” mana in buzunar . Cei doi acționari sunt oameni de afaceri si e normal ca la un moment dat sa-si dorească sa-si recupereze banii si probabil ( eu spun sigur) o sa o facă peste un an, doi cand o sa listeze clubul la bursa sau cand vom juca in grupele EL sau CL .Sper sa se termine nebunia asta cu escrocul de mititelu si mâine toată lumea la stadion sa învingem Astra …Hai Stiinta !

 3. Tarabostes spune:

  Câinii latră, caravana trece.
  Ajunge!
  Ceea ce faceți voi se numește intoxicare.
  De zile întregi sunteți atenți la câinii/potile/maidanezii etc. care încearcă să latre de după gard…
  Știți ce aș fi vrut să citesc aici?, în afară de faptul că s-au reziliat contractele la 3 jucători. Mi-ar fi plăcut să citesc câteva răspunsuri la 3-4 întrebări puse jucătorilor respectivi în care să explice de ce nu au reușit să se impună la echipă, ce consideră că ar trebui să se facă de acum înainte ca echipa să nu mai repete anumite greșeli etc.

 4. Dan spune:

  Total deacord cu tine Cilly. Un comentariu pertinent, același lucru ca și tine văd și eu, oamenii aceștia sunt super serioși și mai bine anul acesta stăm cuminți și nu ne întindem mai mult decât este cazul, să nu aveam și noi surpriza să vedem clubul în insolventa! Duminică la meci să ne încurajăm echipa așa buna, rea cum este, este echipa orașului nostru, nu moștenirea copiilor unora! Hai Știința, facetine bucuroși mâine.

 5. al batran spune:

  Ba are motive! Sa-i faca o bucurie lui De Ce Bal, ala cu minte de cal si jurnalist banal.

 6. m spune:

  E clar ca nici voi nu v-ati asteptat la atatea discutii intre MM si VS si se observa o oarecare suparare pe Rotaru mai cu seama ca in articolul anterior spuneati ca v-a asigurat la o bere ca nu au existat discutii referitoare la tranzactionarea STIINTEI.E cert ca iar sintem intr-un scandal in care noi sintem victime colaterale. FORTA STIINTA.

 7. mdm spune:

  Daca mai exista naivi care inca-l mai cred pe acest mititel „deshte-n c..r”,concluzia acestor dezvaluiri(facute dupa atata timp)e usor de anticipat:din cauza lui Rotaru si a santajului sau, nici anul acesta nu o sa inscrie echipa in niciun campionat!Dar putin ne pasa,D-zeu Sa-l odihneasca, fiindca „omul” e dus de f mult timp!!
  Daca cineva din conducere citeste cumva si comentariile noastre, concluzia suporterilor e f simpla „: VREM REZULTATE !!! Cu sau fara Felix, cu sau fara Cartu, VREM REZULTATE !!! ASA are deja 7 puncte, si un buget mult sub al nostru, iar noi , dupa ziua de maine , nu cred ca vom avea mai mult de 2,,,,sper sa ma insel!Hai Stiinta !!!

  • Maximus spune:

   Ai si tu rabdare cu rezultatele! Echipa este omogena, are un pic nevoie de dezomogenizare, ca sa joaca ca ASA, plina de jucatori noi,fara bani, conturile blocate! Ai incredere in Felix! Recolta de leustean va fi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER