Dinamo sau o discuție deschisă și bărbătească despre muie

La finalul meciului dintre Dinamo și Universitatea Craiova, jucătorii Științei au mers la galerie să cânte împreună cu suporterii, așa cum se întâmplă după fiecare meci, chiar și după unele înfrângeri. La un moment dat, suporterii (nu jucătorii) au dat tonul scandării ”Dinamo / Muie Dinamo!”. O scandare de când lumea și cât se poate de benignă și nedăunătoare. A rezultat un scandal fabricat în laboratoarele lipsite de creativitate ale gsp și gigisport, unul absolut ridicol, în care se ridică, vezi Doamne, problema suspendării unor jucători pentru crima de a fi vorbit liber (ce tupeu!).

Ce este aceea o ”muie”? În țigănește, ”muie” înseamnă ”gură”. În limbajul non-academic, termenul a fost preluat cu sensul de sex oral. În 99% dintre situații, muia nu se dă și nici nu se ia la propriu. Sperăm că toate fecioarele ipocrite de prin presă sunt de acord cu noi când spunem că nici Alex Băluță, nici vreunul dintre jucătorii sau suporterii Craiovei nu aveau nici o dorință reală ca Steliano Filip, Cosmin Contra sau fiul lui Rivaldo să se lase în genunchi și să le execute un sex oral atunci, pe loc, sau vreodată în viață. În cel mai rău caz, și-ar fi putut dori asta cu Ministrul de Interne, dar nu ministerul de care ținea echipa Dinamo era vizat, totuși.

”Muia” dată între bărbați heterosexuali este ceva atât de banal și de neserios încât nici măcar nu poate fi considerată înjurătură. Să o privești ca, vai, ”agresivitate în limbaj” e o tâmpenie. Agresivitatea în limbaj e ce a făcut boul ăla de deputat care a zis că va folosi tunurile de apă și mitraliera personală pe oameni. Aia da, e agresivitate palpabilă și reală. Dacă ne zicea ”muie, bă!”, zău că nu ne simțeam deloc amenințați sau jigniți.

”Muie Dinamo”, pe de altă parte, e cam cea mai cuminte chestie care se poate spune despre acest club de tristă amintire, simbolul a ceea ce a fost CEL MAI RĂU (și au fost foarte multe lucruri rele) din comunism. Dinamo a reprezentat timp de decenii cea mai sinistră intervenție a politicii mizere, a corupției, a nepotismelor, a traficului de influență și a lipsei de fair play. Dinamo și Steaua au distrus sistematic ideea de fotbal și de sport, iar greaua moștenire lăsată de aceste două cluburi odioase se simte, încă, pentru că multe dintre personajele ”școlite” în acele vremuri încă iau decizii, pentru că mulți dintre suporterii acestor cluburi de partid încă cred că li se cuvin anumite lucruri. Nu, dragii noștri, nu vi se cuvine nimic. Din partea echipelor care au jucat mereu fotbal, pe vremuri chiar împotriva sistemului, nu meritați nici măcar o muie. Dar, dacă vrem vreodată să vă înjurăm, să știți că nu doar că avem toate motivele să o facem, dar, într-o țară scăpată de comunism (din păcate nu și de emanațiile lui, Dinamo și Steaua), este și 100% legal.

8 comentarii la articolul Dinamo sau o discuție deschisă și bărbătească despre muie

 1. tesio spune:

  Civilizat le transmit si eu ca-mi depun icrele in gura lor, a dinamovistilor, oriunde-ar fi ei in lumea asta…nu-i injuuuuurrrrr!!

 2. valumi spune:

  🙂 Redacția e coruptă (virtual și real) de MUIE. Să meargă mai departe!

 3. Adrian spune:

  Bravo, ba, asta da subiect….

  😂😂😂😂😂🙃🙃🙃

 4. Juventin spune:

  Ce conteaza la o muie ?….. Conteaza la care capat al pulii esti. Dinamo e mereu la capatul ” liber”. 🙂

 5. Cilly spune:

  E clar ca fizic nu ai cum sa dai muie clubului Dinamo , suporterii ,galeria pe langa faptul ca-si încurajează propia echipa isi admonesteaza sau înjura din cand in cand adversarii , asa procedează si adversarii noștri de cate ori am auzit eu in patru zeci de ani de mers pe stadioane „La olteni, muie la olteni !” nici nu are rost sa ma gândesc si cei cu asta ?!.. ne motiva sa strigam si mai tare „Hei,hei hai Stiinta !” sau ” La olteni le sugeti pula !” este si era un duel verbal intre suporteri . Dobitocul asta de Naum si cei de la digi au încercat sa facă un caz din faptul ca Baluta a strigat cu galeria si il tot întreba aseară pe Multescu ce măsuri o sa ia , cum o sa fie pedepsit de club ca ar putea fi chiar suspendat de liga ca Sumudica , asa ar vrea el labagiul de Naum ca Baluta sa fie suspendat , văzând ca toți din studio vroiau subiectul închis spunând ca jucatorii indiferent de culoarea tricourilor se duc si scandeaza cu galerie dupa meci, el laba trista de moderator spune ca noi cei de la digi o sa fim vigilenti si daca se întâmpla si a doua oară Baluta chiar trebuie pedepsit ..Muie bă Naum , muie bă dobitocule !!!…si bineînțeles .:)…Hai Stiinta !

 6. valumi spune:

  🙁 Noi cu strigăturile, ei cu fapta… A se vedea: episoadele Balaci și Cămătaru; cohorta funerară Nețoiu; episodul Claudiu Niculescu și miniserialul de mare insucces Pițurcă – Bărboianu…

 7. al batran spune:

  Orice ar insemna,e urat asa ceva din gura unor fotbalisti! Ca sa fii dedicat echipei la care joci nu iseamna sa faci ce cere oricine din galerie.Sunt niste cerinte aberante tip sa nu joci la alta echipa! Păăăăi atunci de ce esti fotbalist?Ce strungarul ,profesorul, dr. etc profeseaza doar in acelasi loc?! Sa injuri adversarii! E urat ,fff urat.

 8. Tei spune:

  Nu știu cât de bărbătească e, dar se pare că Dinamo a înaintat deja o plângere la Comisia de Disciplina. Ar fi culmea să fie suspendați băieții, s-ar duce tot playofful și toată munca pentru o prostie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER