Digi Sport, rușinea României. Tu când te dezabonezi de la ei?

Aseară, în direct la Eurosport, Astra Giurgiu a reușit una dintre performanțele cele mai importante ale fotbalului românesc recent: a eliminat West Ham cu o victorie chiar pe terenul acesteia. Ca să realizați cât de mare este victoria echipei lui Șumudică, poftiți ultimele rezultate de pe teren propriu ale lui West Ham cu granzii din Anglia:
West Ham – Manchester United 3-2
West Ham – Arsenal 3-3
West Ham – Tottenham 1-0
West Ham – Liverpool 2-0
West Ham – Chelsea 2-1
West Ham – Manchester City 2-2

becaliCând joacă preferații lor de la FCSB și bat pe cineva, indiferent de competiție, pe cârpele de la Digi Sport le prinde și 1 noaptea vorbind despre uriașa performanță, chiar de-i un meci cu Botoșani și-atât. Ei bine, aseară la 23:30, după o victorie imensă a Astrei pe un teren unde FCSB n-ar bate nici cu zece Stanciu în teren, LA DIGI NU ERA NIMENI ÎN DIRECT. Moraru și Angheluță dormeau deja cu icoana lui Gigi sub pernă, sperând să mai pape o ciorbă și azi din primele de la cioban. Ba mai mult, pe postul unde muncesc ei în slujba religiei roș-albastre erau știri vechi cu FCSB. La ceilalți FCSB-iști cumpărați de oierul analfabet, Sport.ro, nici Muironică, nici eterna Ioana Cozma, nici altcineva nu era live să comenteze performanța unei echipe românești. Era local kombat.

Oricum am da-o, Dolce Sport rămâne singurul post de sport adevărat și relativ obiectiv de pe piață. Deși nu au transmis meciul aseară, au avut decența să dea live conferința de presă (care a fost genială, de altfel, deci foarte bine au făcut că au dat-o) și să rămână în direct până în jurul orei 1, pentru a comenta meciul Astrei.

Mai mult, Dolce Sport va fi singura televiziune care va transmite meciurile Astrei din grupele Europa League. Și, desigur, singura care va transmite Champions League. Și singura pe care puteți vedea jumătate din etapa de Premier League (restul e pe Eurosport).

Și nu, nu e adevărat că netul e mai prost la Dolce, în caz că ăsta e motivul pentru care nu renunțați la mizerabilii de la RCS. Din contră, v-o spune unul care a avut și net de la Digi și net de la Telekom în paralel (le-am ținut pe ambele timp de o lună, special ca să văd care e mai bun) și a făcut nenumărate teste: cel de la Dolce e de cel puțin două ori mai rapid.

Cât despre modul cum tratează Universitatea Craiova, nici nu încape discuție că și aici Dolce este de preferat jigodiilor Digi-iste. Așadar, faceți-vă un bine pe toate planurile și dezabonați-vă de la ei. Până când clubul le va interzice accesul la conferințe sau măcar le va da legitimații de presă negre, este singurul mod în care noi, oamenii obișnuiți și sătui de jeg, putem să protestăm la adresa jegoșilor.

5 comentarii la articolul Digi Sport, rușinea României. Tu când te dezabonezi de la ei?

 1. leul_alb_albastru spune:

  Eu voi renunta la abonamentul rds, ăsta e singurul mod de protest, sper s-o facem cat mai mulți, sau macat sa nu mai urmărim meciurile din liga 1 la telviziunile lor, avem alternative.

 2. m spune:

  Ginditi-va ce s-ar intimpla daca rcs/rds ar primi sa spunem 30.000 cit e capacitatea noului stadion de notificari de intentie de reziliere a contractelor cu specificatia expresa modalitatea de abordare a temei Universitatea Craiova. La un cost mediu de 10 euro/abonament ar fi o pierdere de 3,6 mil euro intr-un an. Cred ca atunci patronii rcs/rds ar constientiza ca intersul lu Vali si alor sai este in detrimentul afacerii Digi/Rds si ar avea o atitidine corecta fata de noi.
  Dar haideti sa dam un semnal si sa fim 30.000 de suporteri nu citeca sute care mai citim siteul.Forta Stiinta!

 3. Bogdan P. spune:

  Eu zic ca ar fi o forma de protest care cu siguranta ar da roade. Asadar imi voi rezilia si eu contractul cu cei de la RDS, sa speram ca suntem cat mai multi.

 4. Craioveanul spune:

  Unde sa mai pomenit să aloci cel puțin 75 la sută din emisiune unei singure echipe??? Ei nu realizează că plictisesc publicul cu fcsbul lor! Ce profesioniști sânt ăștia ? Să ne uităm fraților pe look Tv măcar să le scădem audienta! Vai de mama lor de sclavi fcsbisti!!!

 5. Dragos spune:

  Rusine Digi RCS RDS ! Acest grup de firme nu platesc furnizorii de servicii SI echipamente PE care I contracteaza. De aceea isi permit Sa strice piata SI Sa faca CE vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER