Daniel Mogoșanu: ”La nivel de juniori, în România există doar trei nume mari: Universitatea, Hagi și Dinamo”

Daniel Mogoșanu a antrenat prima echipă a Universității pentru 17 etape, în returul sezonului 2015-2016, după un final de tur catastrofal cu Emil Săndoi. Mogoșanu a redresat situația, dar rezultatele lui pe banca Științei au fost contradictorii. Un singur lucru a rămas: un joc ultra-ofensiv care a fost primit de suporteri ca o gură de aer proaspăt, după mandatele Cârțu și Săndoi în care fotbalul le fusese servit cu pipeta.

Ajuns la cârma echipei de juniori U17 după o perioadă pe banca echipei a doua, Mogoșanu le-a indus și puștilor Craiovei dragostea pentru fotbalul-spectacol. În mandatul lui, copiii născuți în 2000 și 2001 nu doar că au ieșit campionii României, ci au făcut-o cu stil, înscriind 114 goluri în doar 29 de partide. Daniel Mogoșanu nu este sigur dacă va rămâne și la anul antrenorul echipei de U17, dar ne-a vorbit despre importanța unei strategii unitare și a unei mentalități comune, în care copiii Științei să fie crescuți cu toții și care să se regăsească și la echipa mare. Iată mai jos discuția cu antrenorul care a adus primul titlu Universității după o pauză de 21 de ani.

Maxima Sport: Primul trofeu după 21 de ani de fotbal în Craiova. Ca spectator, am văzut o echipă a Universității tehnică, spectaculoasă și matură. De pe bancă cum s-a văzut finala?
Daniel Mogoșanu: Sincer, eu nu sunt mulțumit. Am controlat partida, e adevărat, dar am făcut multe greșeli. Nu mă refer la cele de la golurile primite neapărat, ci la greșeli de dezvoltare a jocului. Dacă am fi jucat la nivelul nostru obișnuit eu cred că am fi marcat mult mai multe goluri. De altfel, echipa asta a avut doar două meciuri în care nu a reușit să marcheze în acest sezon, cele 3 goluri sunt sub media noastră, care e de aproape 4 goluri pe meci.

Cum s-a ajuns la această performanță?
În acest an am lucrat mult la organizarea jocului, la o posesie inteligentă, la mobilitatea jucătorilor, iar asta s-a văzut. Dar acești băieți sunt departe de nivelul lor maxim. E nevoie să meargă pe aceeași pantă pentru mult mai mult timp. De altfel, este esențial și să înceapă mai devreme, pentru că mulți juniori A și B ai Craiovei au pierdut timp prețios în care s-ar fi putut dezvolta mult mai bine.

Cât de greu e să lucrezi cu copiii?
Credeți-mă, munca la această echipă m-a obosit mult mai mult decât munca la echipa mare. Începând de la evaluarea calităților și potențialului lor, la educație și apoi la implementarea unui fotbal modern și a unei percepții noi despre fotbal, apoi la efortul de a induce aceeași filosofie tuturor grupelor de juniori, lucru care eu cred că ne-a reușit cu juniorii A și B. Dar insist că trebuie să începem această muncă mai devreme pentru a crește fotbaliști care la 17-18 ani să fie cu adevărat pregătiți pentru fotbalul mare, să poată face diferența oricând la orice echipă de seniori, în special la Universitatea.

Ce înțelegeți prin ”educație”?
Sincer, asta este cheia. Pentru că societatea actuală și sistemul de învățământ eșuează în a-i pregăti pe acești copii pentru a fi responsabili și maturi. Discuțiile cu fiecare sunt extrem de importante, trebuie să ai multă răbdare și să faci strădanii imense. Mi se întâmplă ca noaptea să merg prin camere, la hotel, și să mai stau de vorbă cu cei care nu au adormit încă. Ținând cont de cât de puțin timp am avut la dispoziție, mă declar mulțumit. La meciul de astăzi au fost toți foarte conectați și și-au dorit extrem de mult acest trofeu. Dar, pentru Știința și pentru această generație, este doar începutul.

Cum ar zice un clișeu folosit de ziariștii sportivi, am câștigat mai clar decât o arată scorul.
Da, Dinamo a fost clar sub noi azi. Ne-au așteptat prea jos, ne-au lăsat să controlăm jocul, dar și băieții noștri au avut un merit foarte mare în asta. Asta le-am și cerut, să fie calmi și inteligenți când au mingea și foarte agresivi în presing când posesia e la adversar. De altfel, tot ce ați văzut pe teren sunt lucruri pe care le repetăm intens la antrenament. Acesta este scopul meu, să văd în meciuri tot ceea ce lucrez la antrenamente, aplicat la nivelul cel mai bun cu putință.

Să înțeleg că sunteți mulțumit de cum au aplicat azi ce au făcut la antrenamente pe parcursul acestor zile?
Nu. Nu sunt niciodată mulțumit. Mai e foarte mult de lucru, așa cum vă spuneam, dar ținând cont de cât de puțin timp am avut la dispoziție, da, cred că ne putem declara mulțumiți cu nivelul actual. La nivel de seniori jucătorii înțeleg mult mai rapid ce li se cere, au experiență, înțeleg fotbalul. Aici însă trebuie foarte multă răbdare, pentru că lucrăm cu copii. Aceasta este cheia, răbdarea. Și eu sunt mai impulsiv în anumite momente, dar îmi dau seama repede de asta, mă calmez și o iau de la capăt cu explicațiile, iar și iar, până când reușesc să formez niște automatisme. V-am mai spus: mi se pare că societatea și școala nu le impun niște reguli clare, niște principii după care să se ghideze în viață. Așa că ne asumăm tot noi și rolul de educatori.

Pe cine vedeți făcând pasul la echipa mare, în această vară?
Pe toți. În sensul că toți au șanse egale și oricare dintre ei poate să facă acest pas. Eu consider că sunt pregătiți. Pentru orice jucător al meu convocarea la echipa mare poate veni mâine sau poate veni peste un an sau doi. Depinde în primul rând de ei, dar poate un pic și de conjunctură. Important e să știe că toți cei din club sunt cu ochii pe ei și sunt dispuși să le acorde această șansă, când va veni momentul. Poate ar fi bine ca și suporterii să fie cu ochii pe ei mai mult.

Apropo de echipa mare, pentru că ați trecut și pe acolo. Ce speranțe aveți de la prima echipă în acest sezon?
Numirea unui antrenor cu atâta experiență în lucrul cu tinerii nu poate decât să ne bucure, înseamnă că se va continua să se acorde șanse acestor jucători talentați și crescuți în spiritul Craiovei. Cred că asta este o veste bună pentru toată lumea, inclusiv pentru suporteri.

Noi am spus mereu că, decât să transferăm niște străini cel mult mediocri, mai bine promovăm niște jucători tineri care s-a dovedit că sunt cel puțin la același nivel, pe bani mult mai puțini.
Exemplul cel mai bun că așa este e Viitorul, care a avut succes bazându-se exclusiv pe acest principiu. Viitorul e campioana României la seniori cu o echipă formată mai mult din juniori. E adevărat că Universitatea poate să aducă jucători mai buni decât Viitorul, pe sume mai mari. Dar trebuie să ia doar jucătorii într-adevăr foarte buni, cel mult doi sau trei care fac diferența, și, în același timp, să aibă în vedere și promovarea juniorilor. Cred că succesul stă în acest echilibru între aducerea unor străini cu adevărat excepționali și promovarea unor juniori care sunt trup și suflet pentru Universitatea și care mai mult ca sigur nu vor dezamăgi, așa cum nu cred că au dezamăgit nici până acum.

Ce ne lipsește ca să fim la nivelul lui Hagi, în ceea ce privește juniorii cel puțin?
Eu cred că ne lipsea doar baza materială. Acum, că avem terenuri de antrenament de cel mai înalt nivel, ne vom putea bate cu Hagi de la egal la egal. Nu uitați că jucătorii mei s-au antrenat anul acesta doar pe sintetic și au jucat meciurile aproape numai pe iarbă. E greu să treci de colo dincolo, să faci mereu adaptare și readaptare. Sigur, contează extrem de mult și selecția și scouting-ul. Trebuie să continuăm să aducem cei mai buni juniori din țară și s-o facem la vârste cât mai fragede. Oricum, la ora actuală, în România, la nivel de juniori există doar trei echipe: Viitorul, Dinamo și Universitatea Craiova. Restul echipelor apar doar sporadic în fazele finale. Și acesta este un semn edificator pentru ce urmează în viitor: cel mai probabil, în câțiva ani aceste trei echipe vor domina și campionatul de seniori. De altfel, în acest sezon au ocupat deja trei din primele cinci locuri, deci semnele încep să se vadă deja. Să avem răbdare și încredere, pentru că totul crește firesc și sănătos.

206 comentarii la articolul Daniel Mogoșanu: ”La nivel de juniori, în România există doar trei nume mari: Universitatea, Hagi și Dinamo”

 1. ipsilante spune:

  Felicitari Daniel Mogosanu si multumim pentru fotbalul aratat si titlul de campioni, obtinut de Stiinta U17! Conducerea clubului ar trebui sa faca tot posibilul sa-l pastreze pe artizanul acestei performante. Este un antrenor nu numai cu stiinta fotbalului dar si extrem de dedicat muncii pe care o face. Un perfectionist. Si la echipa mare reusise sa implementeze un joc ofensiv, frumos dar, din pacate, asteptarile, in materie de rezultate, au fost mult peste posibilitatile lotului. Eu cred ca Daniel Mogosanu ar putea oricand reveni si antrena cu succes prima echipa. Bafta in continuare domn’ profesor! FORZA STIINTA!

 2. Bogdan spune:

  Adrian Iencsi noul antrenor secund!

  • ion spune:

   Foarte frumos !

  • ipsilante spune:

   Daca e asa, ii propun patronului, care tot ne trateaza ca pe o echipa de cartier, bucuresteana, sa schimbe numele Stiintei in Avantul Ciorogarla! Sau Abatorul Giulesti! S-at potrivi mult mai bine cu modul in care ne schimonoseste in ultimul timp, pentru ca e patron si isi permite. Nea Marcele! Matale ce pazesti acolo? Incet dar sigur, devenim ridicoli. Alooo! Stiinta CRAIOVA, unde esti? La Bucuresti? FORZA STIINTA!(dar CRAIOVA!)

  • Tei spune:

   De la Codrea ajunserăm la Foresta Suceava… 😱 N-aș vrea să fie adevărată știrea asta…nu pot să cred că s-au chinuit atâta să-l aducă pe italian pentru ca mai apoi să-i atașeze unu din liga noastră a doua.

   Zicea cineva că o să stagnăm sezonul ăsta…mă tem că dacă mai promovează și UTA n-o să mai fie atâtea echipe cu probleme financiare și sunt șanse să nici nu mai prindem play off-ul. Ne-au trebuit 100 de minute să îi batem pe cei de la Sepsi cu Kay, Rocha, Vătăjelu și Ivan pe teren…

   Văd că MP nu are de gând să-și asume vreo parte din vină pentru sezonul trecut…n-are nici o treabă, doarme liniștit, ba mai mult, ar transfera jucători ca lumea, dar nu vor ei să vină… Văleu!

 3. Dan spune:

  Domnul Marcel Popescu a început deja să se vaiete cã întâmpină probleme la trasferul jucătorilor doriti de Universitatea,că jucătorii cum aud de România declină oferta.CFR în ce campionat joacă de acolo acceptă?Iar vom aduce jucători gen Rambe,Fajic,Bucurică?Văd că de adus se aduc greu la noi,dar nici un antrenor secund din zona noastră nu găsim,nici unul să nu vorbească italiana?Ovidiu Stângă de ce nu este pe listă,cred că a dovedit că poate lucra foarte bine cu copiii?

  • Bogdan spune:

   Gresit! Cred ca s-a pierdut la subtitrare ce a vrut sa zica MP, asa e varianta corecta: jucatorii cum aud de salarii de 3500-4000 sau maxim 4150 isi pierd interesul. Frustrant cand vezi ca de 1847294 de ani echipa ta isi propune titlu, chiar si asa, intre prieteni dar alearga duoa Nuno Rocha. An de an luptam ca niciodata si pierdem ca intotdeauna!

 4. valumi spune:

  🙂 avem antrenor și la „copii”, și la „tineret”, și la „seniori”! De vis Mania, De vis Magia, Devis Mangia! Sunt sigur că, imediat ce va fi marketizat, „toți jucătorii doriți de Universitatea” (?! 🙂 ) vor da buluc! 🙂

 5. Nicu spune:

  Incredibil! Să-l ai pe Mogoșanu si să-l pui pe Iencsi secund este ca si cum l-ai avea pe C. Ronaldo si l-ai ține in tribună.

  Ar fi o mutare care răstoarnă toate calculele. Alegerea făcută decripteaza preocuparea lui Mangia pentru translator, dar si lipsa lui de experiență. De altfel, a si recunoscut ca este prima echipă „din afară” pe care o antrenează.

  Sincer, nici nu ma gândeam sa nu-l numească pe Mogoșanu secund. Sau, a doua variantă, Papură.
  Nu am nimic cu Iencsi, dar cată vreme nu s-a impus la Suceava, mi-e greu sa cred ca va aduce un plus.

  Întrucât acest forum a fost definit de cineva, plastic, „Poiana lui Iocan”, nu pot sa nu ma intreb precum Moromete, la finalul romanului:

  -Nea Marcele/Rotarule, „unde mergem noi, domnule!”

 6. ipsilante spune:

  M-am bucurat cand Felix Grigore a plecat. M-am bucurat si cand Marcel Popescu a venit manager general. Acum sunt trist si pesimist cand vad nepriceperea si neputinta acestui domn. Stiinta va pleca peste o saptamana in cantonament in Austria. In timp ce echipe extrase recent din vartejul falimentului, anunta obiective maxime si transferuri, nea Marcel se… piaptana. Se lamenteaza ca fotbalistii romani sunt scumpi iar cei de afara fug de Romania. Spune el ca, cei care au plecat dupa experiente triste, la echipe romanesti, „fac valuri” afara si din cauza asta, toti refuza ofertele. S-o referi, oare, si la cei patru GONITI de la Stiinta, prematur? In orice caz, CFR anunta deja patru transferuri de jucatori valorosi din afara, Dinamo i-a smuls „prelungirea” contractului varfului nationalei slovace, Nemec, iar celelalte echipe cu pretentii, tacit, s-au intarit si ele. NOI, NIMIC! Nici un transfer! Doar gargara si vaicarelile lui nea Marcel. Cam putin, nu? Si cand te gandesti ca tot el este responsabil (dar, vad ca nu simte nici o apasare!) si pentru ca Stiinta a ratat podiumul si Cupa Romaniei. Adica, OBIECTIVELE! De DEMISIE DE ONOARE ai auzit, nea Marcele? Ce-ar fi sa ne lasi? E doar asa, o tema de meditatie. Ce zici? FORZA STIINTA!

  • Bogdan spune:

   Acum jucatorii fug de Romania, nu? Mi ar placea sa stiu cat castiga MP la Craiova. S-a facut economie la salarii, se va face iar prin inlaturarea balastului. Daca nu dai bani normal ca e urata Romania. Anul trecut in vara MP spunea ca daca vrei jucatori buni negociezi cu ei din mai, aprilie si ca in iunie, iulie raman doar cei nedoriti. Totul.e gri si trist. Baietii la stadion lucreaza fantastic. Am impresia ca, camera aia web a inghetat pe aceeasi imagine cu stadionul din aprilie. Se da impresia ca se lucreaza profesionist la club, dar e o degringolada maxima. Se spunea ceva de un mijlocas grec. Banuiesc ca nu vine ca nu avem Gyros bun in Craiova.

  • Daniel Popescu spune:

   Cel mai tare asta ma enerveaza: declaratiile de dinainte de marile dezamagiri. O sa fim campioni! O sa aducem in urmatoarea saptamana intre 5 si 9 jucatori! O sa plecam in cantonament in efectiv cat mai complet! O sa avem buget de 5 milioane! O sa terminam stadionul in primavara si vrem sa il inauguram cu Real Madrid! O sa…, o sa…! Asta in timp ce noi suntem rupti in cur,zgarciti, cu cel mai subtire lot, cu experimente pe banca tehnica si cu cele mai ratate transferuri posibile.

 7. Bogdan spune:

  Botosani a luat fata Craiovei in transferul portarului Eduard Pap de la Tg. Mures.

  • Tei spune:

   Dacă gsp nu aberează ca de obicei atunci eu nu înțeleg de ce am fi încercat să transferăm încă un portar de la ASA când noi de-abia scăparăm de Mingote…nu e ca și cum am duce lipsă de portari…noi avem nevoie neapărat de alți jucători…nu de un portar.

   • Juventin spune:

    De la ASA decat pe gorobsov l-as fi luat. Dar nea marcel doarme in post si papa banii lui rotaru degeaba. Macar de ar fi facut vreun lucru bun la echipa. Ba mai mult, da jucatori afara.

 8. Bogdan spune:

  Insistati macar pentru Silviu Lung Jr. E pacat sa nu vina acasa un asa portar.

  • florin spune:

   iar te grabesti…avem calancea vlad popescu …ai putintica rabdare …vom vedea ce va fi …nu dam cu pietre inainte …te salut …

   • ipsilante spune:

    Florine, admir optimismul tau. Eu il consider totusi nejustificat. Da-mi si mie cateva argumente pozitive, confirmate de fapte, din ultimii cativa ani, pentru ca sa devin si eu optimist. Din pacate, cam tot ce s-a criticat aici, pe acest site, legat de echipa noastra draga, s-a confirmat, in final. FORZA STIINTA!

    • Bogdan spune:

     Florine, te rog, lasa ma cu Calancea. Atat te rog. Vlad si Popescu sunt prea tineri. Nu pot sa inteleg cum rasare un jucator dupa 1 meci il facem deja indispensabil la echipa. Asa ati facut si cu Manea, ca e Zoli Crisan si eu va spuneam ca baiatul e departe de ce trebuie, eh..ce mai face Manea acum? E rezerva la Petre care nici el nu e mare jucator. Mor cand vad patriotiamul asta local, sa crestem jucatori. Patronatul ii creste cu minim de investitii ca sa poata sa ii vanda pe profit maxim, nu ca sa va bucurati voi ca a dat un copil de 18 ani pasa de gol. Hai sa fim seriosi. Nu mai poate Rotaru de noi. Cred ca zice noaptea la culcare: „nu il iau pe Silviu Lung, il tin pe Popescu ca sa se bucure Bogdan, Florin si Ipsilante cand respinge copilul nostru o centrare”. Pana si la Maxima jumatate de echipa a fost venita de la sute de km. Ba dau cu pietre inainte ca nu mai suport. De atata timp zicem pe aici de investitii, de jucatori si degeaba. Ce, cumva vezi mare performanta un amarat de loc 5 si o eliminare in semifinale de catre Voluntari-Fundeni? Nu zic ca nu e bine sa cresti tineri, dar nu imi arunca pastile ca nu luam un anume jucator pemtru ca avem noi un copil care poate, poate o sa dea randament in 2022. App, Jurj a terminat de vizitat Verona? Te salut. Va salut pe toti!

    • florin spune:

     dupa 17 ani vom juca in europa …optimism confirmat …am eliminat dinamo in cupa dupa un meci de infarct …confirmat …am facut cel mai frumos meci 3-0 cu cfr …am pierdut cu fcsb doua partide datorita arbitrilor …si noi suporterii am invadat stadionul la severin …de ce oare ?…din optimism …am jucat cele mai frumoase partide din campionat …cum dracu sa nu fii optimist ?…totul va fi bine …forza stiinta !

     • Juventin spune:

      In alea cele mai frumoase nu am batut. Degeaba deci. Si un 0-0 cu rezervele lui dinamo nu e de laudat.

    • florin spune:

     ipsi sa stii ceva…eu sunt suporter …adica spectator …aplaud sau dau cu huo daca nu imi place ce vad …nu sunt nici patron si nici regizor …nu eu stabilesc actorii si nici jucatorii …de ce …ptr ca nu sunt nici regizor si nici patron al unei echipe de fotbal …ar fi bine sa devii si tu suporter si nu analist sportiv …e plina televiziunea si terasele vanzatoare de bere de analisti …

   • florin spune:

    si apropo de stadion …garantez ca cel tarziu in august vom bea o bere pe noul oblemenco …

   • Juventin spune:

    Popescu la pandurii e imprumutat sau transferat?

 9. Juventin spune:

  Nu de portari e criza la noi, ci de toate celelalte posturi.

 10. Nicu spune:

  Punct. Si de la capăt.

  Evoluând contextul pregatirii noului sezon, un lucru este clar, nu avem resursele financiare de a ne bate la titlu.
  Intrebarea este simplă, suntem din nou in cautare de gloabe sau se mizează pe cresterea tinerilor?

  Daca managementul ar avea o abordare mai constructivă in relația cu noi, suporterii, am intelege mai bine situatia si am aprecia mai mult. Fara diplomații ieftine si fără minciuni. Si fara răutăți ( gen „pe noi ne critica doar suporterii de tastatură care nu vin la meciuri, restul ne iubesc indiferent cate prostii facem”)
  Daca nea Marcel ar fi mai transparent si ne-ar explica deschis cum stau lucrurile, de ex. „nu mai vrem sa ne mai mintim intre noi, simuland achiziții de „jucători”, vrem sa crestem ce avem la Academie. Asta este strategia. Un stil pe care-l vom pastra cu sfintenie”, nimeni nu si-ar mai face iluzii si, poate, am aprecia mai mult.

  Mai mult, sunt cluburi celebre cu bugete mult mai mari, gen Ajax, Arsenal, care au aceasta viziune, cresterea tinerilor. Dar aceste promovari nu se fac haotic sau formal. Au strategii foarte clare. Iar fanii lor sustin echipele neconditionat!

  Eu, unul, nu mai vreau sa aducem gloabe. Prefer sa renuntam la toti jucătorii adusi in mandatul lui MP.

  Imi aduc aminte ca in primavara am remarcat un fundas foarte bun de la echipa a doua, Hreniuc. Pe unde o mai juca?

  Oare cati juniori de asemenea valoare rateaza oportunități de afirmare din cauza promovarii unor gloabe precum Jazvic, Fajic, Kelic, Bucurici, Dimitrovi, Mingoti, Ra(m)ble..

  De fapt, noi ce vrem? Carpeală sau construcție?

  • Juventin spune:

   Cu tinerii de pe locul 11 in liga a treia o sa ajungem pe locul 11 in liga a treia. Ok promovezi 2-3 pe sezon , nu 7-8. De aceea e nevoie si de jucatori cu experienta. Multi spun ca totul tine de bani. Ba nu, in conditiile in care toata lumea aduce liberi de contract. Ca altii gasesc si noi nu, e vb de incompetenta celor ce conduc. Asa ca scuza ” nu sunt bani”, nu tine. Singura scuza ar fi ca sunt incompetenti sau au inteterese ascunse. Vedem ca mai toate cluburile se misca pe piata achizitiilor , se intaresc, isi pregatesc noul sezon, numai la noi toata lumea doarme linistita pe banii lui rotaru si compun poezii pt copii. Nea marcel e asa o mare dezamagire , facand numai lucruri rele la club si nik bun , incat incepem sa ne indoim de buna sa credinta sau de competenta sa. Vedem ca la altii se poate , nu mai dau ex ca le stiti cu totii, la noi nu . Noi dormim si le servim suporterilor fel de fel de motive de rahat , ca nu vor, ca nu gasim, ca cer salarii, ca nu le place romania, ca nu-i lasa nevestele…etc. Sezonul asta e clar: nu ne facem iluzii ca sa n-avem deziluzii. Sa fim multumiti ca avem echipa.

   • Doru spune:

    Încă un om realist de pe forum. CORECTA analiza. Decât sa ne facem iluzii mai bine sa ne păstrăm realismul. Asa este.

   • Nicu spune:

    Juventin, uite cum vad eu primul 11: Vlad-Petre, Hreniuc( Hodea), Screciu, Briceag, Burlacu, Zlatinski, Mateiu, Bancu, Baluță, Ivan.
    Rezerve: Calancea, Vladoiu, Constantinescu (Ion), Manea, Barzan, Barzan, Draghici, Popescu, Markovici, Mihailă

    Cum ti se pare?

 11. florin spune:

  te obliga cumva prietenii si familia sa tii cu echipa asta de gloabe?…decat sa arunci cu cacat in jucatori si conducere nu mai bine renunti?

  • Nicu spune:

   Florine, inteleg ca atat de „inteligent” incat te-ai deconspirat singur. Nu stiam ca există astfel de specimene, pseudo-suporteri pe care-i obliga prietenii si familia sa tina cu „echipa asta”. Pe langa faptul ca nu ratezi nicio ocazie in a te face de râs, poate reusesti sa scrii si tu ceva inteligent.

   • Juventin spune:

    Lasa-l , el e doar o extensie a lui cilly.

   • florin spune:

    aia pe care tu ii cereai la craiova budescu si texeira sunt la becali …nu te duci si tu dupa ei la nea gigi ?…de ce sa stai la mizeria asta de echipa compusa din prosti si gloabe ?…hai curaj si drum bun …

    • Juventin spune:

     Pe alibec il voiam. 🙂 nu pe teixeira. Acum macar ionita ca e mai ieftin , daca atunci cand a fost gratis noi l-am luat pe ramble. Eu cred ca tu faci achizitiile si strategia la club , de merge asa prost.

  • Juventin spune:

   Bah florine , tu ai voie sa vb fara acordul lui cilly ?:)))

   • florin spune:

    eu da …el nu …dar voi sectantii anti csu adica bocitoarele si groparii cum procedati ? faceti intalnire inainte de a posta ?…

    • Juventin spune:

     Bah florine tu nu ai parerile tale, tu ai parerile altora. E prea greu pt tine sa gandesti si e prea mult sa-ti doresti ceva. Asa ca tu te multumesti cu…..nimic.

     • florin spune:

      bah juventin eu sunt bucuros ca ai pareri diferite de ale mele …altfel ne intorceam in vremea cand toti gandeam la fel si nu este bine …sa fii sanatos …faptul ca jucam in europa dupa 17 =nimic …ce pot sa mai spun…

    • Juventin spune:

     Daca n-o bagi pe aia cu mititelu, tot degeaba, n-ai facut nik.:))

 12. Doru spune:

  Programul rabla sau cum sa scapam urgent de demonii echipei.

  Trebuie demarat urgent programul rabla.
  Disponibizam second-hand-urile si aducem un fundaș dreapta, doi stoperi si un atacant. Poate ii aduce Mangia. Indiferent ce ar aduce nu pot fi mai slabi ca Fajic, Rambe, Jazvic, Bucurica sau ca acel jucător de unică folosinta, Barthe. Cred ca la viitoarele transferuri trebuie stipulat în contract numărul de meciuri jucate.
  Si gata! Ne vom bate la titlu, nea Marcele. Titlul optimistilor😃

  • Bogdan spune:

   Tare asta cu jucator de unica folosinta. Mi-a placut mult expresia. Pacat de el ca se accidenteaza des pentru ca mi a placut de el cat a jucat. Florine…scapam de Popov?

 13. valumi spune:

  SUPORTERI ADEVĂRAȚI? FETIȚA CU CHIBRITURI

 14. Cilly spune:

  Am primit acceptul de la liga profesionista sa -i informez pe aia mai putin informați ca Laurențiu Popescu a fost cumpărat de Vegata Sendai si aia l-au împrumutat la Pandurii Tg Jiu , aia de la Vegata fiind club înfrățit cu astia de la Tg Jiu ….am primit si permisiunea sa anunț ca avem doua transferuri realizate dar nu pot spune numele jucătorilor , probabil o sa fie anuntate saptamâna viitoare de club … daca nu o sa le transmit eu lui florin printr-un sms in data de 22 Iunie si daca vrea el sa le facă publice ,eu sunt de acord .:))..Hai Stiinta !

  • Juventin spune:

   Alea doua achizitij sunteti tu si cu florin. V-au luat in staff, responsabili cu vrajeala. :))

  • florin spune:

   mi se pare corect …si eu stiu doua si sigur nu sunt cele pe care le stii tu …deci patru …nici eu nu am permisiunea …nu folosesc sms deoarece pot fi interceptate …am 2 porumbei voiajori …

 15. Cilly spune:

  Eu nu am mai suflat demult de vreo 10-12 ani am șofer ..:))…Hai Stiinta !

 16. Juventin spune:

  Ca tot sunt la dieta!
  INCREDIBIL! Numai mie putea sa mi se intample! Am fost zilele trecute la Metro sa cumpar un sac de mancare pt caine cand, la casa, o doamna ce era in spatele meu la coada, m-a intrebat daca am caine! am ramas paf…(care ma cunoasteti va imaginati ce fata aveam) si m-am gandit….oare de ce as mai cumpara mancare pt caine, nu???Din impuls i-am raspuns ca nu, nu am caine, dar vreau sa reiau dieta cu mancare pt caine desi cred ca nu e prea indicat, tinand cont ca ultima oara am ajuns la spital, si cu 15 kg minus!
  i-am spus ca era esentiala o dieta perfecta si ca tot ce trebuia sa fac era sa-mi umplu buzunarele cu granule si sa mananc una doua de fiecare data cand simteam foame (trebuie sa mentionez ca practic toata lumea de la coada era interesata de povestea mea).
  Socata, doamna, m-a intrebat daca am ajuns la spital din cauza ca ma otravisem cu mancarea pt caine.I-am raspuns, ca nuuuu! am ajuns la spital pt ca fugisem in strada sa-i miros curu unui pittbul si m-a lovit din plin o masina!!!!!Am crezut ca domnul din spatele ei o sa faca un infart de cum radea! 😂😂😂

 17. Cilly spune:

  ..haioasa povestea …dar data viitoare pentru credibilitatea povesti sa ai in portofel o poza trucata (sau nu ) cu tine dupa ce te-a lovit masina in plin .:))..glumesc ..multa sănătate …Hai Stiinta !

  • Juventin spune:

   Preluata de pe fb. Nu m-am putut abtine sa n-o postez. Mi-a trecut toata supararea dupa. :))))) sa auzim de bn.

 18. Daniel Popescu spune:

  Au inceput epurarile. E de bine!
  N-au inceput infuziile. E de rau!

 19. ipsilante spune:

  Azi e joi. Peste nici o saptamana Stiinta ar trebui sa plece, in lot complet, sau aproape, in cantonament, in Austria. Eu n-am citit pe pagina oficiala a clubului decat despre aniversari. Despre „epurari” sau „infuzii”, ca sa-l citez pe Daniel Popescu, NIMIC! Doar ceva zvoistica si vaicarelile lui nea Marcel. Se spune ca cele 5,5 milioane de euro buget, anuntat pentru noul sezon, ar fi doar un vis. Daca vom umple noul stadion, meci de meci, daca primim, nu stiu cat, din drepturi TV si daca-l vindem pe Ivan(sau Baluta) pe minim 3 milioane de Euro. Deci, ACUM, bani pentru transferuri: IOC! Alergam(declarativ!)sa aducem fotbalisti buni, care sa faca diferenta, dar cu buzunarele intoarse pe dos. Adica, ati ghicit! LIBERI DE CONTRACT! Ce sanse avem? Simplu! Priviti in urma. Mai citesc aici ca Mangia ar aduce el cativa fotbalisti, unul mai bun decat altul. Eu va intreb: credeti ca aia sunt moca? Sau ieftini? Eu spun ca nu, iar daca vor costa ceva, acolo, nu vor fi acceptati pentru ca nu sunt „ceea ce ne trebuie”. Concluzia: Sa ne asteptam la NIMIC, pentru ca sa nu fim dezamagiti. Parerea mea este ca nici bani nu sunt dar lipseste si priceperea si hotararea conducatorilor clubului. Fotbalisti bunicei, liberi de contract, care sa acopere macar o parte din posturile deficitare, au mai aparut, dar i-au luat altii. Nea Marcel e responsabil doar cu promisiuni si gargara. Desigur, asa, ca-ntre prieteni! Cam asta este situatia. Ati aflt voi altceva? FORZA STIINTA!

 20. Cilly spune:

  Probabil ca Dumitras si Bucurica sunt singurii cărora li s-a reziliat contractul , o sa mai plece neactivand clauza de prelungire a contractului Mingote,Fajic ,Jazvic si Barthe care eu cred ca merita sa rămână daca nu avea atâtea accidentări , o sa plece si Popov final de contract , din informațiile mele Mazarache o sa fie păstrat in lot chiar daca o sa evolueze mai mult la echipa a doua …locurile in autocar s-au eliberat sa vina fotbaliștii..:) ..Hai Stiinta !

  • Bogdan spune:

   Fara sa fiu injurat, eu lui Mazarache i-as mai acorda o sansa. Hai Stiinta

   • florin spune:

    de acord dar ramane intre noi …sa nu afle juve ca doar ce ii trecusera supararile …

    • Juventin spune:

     Lasa-l mah sa ramana, cineva trebuie sa care echipament. Dar cu o conditie : sa vina cu bani de acasa, ca ar fi prea mare onoarea de a fi in lot pe gratis. :))))

  • Juventin spune:

   Sa vina, sa vina, dar sa vina la timp , sa plecam in cantonament in efectiv complet , sa prinda toata peroada de pregatire. Altfel, alergam dupa pjtbuli in strada si ne loveste liga 1 de ne baga in spital, pardon, ….in playout

 21. Dan spune:

  Aștept această informație ca pe ultima zi,că i sa reziliat lui Măzărache contractul,iar voi spuneți că va continua la Universitatea!Dacă îl are cineva la suflet să îi dea o funcție de vicepreședintd ceva să nu mai auzim că este fotbalist.

  • Juventin spune:

   Cica va fi imprumutat la o echipa de copii si juniori sa faca si el ABC-ul, sa invete lovirea balonului.

 22. Daniel Popescu spune:

  Se zice ca ai o singura sansa sa faci o prima impresie buna. Prima mea impresie despre noul antrenor e una proasta. A acceptat sa vina la Craiova de foame, pt ca nu il mai cauta nimeni, si asta inseamna ca intr-un an, maxim doi, ar fi intrat in anonimat. Si daca l-ar fi chemat Zenga, sa zicem, mai avea o sansa, dar daca te cheama Mangia…Altfel, cum sa vii tu la Craiova,tu mare antrenor de tineret al Italiei? Bun, a venit, foarte bine, sa fie primit. Dar cum sa vii fara sa pui nici o conditie? Pai Contra ca sa ramana la Dinamo, a pus niste conditii. Dan Petrescu, ca sa vina la Cluj vrea n jucatori. Edi iordanescu nu vrea sa semneze cu Astra daca pleaca Sapunaru etc, etc. Cum sa vii din Italia fara sa ceri intariri masive ale lotului,fara de care te vei face efectiv de ras? Cum sa pleci in excursie cu 7-8 elevi de scoala, restul fiind copii de gradinita-grupa mijlocie? Pai nu ai efectiv cu cine urca pe munte, ca astia mici or fi ei dornici, dar inca plang si se caca pe ei.

 23. daniel spune:

  Dacă aveam un buget de 5 mil de euro puteam spera la un loc pe podium.
  Totuși, este bine ca am scăpat de gloabe. Cu tot riscul, prefer sa vad tineri în locul unor jucători ratati.
  As fi curios cat a fost bugetul clubului când ii aveam in lot pe Balgradean, Bawab, Brandon, lotul Madson, Vatajelu, Curelea, Ferfelea, Frasinescu, Hergheligiu, Achim, Straton, Sin, Plesan, Dananae etc.

 24. daniel spune:

  Ah, uitasem. Și eu sunt pentru pastrarea lui Mazărache în lot. Asa cum este el parca a fost mai bun decât Rambe, Jazvic, Fajic.

  • florin spune:

   deci suntem 3 …putem sa o punem de miting …portavocea pancarta si agitatorul…mazare te iubim …ca ca tine nu gasim …nu am gasit alta rima …hai stiinta …

 25. Dan spune:

  Oare domnul Marcel Popescu o citi Pro Sport?Acum jucătorii străini acceptă și ofertele de la Iași!Și ce jucători,foști căpitani pe la Boavista,un atacant brazilian care are 20 goluri marcate.Noi până acum doar vorbe.

 26. Bogdan spune:

  In continuarea delirului nostru, mai ales al meu, vine propunerea de azi: Ionita de la Astra! Dar, are o problema, cica vrea salariu la Craiova. Cautam fotbalisti care joaca pe bonuri de masa! O zi buna!

  • florin spune:

   de ce nu completezi …o sa se creada ca la csu este huzureala …bonuri numai in zilele in care se lucreaza …nu de alta dar la foamea care este in fotbalul romanesc o sa ne rupa portile …

  • Juventin spune:

   Cum sa-i dai lui ionita salariul lui mazarache ? Pai noi pe cine mai injuram, daca pleaca maza???.

 27. florin spune:

  dar cu apostolul popov ce ati avut ?…

 28. Tei spune:

  Aparent s-ar da o bătălie între noi și Cfr pentru atacantul de 17 ani de la Poli TM. Dacă e adevărat, om reuși să îl luăm noi? Cică are un fizic bun.

 29. ipsilante spune:

  Azi a fost o conferinta de presa inaintea supercupei, Stiinta U17-Dinamo U17, de sambata, de la Chiajna. Mi-a placut ce-am auzit. Sa le uram multa bafta pustilor si, care putem, ar fi bine sa fim prezenti, pe stadion. Cum sansele de a aduce ceva intariri sunt minime, probabil ca, 3-4 dintre cei care vor juca sambata, vor pleca in cantonament cu prima echipa. FORZA STIINTA!

 30. florin spune:

  e bine ca am ajuns la a ne descreti fruntile …e bine sa mai glumim ca doar veselia ne tine in viata …sa vezi scandal de luni cand se vor anunta noile achizitii…hei hei hai stiinta…

 31. Njock spune:

  Achiziții obligatorii:Marius Constantin – nu este f.bătrân,2-3 ani fără probleme, experiență, material, Eric- poate slăbi,jucător de fotbal,lider,caracter,Gorobsov- potențial, capacitate de efort,masiv, știe și cu mingea și Batin-atenție are un simț al porții fantastic, are nevoie să i se acorde puțină încredere,observați-l atent,nu vom regreta. Alături de copii rămași putem spera la ceva.ATENȚIE cred că toți sunt liberi de contract. De pe intern altceva nu cred că merită nici măcar să ne permitem.Păreri. Mulțumesc. Nu suport liniștea asta.

 32. Nicu spune:

  Marius C-tin e prea bătrân. Mai bătrân decat arată vârsta. Popov este jucător in comparatie cu Ctin;
  Batin si Gorobsov au avut evoluții fluctuante.
  Eric poate fi oricand o solutie, dar cred ca este un jucator dificil care strica atmosfera.

  In sezonul trecut m-au impresionat Golofca, Bole, Ioniță.
  Însa, ințeleg ca nu avem bani sa transferam asemenea jucatori.

  Oricum, decât sa aducem iar 5-6 gloabe mai bine prefer 1-2 jucatori de valoare plus promovarea puștilor. Mai ales ca anul ăsta este prohibiție la vânătoare de gloabe, nea Marcele.

 33. Doru spune:

  Marius Constantin miroase a mort.
  Gorobsov poate fi o soluție, Eric are o problema cu greutatea. Cred ca in ritmul în care se îngrașă va avea nevoie de un scaun cu rotile ca sa meargă, dar sa mai joace fotbal.. Lui Batin i-am remarcat „acel simt fantastic al porții” numai la echipe aflate la retrogradare.

  Haideți sa nu mai pierdem timpul analizând si alte „gloabe”.
  Nu ne-am omorât noi timpul si nervii „contemplăndu-le” pe ale noaste.

 34. daniel spune:

  Poiana lui Iocan, 8 iunie 2017

  Dialog Moromete si Jupuitu, adică MP și suporterul autentic al ȘTIINȚEI:

  „-N-am bă bani! Ce, noi fătăm bani, Jupuitule! (adica suporterule)
  – Asa zici tu mereu, Moromete( MP) și îmi dai câteva sute de lei ca sa scapi de mine
  -N-am bani sa plătesc fonciirea ( adică transferuri);
  -Dar mi-ai promis ca mi-i dai ( adică promisiunile lui MP gen „vom da ora exacta în fotbalul românesc”)
  – Uite, acum îți dau 500 lei ( adica ne carpim iar cu second-hand-uri) iar restul de bani ti-i dau după seceră”( adică după ce mai încasam niște bani după transferuri, sponsorizări sau drepturile TV)

 35. valumi spune:

  🙂 Hai , că ne stă super așa! Cu nasul în propriii noștri pamperși!

 36. Tei spune:

  Cică Csm Iași ar fi luat deja doi brazilieni…un mijlocaș fost căpitan la Boavista și un atacant care a dat vreo 20 de goluri în nu știu ce campionat al Braziliei…parcă moldovenii aveau datorii de 9 milioane lei…ce chestie.

 37. Juventin spune:

  In austria cica au aia oferta: la doi jucatori, unul gratis la cazare. Mancarea e pe bonuri , iar cei care nu mananca tot folosesc juma de bon. La doua jumatati de bon are portie intreaga si mangia. El cica e mai mancacios asa si aduna toate jumatatile de bonuri numai pt el, dar pe sustache asa, sa nu-i ceara MP partea lui. Terenul de antrenament l-au inchiriat doar jumatate, si asa se antreneaza pe jumate de teren. Pe cealalta jumatate se antreneaza o echipa de popice pe iarba care din cand in cand mai scapa bila in terenul nostru. Culmea, mazarache baga degetele si dribleaza tot ce-i iese in cale. Dupa antrenament merg la dusurile cu fise, ca nu le trebuie apa multa si se spala cate doi la un dus. Masa de seara se serveste la , fiecare cum se descurca pe banii lui, unii shaorma, altii biscuiti si cei cu regim de slabit apa plata cu o felie de mar , iar la desert guma de mestecat ca mesteci mereu si nu se termina niciodata. Hotelul e dotat cu piscina la vecini, cand acestia nu sunt acasa. Noaptea dorm cate doi iar restul fac planton la bagaje, doar n-o sa plateasca paznic, cand sunt destui in lot. In autocar se pune muzica de bach, nu manele, afunci cand se baga la somn. Si ca orice club care se respecta MP doarme la volan , ca el e seful acolo. Mangia, la bagaje. E destul loc, doar le pazeste cineva afara.

  • Juventin spune:

   Daca nu va plac conditiile , bagati voi bani la club. Voi sunteti cu mitelu, am vz eu, vreti sa destabilizati. Mergeti la el la booveni daca nu va place. SAC SAC SAC.

 38. Bogdan spune:

  Mangia a declarat la venirea astazi in tara, cum ca NU e important ce jucatori vom transfera, ci cum vom lucra cu ei. E clar! Hal de antrenor, hal de conducere, hal de echipa! Patrati-l pe Fajic si luati-l iar pe Rambe ca ii face macaronarul masinarii de gol, aproape cate unul pe antrenament! Rusine!

  • Cilly spune:

   Bogdane sunt doua -trei persoane pe acest forum care nu stiu decat sa batjocoreasca si sa arunce cu „rahat” , e treaba lor la început ma enervam pe lipsa lor de respect , am înțeles ca nu merita , tu esti un tip echilibrat si cu mult mai mult respect , te întreb ce vroiai sa declare Mangia …sa spuna ca o sa facem 4-5 transferuri si o sa ne luptam pentru locurile 1-3 ? ..sau ce a spus si ar fi spus toți antrenorii cu creier ,ca mai important decat transferurile este munca in echipa si felul in care lucram si ne impunem ideile de joc …Bogdan hai sa nu mai fim cârcotași si sa așteptăm o saptamâna,doua si o sa vedem si transferurile si felul in care pregătește echipa acest antrenor …Hai Stiinta !

   • Bogdan spune:

    Fratioare ma deranjeaza ca eu simt ca am fost luat de prost. Sincer. Poate si sunt, nu neg asta. Intrun an de zile declaratiile lui MP se bat cap in cap. Cat sa ma astept? Miercuri pleaca in cantonament, daca vin jucatorii iar dupa ce fac ei 10 antrenamente o sa aiba scuze ca nu s-au acomodat. E frustrant pentru mine sa vad cum alte echipe se zbat, aduc jucatori iar noi o dam dupa draperie. Ne zice MP ca jucatorii buni se feresc de Romania, serios? Tu o iei de buna? Eu jur ca nu mai am rabdare. Intru pe siteuri sportive din 30 in 30 min sa vad daca e ceva nou. Daca tu ca antrenor de valoare, cum a foat prezentat de MP spui ca nu e important ce transferuri se fac inseamna ca nu ai un cuvant de spus. Bun, eu iti promit tie ca nu mai sunt carcotas, dar daca mi-o fur si de data asta, ce fac? Putea sa spuna ca incercam sa aducem jucatori de valoare, cautam, ne zbatem, avem idei, dar nu ca nu e important. E al dracu de greu sa tii cu Craiova , sa te ia la misto toti tovarasii din Bucuresti. Zicea MP iarna trecuta ca el aduce doar titulati, acum titularii lui sunt in recycle bin. Jur ca nu am avut pretentii la Budescu sau Sapunaru, stiam ca reprezinta fructul interzis, dar sa nu aud de perechea aia de la Voluntari ca vine la Craiova. Cred ca e lipsa de profesionalism si rea vointa. Gata. Nu mai sunt carcotas. Astept pana cand se va definitiva lotul. Hai sa bem!

    • Cilly spune:

     Eu sunt cuminte in seara asta..ma distrez cu Nunta muta e pe prima tv .:).. maine merg la Chiajna ..daca luam Supercupa U 17.,, :)…beau maine .:))..Hai Stiinta !

 39. Dan spune:

  Tu chiar mai speri la achiziții importante la acest club?Este clară decizia care sa luat și anume creșterea tinerilor jucători apoi revânzarea lor.Oamenii vor veni la noul stadion îi va încuraja pe acești copii,cota le va crește și probabil se vor mai lua câteva milioane pe Screciu,Ivan și cine știe cine va mai apărea.Deci titlu sau cupă la Universitatea nu va fi prea curând și cum spuneau cei din Redacție încă o generație de sacrificiu se va duce cu dezamăgirea că nu au avut și ei o bucurie prin câștigarea unui titlu.

 40. Nicu spune:

  Cand e noapte afara si spui ca e zi, e clar ca ai o problemă, Cilly!

 41. Juventin spune:

  Mihai roman, una dintre achizitii. Stie cineva ceva?

 42. Cilly spune:

  Am pierdut …au câștigat javrele Supercupa U17 ..ne-au învins cu 2-0….am ratat 8-10 ocazii de gol iar ei din 5-6 ocazii au trimis-o de doua ori in plasa …sunt 3-4 jucatori la U17 care o sa ajungă la echipa mare…Hai Stiinta !

  • Juventin spune:

   Lasa ca daca-i bagam in liga 1 contra cfr sau fcsb, nu mai rateaza. Ii promovam la echipa mare, nu avem nevoie de achizitii.

 43. Nicu spune:

  Care ar fi acei 3-4 jucatori?

  • Juventin spune:

   Tocmai aia care au dat , din 10 ocazii, toate pe langa poarta. 🙂

   • Cilly spune:

    ….chiar daca crezi ca le stii pe toate nu e asa ..nu toate au fost pe langa poarta au mai fost si in bara ….răspuns : Constantinescu, Mihăilă , Zbona ,Ciutica , Garbita,talent au daca o sa mai fie la Craiova peste 2-3 ani depinde doar de ei munca și vointa ….Hai Stiinta !

    • Juventin spune:

     Peste 2-3 ani o sa-ti dau dreptate. 🙂

    • Nicu spune:

     Si Albastroiu nu?( macar pentru nume😀)

     • Cilly spune:

      Cu părere de rau Albastroiu nu a jucat bine ieri ..dar cine stie pe viitor plus ca are atuul numelui .:)…ce am observat ieri era diferența de tehnica si talent in favoarea noastra si diferența fizica si de atitudine si tupeu in favoarea javrelor …căpitanul javrelor a fost cel mai dur , la fiecare contact el faulta indiferent cine era Mihăilă sau Ciutica ii punea jos …in final in min 78 dupa 5-6 faulturi de galben a fost eliminat ..ai noștri au talent dar sunt firavi in special Garbita si Mihăilă sunt in creștere si trebuie munca multa …Hai Stiinta !

 44. Daniel Popescu spune:

  Un antrenor care stie ce vrea a ajuns normal, la o echipa care stie ce vrea:
  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dan-petrescu-prezentat-oficial-la-cfr-cluj-mesaj-clar-al-tehnicianului-momentan-avem-un-lot-slab-numeric-timpul-este-scurt-513182.html
  Noi parca ne pregatim de naufragiu, de scufundare. Aruncam tot ce e nefolositor, incercam sa-l vindem pe Ivan, Screciu sau Baluta si asteptam marea conferinta de investire a lui Manglia. A, si probabil declaratiile lui marcel Popescu: dragi suporteri, cumparati-va mai multe tirbusoane. Vom deschide sute de sampanii si la sfarsitul acestui sezon, care va promit eu, va fi exceptional. Parca e un deja-vu in fiecare an. Ca si Mititelu, echipa lui era cea mai buna, mintea la greu, poate,poate il credea cineva. Cum sa nu aduci nici un jucator, ba, dar nici macar unul? Simt ca nu mai pot cu conducerea asta.FORZA STIINTA!

 45. Ionica spune:

  Jucători după părerea mea au fost luați, or sa apară în lotul care merge în cantonament, dar probabil sunt niște non-valori care dau probe, chipurile, ei fiind deja sunați și pe deasupra le mai este și jena sa se afirme cu ei.

 46. geo spune:

  informatie oficiala si sigura..maine nu se prezinta niciun transfer…doar antrenorii..!

  • Juventin spune:

   Nu cred asa ceva, sa nu fi semnat cu niciun jucator pana acum. As intelege secretomania asta pana sa se semneze cu ei, dar dupa ce au semnat , ce rost mai are? Sa ne fiarba pe noi? Sau suntem ultima optiune a lor si daca nu-si gasesc mai bn , vin la noi? Asta ar insemna sa vina catre sf perioadei de pregatire si iar n-am facut nik bun. Si totusi nu cred sa nu fi luat chiar nik, pt ca suntem subtiri rau.

 47. Dan spune:

  Incredibil.Dar oare se va mai face vreo achiziție,sau mergem să atacăm Europa cu cei care se spunea că vor fi dați afară?Acum ar trebui să îi răscumpere pe Bucurică și Dumitraș că ei cu siguranță nu refuză Universitatea și de ce să nu încercâm aducerea lui Curelea și Ferfelea la echipă,nici ei nu cred că ar refuza cum ne refuză străinii ăștia așa cum zice domnul Marcel Popescu!

  • Juventin spune:

   Trebuie sa se faca pt ca nici nu avem 25 de jucatori , cat trebuie sa aiba lotul. Ce avem ? Portari: Calancea, vlad, popescu. Fundasi: kelic, briceag, dimitrov. Mijlocasi: bancu, baluta, mateiu, zlatinsky, screciu , gustavo. Atacantj : ivan. Deci 13 mari si tari. Am uitat vreunul? De la echipa a doua cine sa vina , sa completam lotul? Poate marcovic, burlacu, draghic , barzan si cam atat plus screciu si vlad deja inclusi in lot. Sunt de ajuns 6 jucatori promovati de la echipa a doua plus popescu . Destul. S-au facut 17. Pana la 25 mai trebuie 8 jucatori. Chiar si asa cu tinerii de la echipa a doua tot suntem subtiri ca lot. ” baaaaa nebunule vrei 8-10 achizitii” ,spuneau atotstiutorii. Dar daca pleaca si ivan afara, ne mai trebuie unul, deci 9, achizitii. Si uite asa ajungem la cifra lui MP … de maxim 9 achizitii. De aceea nu pot sa cred ca suntem atat de inconstienti incat pana la ora asta sa nu fi semnat cu niciun jucator.

 48. Dan spune:

  Bokila la Dinamo,CFR are deja 5 achiziții,FCSB 4,Iași 2 noi sufletu!

  • Juventin spune:

   Hai nu dispereati prea devreme. Vedem de luni dupa conferinta de presa daca e cazul . AMR 24h. Astept conferinta asta de presa ca pe al 13-lea salariu. :)))

 49. Cilly spune:

  Off …un lot are 23 de jucatori , 3 portari si 20 jucatori de câmp … o echipa poate sa aiba in lot si 25 si 27 si 29 jucatori dupa buget si dorința dar minim 23 …in calcule tale l-ai uitat pe Vlădoiu,Manea,Petre( care anul trecut au fost in lot) si chiar daca niciunul nu o sa rămână anul asta in lot (dar nu cred ) tot l-ai uitat pe Mazarache..:)..care aproape sigur o sa fie in lot …eu zic sa fim mai răbdători , nu avem „conducatori inconștienți „doar ca nu le place circul si tam-tamul ,doua transferuri sunt ca si făcute in Austria avem deja doua meciuri de pregătire aranjate , cu Dinamo Kiev si Ludogorets din ce stiu eu….altfel cred ca e normal cand prezinți staff-ul tehnic al unei echipe sa nu mai aduci si un jucator ca transfer ar diminua din importantă prezentări conducerii tehnice si din atenția data transferului acelui jucător …fara supărare .:)…Hai Stiinta !

  • Juventin spune:

   Am promovat deja 6 jucatori de la liga a treia, 9 ar fi prea mult. In plus cei trei, desi au cochetat cu lotul primei echipe si au avut sanse, nu s-au impus. Deci nu sunt de stiinta. Plus ca nu sunt adeptul jucatorilor de buzunar. Ii avem deja pe baluta si gustavo. Cu prea multi pitici sa nu te intrebi dc luam goluri din faze fixe. Or fi buni si piticii daca se numesc messi sau maradona. Iar in legatura cu mazarache, am inteles ca ar fi imprumutat la juventus colentina bucuresti, dracul sa-i ia. Sa-l ia sa nu mai aud de el.

 50. Juventin spune:

  Prima achizitie, popov si-a prelungit contractul 😉

 51. geo spune:

  Nascimento și Nouvier Spahia Bălan Bole

  • Juventin spune:

   Pe astia i-ai vrea tu ?:)) daca erau din ro, transpira ceva si se afla. Sigur sunt de afara.

  • Tei spune:

   Pe Nouvier și Nascimento încearcă Cfr-ul să îi dea la pachet Astrei în schimbul lui Lung dar jucătorii au refuzat să plece deocamdată…nu cred că ar veni la noi.

   • Juventin spune:

    Nu cred ca vor la astra din cauza pb cu banii, ceea ce la noi nu e cazul. Nouvier stiam ca devine liber in vara asta.

 52. valumi spune:

  Preambul la conferința de presă de azi: caii verzi pe pereți devin alb-albaștri. Culoarea pereților rămâne la latitudinea suporterilor.

 53. olteanu_l spune:

  Am vazut azi o conferinta de presa care mi-a stricat ziua.

  Adrian Iencs-Antrnorul secund al Universitatii Craiova (cea mai proasta gluma)
  Prezentarea stafului tehnic – Nimic, doar un antrenor principal, restul stafului dumnezeu cu mila. Eu nu inteleg de ce au facut aceasta conferinta, doar pentru a ne spune ca Iencsi este antrenorul secund? ca de macaronar stiam cu totii.

  Practic nu se stie antrenorul secund italian, nu se stie preparatorul italian, nutritionistul, nimic, iar miercuri se pleaca in cantonament.

  Macaronarul zice ca e antrenorul echipei de pe la jumatatea sezonului trecut, dar in tot timpul asta ce ai facut ma? De ce nu ti-ai format echipa?

  Doamne ce amatorism.

  Cat despre lot, tot ce am inteles este ca au o mare problema, campionatul nostru incepe mai devreme decat alte campionate. Pe bune? Faceti misto?

  Cat despre traducere. Au adus o pupaza, care radea la fiecare intrebare, de ce doar ea stie.

  CONCLUZIA? NU AM INTELES NIMIC, BA DA NIMIC DIN CONFERINTA ASTA DE PRESA.

  Sa-mi zica si mie unul mai dezghetat, ce s-a comunicat mai exact in conferinta asta de presa, util.

  Vai de capul nostru, anul asta ne vom zbate ca pestele pe uscat si ne vom ascunde iar mizeria in spatele promisiunilor popmpoase.

  CONDUCEREA, VA ROG, ANUNTATI-NE CA ACEASTA CONFERINTA A FOST O FARSA. VA ROG!!!

 54. Nicu spune:

  Nea Marcel a lovit din nou:

  #”nu facem transferuri de dragul transferurilor”
  #”vom aduce numai titulari”
  #”jucatorii pe care i-am dori sunt in concedii cu familiile”

  Parca asa ne spunea si la inceputul sezonului trecut. Rezultatul il stim cu totii…

  Cat despre mult asteptata conferință, toate detaliile s-au contopit cu un singur cuvânt: PENIBIL!( ziaristi obedienti, traduceri incomplete, eterna gargară a lui MP, antrenor nesigur, cu reflexele unui adolescent care a făcut o nazbatie)

  • olteanu_l spune:

   Si ce vrei sa zici, anul trecut nu a adus titulari? Adica vrei sa zici ca Marcel P vorbeste doar din carti iar faptele lui spun exact contrariul. Altfel spus ca ne minte ca pe niste prosti, in fata?

   Eu nu cred ca ar fi posibil asa ceva pentru un om cu demnitate. Nu, refuz sa cred asta.

   O echipa condusa de un parvenit si aici nu ma refer la Marcel, nu poate avea decat astfel de oamnei in echipa.

   Singurul om de pana acum care a s-a tinut de cuvant la acest club a fost Multescu.
   Asa cum spuneam si cand antrena, il vom regreta mult timp.

   • Nicu spune:

    Din păcate, MP s-a decredibilizat prin declarațiile penibile si a promisiunilor fără acoperire, cu accente comice.
    De altfel, el a „reușit” jalnica contraperformanță de a se transforma in purtător de cuvânt. Pentru el, acum, apelativul de „manager general” este de fapt poreclă.

    Ce tupeu poti sa ai ca sa declari ca vei transfera numai titulari cată vreme ai adus numai gloabe.

    • olteanu_l spune:

     Tupeu de comunist batran. Numai aia inmulteau totul cu 100 cand venea vorba despre cat de productivi suntem. Ce conta ca oamenii mureau de foame, la ei curgea lapte si miere.

     Personal il compatimesc si pe saracul nea Marcel. Acum el ce sa declare, ca suntem saraci si nu ne permitem nimic. Ce mesaj ar fi asta pentru suporteri, pentru juniori, pentru staful ce va sa vie, pentru media, pentru „titularii” care vor semna cand se intorc din concedii etc.

     Spun de mult timp asta. NOI SUPORTERII NE SUPARAM CA VACARUL PE VACI. Ba il injuram pe Cartu, ba pe Felix, ba pe Popescu, cand de fapt patronatul este pe langa total. Si sarac si cazut din cer.

 55. Juventin spune:

  Deci achizitii nu facem ca sunt plecati in vacanta…;)))) numai aia cu care vb noi sunt in vacanta. Cei pe care i-au luat cfr, fcsb, astra, iasul, nu. Atat am inteles. Si am mai inteles ca a urmarit echipa in tot playoff-ul. Asta inseamna ca multescu era demult pe faras. In rest acelasi discurs de lemn al lui MP , cum ca aducem calitate, nu cantitate, titulari, vrem dubluri le posturi. Dubluri, cu cine ? Cu jucatori de liga a treia , locul 11 ,de la echipa a doua ? Traducatoarea mai avea putin si sarea pe devis . ziaristii , cu intrebari de doi lei. Auzi la ei, ce parere are de nationala, de daum…!!!!! Cea mai nereusita si anosta conferinta de presa. S-au spus multe dar n-am aflat nik bun.

 56. Doru spune:

  Conferința de azi mi-a întărit convingerea ca la nivel managerial este haos total.

  Mai mult, imaginea clubului este reprezentată de un „președinte” mincinos, MP, care a început din nou sa delireze.

  MP:
  „Cel mai mult a cântărit faptul ca Mangia are certificatul de calitate de la Corveciano. Sunt mândru ca am reușit sa-l convingem sa vina la Craiova. Sosirea lui Devis este asociată si de un staf de înaltă competentă profesională”…
  il completeaza Mangia..
  „….un antrenor secund italian, care va fi ales zilele următoare (in 2 luni n-a găsit?!?!?) un preparator fizic italian, care va fi ales zilele următoare”( idem)

  O imensă fractură de logică!

 57. Bogdan spune:

  Cilly, ti-a placut chestia legata de achizitii? Cum ca sunt plecati in vacante? Just asking..

  • Cilly spune:

   Bogdan mi-a plăcut ce a spus Mangia in special chestia aia ca are un sistem preferat dar folosește sistemul in care jucatorii dau maxim , cred ca numai pentru faptul ca văzut din tribune 4-5 meciuri ale echipei mari pentru a se convinge de potențial si a văzut si echipa U19 si U 17 este un antrenor profesionist care vrea sa facă treaba …in legătura cu achizitiile MP a fost total neinspirat putea sa spuna ca avem doua transferuri rezolvate dar nu putem da nume ca încă nu sunt semnate contractale si se discuta si cu alți jucatori despre care o sa ne informeze ulterior …te salut …Hai Stiinta !

   • olteanu_l spune:

    Esti genial :)). Deci tu voiai sa ne minta, corect? Doar ca sa iasa clubul bine.

    Sper sa nu o iei ca pe o ofensa, dar tu nu cumva cam tii cu ursul?

    Cat despre profesionalismul macaronarului iara ma pui in dificultate. Pai asta in cateva luni bune nu a reusit sa-si faca staful. Mai mult, stiind ca ai fost anuntat oficial ca nou antrenor si s-a stabilit si o data pentru conferinta de presa, tu ce faci?
    Zici, hai ma da-i dracu de romanasi ca astia sunt praf. Ce daca am conferinta de presa in care trebuie sa anunt staful.

    Ma prezint pe mine si este suficient, mai imi aduc ei niste unii despre care nu stiu nimic si aia e. Pana incepe campionatul poate se intoarce cineva din concediu si mai completam, tot vreun neica nimeni evident.

    • Cilly spune:

     Uneori .:)) ..dar nu in cazul acesta …ce am spus e adevărat ..doar ca MP a început sa spuna bălării ca nu a facut transferuri ca sunt fotbalistii plecați cu nevestele in vacanța si nu pot sa vina sa semneze ca ramân nevestele pe plaja si le agata vre’unul cu metoda prosopul.:)))..Hai Stiinta !

     • Juventin spune:

      Plecati in vacanta? Pula perioada de pregatire. Acum nu mai e MP neprofesionist, ci achizitiile. Cum o dai tot nu e bn.

 58. Dan spune:

  Vă pup cu echipa asta de profesioniști.Râde o țară de ei,cine a văzut această conferință sa convins și de Marcel Popescu. Eu de azi nu mai vreau să aud de ei!

 59. Daniel Popescu spune:

  Se cam confirma ceea ce nadajduiam sa fie doar o parere gresita de-a mea. Ne-am pricopsit cu un Daum italian, adus de un Vochin al Craiovei, pentru ca Piturca (Multescu al nostru)nu mai era bun. In pregatirea meciurilor prin care vom ataca intrarea in grupele ligii Europa (aici ma bufneste rasul), vom pleca in cantonament cu centrul de copii si juniori, restul de antrenori/preparatori/jucatori in vacanta vor fi atent alesi dintr-o lunga lista, mai incolo. Adica, asadar, cum ar veni, de ce sa facem transferuri doar de dragul de a face? PT CA AVEM NEVOIE DISPERATA SI URGENTA DE FOTBALISTI, NEA MARCELE!!!
  Mi se pare mie sau astia sunt aerieni? Sau au fumat ceva? Bataie de batjocura!

 60. olteanu_l spune:

  Stau si ma gandesc cam ce este in capul astora. Deci fiti atenti.

  1.Staful se va cunoaste in cantonament sau in timpul campionatului.
  2.Sunt deja doua bisericute, una formata din romani si alta din italieni. Va dati seama ce amalgam de idei va iesi de aici?
  3.Macaronarul habar nu are de lot, s-a vazut clar pentru ca nu a zis nimic concret, nu a dat nume deci habar nu are de lot. Asta cu sutele de meciuri urmarite de el e pentru cei saraci.
  4. Pana va intelege macaronarul lotul, pana vor incepe astia din staf sa vorbeasca aceeasi limba, pana vor intelege jucatorii ce se doreste de la ei se va termina turul de campionat si abia apoi sa vezi comedie.

  Concluzia, dau in scris ca acest campionat va fi un deja-vu al celui inceput cu Gane. Olteanul nostru pursange, care e secund acum la Dinamo.

  Despre tranferuri importante nu vorbesc ca e pierdere de timp. Trebuie sa fii sarac rau la mansarda sa nu fi inteles deja ca nu avem bani pentru transferuri.

  la capitolul asta vom spera fie sa vindem pe bani buni ca sa facem buget de transferuri, fie sa creasca copiii din pepiniera proprie.

  Daca cineva se astepta sa aducem jucatori de valoare anul asta, este cel putin copil.

  • Cilly spune:

   Stii ce cred eu, ca tu si Mangia nu vedeți lucrurile la fel ..el cu Coverciano si ăla probabil cu pila Arrigo Sacchi.:),.si tu probabil cu Clairefontaine e clar ca trebuie sa treacă timp sa ajungeti pe aceeași baricada ..fara supărare .:)…Hai Stiinta !

   • olteanu_l spune:

    Nu ma voi supara niciodata daca vad o replica inteligenta. In schimb, daca vad trepadusi ca cel de jos care vorbeste de inmormantari parca le-as trage un sut peste ratul cu care tot rama fundurile alor nostri bravi conducatori.

 61. florin spune:

  deja suparare mare nu jucatori nu bani nu manager nu patron …de fapt supararea este alta …nu baga nimeni in seama suporterii -patroni suporterii-antrenori suporterii-manageri…ramaneti la meseriile voastre de strungari agenti de paza soferi cismari directori de vanzari mecanici pensionari si lasati-i sa se ocupe de fotbal pe cei care se pricep…nu de alta dar de suparare se poate intampla orice …si inmormantarile sunt scumpe …

  • Juventin spune:

   Iar o dai in balarii. Nu sa fim bagati in seama vrem. Vrem profesionalism. Ar putea sa fie profesionisti, sa faca achizitiile la timp sa plece cu lotul complet in cantonament, asa cum au promis, fara sa ne bage pe noi in seama. Cred ca ai primit unda verde de spus prostii, pe termen nelimitat iar atacul la persoana sunt singurele tale argumente.

   • florin spune:

    tu esti profesor de fotbal?…vrei profesionalism ?…de ce nu-ti deschizi tu o scoala profesionista de fotbal? …de foame sau de prost ? …

 62. Tarabostes spune:

  Dacă s-ar ține cont de 25 % din părerile suporterilor, care sunt constante de vreo câțiva ani de zile, echipa ar arăta mult mai bine. Așa, noi dezbatem și tot dezbatem, iar când ni se dă dreptate este mult prea târziu…

 63. Bogdan spune:

  Posibil ca cele 2 transferuri sa fie Totti si Cassano? :)) Adica, ei sunt italieni, cam de acceasi varsta cu Mangia, sunt in concedii cu familia… Ce dracu, si eu ii blestem pe astia ca nu fac transferuri, dar ei ne fac surprize din astea. :)) :))

 64. Cilly spune:

  Cu Totii sunt de acord cu Cassano nu .:)…prefer pe Luca Toni are 40 ani dar e ce ne trebuie varf adevărat .:))…Hai Stiinta !

 65. Cilly spune:

  Evident …Totti nu Totii…Hai Stiinta !

 66. Nicu spune:

  Niciodată n-am inteles de ce critica adusa de noi este atat de rău văzut de cei din conducere.

  Poate ca acesta este un simptom al unei boli profunde: neacceptarea feedback-lui din partea suporterilor sau a criticilor.

  Orice opinie care este diferită de cea a conducerii este văzută ca o ofensa sau o agresiune adusă managementului.

  In ziua de azi, marile companii de succes au dezvolvat continuu departamentele de reclamații cu scopul de a-si identifica defectele produselor sau ale serviciilor, cu scopul de a le îmbunătății.

  Sigur, nu spune nimeni sa ia de bune toate opiniile suporterilor, dar cand majoritatea parerilor converg la o idee, iar tu management o ignori total înseamnă ca ai o problema.

  Apropo, nea Marcele, decat sa va pierdeți timpul cu sofisme ieftine gen „vom aduce calitate, nu cantitate” mai bine ati dezvolta departamentul de marketing, care este prioritatea DVS. nr.1.

  Si nu uitați, ORICE RECLAMATIE ESTE UN CADOU pe care noi, suporterii, il oferim gratuit. Depinde doar de cei din conducere sa se aplece si sa empatizeze cu suporterii!

  • Juventin spune:

   Critica adusa de noi e rau vazuta si de unii dintre noi , care sunt mereu gigi contra , si proconducere de parca ar fi postacii platiti ai unui partid politic aflat la putere. Macar aia au ceva de castigat, dar astia ai nostri, …….nu pricep dc ar fi impotriva performantei dorita de suporteri si apaluda orice prostie facuta de sefi, sau ne servesc rahaturi de genul : ce ba va e necaz ca nu sunteti bagati in seama ? Oricum nu contati, vedegi-va de treaba voastra, nu va fute grija ce facem noi la club”.

 67. Cilly spune:

  In semn de protest nu am sa mai scriu nimic pana nu apar cel putin doua transferuri ..,:)…zâmbesc dar nu glumesc …mai protesteaza cineva ?..:))….Hai Stiinta !

  • Bogdan spune:

   Eu plusez la cele 2 transferuri ale take cu 4 rezilieri! Ca sa fie si fratili Florin fericit, pe Popov nu l includ la rezilieri. Hai Stiinta. Hai Totti si Luca Toni!

  • Juventin spune:

   Dar lui florin ii dai voie sa scrie ? :)))))

  • Juventin spune:

   Si inca ceva, normal ar fi sa te abtii pana la cele 8-9 promise de MP, nu la doua. Pai daca esti solidar cu incompetenta, fii pana la capat. Si ia-l si pe florin cu tine. Voi fratii printreusi, scutul lui MP .

 68. olteanu_l spune:

  Cand te ia in balon atat presa cat si proprii suporteri inseamna ca trebuie sa te duci sa te culci. Iata cum ne ia Digi la misto si pe buna dreptate. Ba mai mult, si cu propriile expresii:
  „”Cel mai titrat antrenor străin care a venit în România”, prezentat oficial. Obiectivele lui Mangia la Craiova”
  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/prezentare+oficiala+devis+mangia+csu+craiova

  • florin spune:

   aoleu ne-a luat gigi tv la misto?…pai de gsp.ro ce zici ?…sau fanatik?…ei au nevoie de botanisti …

 69. Tei spune:

  „Cel mai titrat antrenor străin pe care l-a văzut liga-1” a spus „bună ziua” în română…drăguț din partea lui. 😊

 70. Juventin spune:

  Aia la iasi au mai adus unul, 23 ani, 22 meciuri la nationala lui.

 71. ipsilante spune:

  Penibili! De la traducatoarea „parata”, enervanta, pana la nea Popescu, un batranel care cred ca uitase unde si de ce se afla acolo, via Devis Mangia, „antrenorul” de orice, pentru ca fotbal nu a jucat niciodata: PENIBILI! Clubul asta chiar a ajuns de compatimit. Poimaine, Stiinta pleaca in Austria, in cantonament! Lotul e praf si pulbere. „Epurari” nereusite, transferuri ioc, componenta bramburita! Obiective declarate pentru noul sezon: „sa fim cat mai sus” anunta cutezator nea MP. Bine ca a renuntat la: „vom fi campioni; v-o spun ca-ntre prieteni!” Oricum n-ar mai fi ras nimeni! Ca, de crezut, nu mai crede nici el ce bazaconii afirma. Eu, acestei glume proaste, cu Mangia & Co, facuta de conducere, nu-i dau decat, cel mult, 10 etape. Dupa care, de-acolo din coada, vom incerca… salvarea. Desigur, va ploua cu motive si argumente, care de care mai nesimtite, din partea decidentilor, explicand nereusita. OZN-ul, daca va fi gata, dupa cateva partide, cu tribune aproape pline, din curiozitate, va incepe sa se umple doar cu aer. Ce va relatez, ar putea ramane doar la stadiul de cosmar, daca in zilele urmatoare nu vom asista, cumva, la vreun miracol. Voi credeti in minuni? Eu nu! Ghinion! FORZA STIINTA!

 72. Bogdan spune:

  Cantonamentul din lunca este terminat? Cele 2 terenuri si cladirea? Le-au refacut complet? Sau doar terenurile? Merci!

 73. Obiectivul spune:

  Rad astia din redactie de voi cand va citesc frustrarile!Nu va mai faceti iluzii in privinta transferurilor,poate asa mai rasare vreun junior pt.taraba!

 74. Bogdan spune:

  Daca tot am cedat sub forma de imprumut pe Mazarache si pe Manea la Juventus oare nu ar purea sa l ia pe Dean Beta ca fundas dreapta?

  • florin spune:

   barbut de la timisoara si cristea de la iasi …cei 2 despre care se aude …

  • florin spune:

   cu astia 2 nu depasim echipa under 17 la inaltime daca pleaca ivan si ramane baluta …

   • Juventin spune:

    Il avem pe gustavo..:))))) pai de cand iti pasa tie de media de inaltime ? Vezi ca te reneaga cjlly. Nu mai da si tu cu parul. Auzi la el….sunt pitici…!!!!!! Ia baga tu bani daca nu-ti convine,

 75. Bogdan spune:

  Pana lu urma cu Barthe cum ramane?

  • Daniel Popescu spune:

   Sincer, daca nu s-ar accidenta asa des, mie mi s-a parut destul de sigur, mai ales la inceput, e peste Acka. Daca oricum nu prea se aduc alti jucatori mai buni, ar fi bine sa ramana. Are multa experienta, referinte bune si a castigat cateva trofee importante.

 76. Nicu spune:

  Nu cred ca s-au perfectat cele doua transferuri. Sunt mult prea scumpi in acest moment😀 Clar, depasim acel buget de 5,5 mil euro..
  Ma bucur ca a fost inclus in lot Hreniuc. L-am laudat la toata lumea. Este pariul meu..
  PS. V-o spun ca-ntre prieteni.Ce plicticoasa este ziua fara nicio declarație a la MP😀

 77. geo spune:

  sapunaru ? vise…

 78. Juventin spune:

  Dan petrescu vrea sa-l puna pe liber pe camora ca sa-i faca loc unuia nou adus de el. Nea marcele se aude? Dormim? Daca nici pe asta nu-l luam liber, inseamna ca suntem prostii prostilor.

 79. Dan spune:

  Bărbuț primul transfer,hai și cu Roman!

 80. Bogdan spune:

  Hai si cu Sapunaru!

 81. Adrian spune:

  Eu cred ca sapunaru e pe din afara….e doar o parre…cred ca banii pe el nu se justifica….daca ar fo dupa mine am in minte 3 jucatori : CRISTEA, VOICU ( de la iasi) ROMAN si neaparat fundas central ca barthe si popov sigur se rup …..si iar improvizam aiurea

  • Tei spune:

   Și mie mi se pare supraevaluat. La Pandurii lua vreo 15,000 salariul și singurul lucru „memorabil” pe care l-a făcut acolo a fost să se cațere pe garduri cu Ropotan și să scuipe suporterii.

   Nu mai zic de câte goluri a încasat Astra sezonul acesta din cauza lui și de la Viitorul, FCSB, Poli TM, Dinamo, West Ham, Copenhaga etc…la națională am fost egalați de Muntenegru și din cauza unui fault cretin pe care l-a făcut…iar penaltiul cu Polonia a fost cireașa de pe tort. Mi se pare că vremea lui a cam apus.

 82. Dan spune:

  Săpunaru sau Târtovac de la Gaz Metan pentru postul de fundaș central.

 83. florin spune:

  Azi nici-o înjurătură?…nici-un rahat aruncat spre mp sau rotaru?…curaj băieți…

  • Juventin spune:

   Iar te pui scut? :)))))

   • florin spune:

    Nu ma pun scut dar tu si valumi adică doi circari plus inca doi gropari nu ați postat nimic…am fost îngrijorat sa nu fie ceva tragic…acum răsuflu ușurat …circarii trăiesc…circarii postează…am motiv de distracție…
    .

 84. Njock spune:

  Trtovac, se poate Săpunaru , se poate Șeroni- ca fundaș central bineînțeles după „acceptul” lui Bancu. Obligatoriu să fie transferat Eric, o condiție esențială pentru un final de vis. Să se insiste la Roman, se poate Popa de la dinamo.

 85. Njock spune:

  Alexandru Tudorie ?

 86. valumi spune:

  @Flood…rin Și tu trăiești, pe un scut aruncat sub nasul lui MP și MR. Săpunul, bată-l vina! :)))

 87. florin spune:

  Azi este ziua când mititelu si susținătorii lui au luat așa cum era de așteptat cea mai mare muie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER