Derby între juniorii 2000 și 2001 ai Universității  

Grupele 2000 și 2001 de la Universitatea Craiova s-au întâlnit în această după-amiază în Campionatul Județean de juniori C. Băieții din 2000 au câștigat cu 5-1 și sunt lideri în clasament, cu maximum de puncte după șapte etape. Ceilalți au pierdut pentru prima dată în acest sezon și sunt pe 3. Meciul s-a jucat pe Stadionul Electroputere.

cojocaru juniori

Cosmin Cojocaru, marcatorul grupei 2001

În prima repriză, diferența dintre cele două echipe a făcut-o autogolul fundașului Vlad Rezeanu de la 2001. Juniorii mai mici au avut două șanse să egaleze. În minutul 15, Leonardo Mitrucscak a șutat în plasa laterală după ce a driblat portarul. Cosmin Cojocaru a fost și el cât pe ce să înscrie, dar l-a nimerit pe portarul advers.

Juniorii mai mari au început cea de-a doua parte cu trei goluri în 15 minute. Viorel Zbona a marcat de două ori, iar fundașul dreapta Alex Olteanu a dat gol după ce i-a luat mingea „micuțului” Pacionel și a șutat cu exteriorul în colțul lung al porții adverse. Emilian Pacionel este cel mai scund dintre juniorii care au jucat astăzi, dar unul dintre cei mai tehnici. „Pacio”, așa cum îl strigă colegii, este mijlocaș central și, la mijlocul reprizei a doua, a fost aplaudat de o parte dintre cei aproximativ 50 de suporteri. Acesta a primit mingea pe sus și a pasat-o din prima cu călcâiul printr-o execuție asemănătoare celor lui Ibrahimovic. Până la final, cei din 2001 au reușit și ei să înscrie, prin Cojocaru care l-a lobat pe Bobonete. Cei din echipa adversă au mai înscris o dată, cu un șut al lui Vadasis de la marginea careului de 16 metri.

Juniorii 2000 ai Universității au șapte partide câștigate. Cei cu un an mai mici au trei victorii, două egaluri și o înfrângere. Aceștia au un meci mai puțin disputat decât cei mari.

În etapa următoare, grupa 2001 o va întâlni pe CFR Craiova, iar grupa 2000 va sta. În această serie sunt nouă echipe.

Denis Șchiopu

2 comentarii la articolul Derby între juniorii 2000 și 2001 ai Universității  

  1. S.C. spune:

    Cum a fost arbitrajul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER