Discipolii lui Gogoaşă încearcă ultimele zvâcniri. Îi aşteaptă deratizarea

Nişte lichele au mâzgălit casa lui Sorin Cârţu, în numele idolului lor, Adi Mititelu. Jigodiile nu au limite. I-au înjurat pe rând pe căpitanii Ştiinţei, Craioveanu, Badea, Cristescu şi i-au denigrat componenţii Craiova Maxima. Îl detestă mai nou pe Tudor Gheorghe, probabil se pregătesc să profaneze mormintele lui Nelu Oblemenco, Amza Pellea, Corneliu Stroe, Adrian Păunescu sau Zoli Crişan. Bastarzii sunt gata oricând să aşterne ofrande la picioarele mentorului lor, Mititelu, pe care-l venerează. Nişte jeguri care nu au habar ce înseamnă Ştiinţa îşi fac de cap prin oraş. Pentru discipolii lui Gogoaşă, Mititelu este Universitatea Craiova, iar meciurile lor sunt devastările, distrugerile şi ponegrirea legendelor Ştiinţpoaei. Disperaţi că Universitatea a renăscut şi că ei nu au fost alături de la început, frustraţi că stăpânul lor nu are bani să înceapă proiectul FC Booveni 3, rebuturile încearcă ultimele zvâcniri. Craiova este nevoită să scape cât mai curând de aceste gunoaie, care încearcă să-i murdărească spiritul.

10 comentarii la articolul Discipolii lui Gogoaşă încearcă ultimele zvâcniri. Îi aşteaptă deratizarea

 1. sts spune:

  Sunt suparati ca Rotaru n-a facut transferuri in vara asta :)))

 2. Cilly spune:

  Sts aveam o părere mai buna despre tine, părea ca ești „mobilat” la cap dar vad ca razi ca prostii care au făcut mizeriile de mai sus ..ești bucuros ca a învins FCSB ? …postezi in stânga si in dreapta sa vadă lumea ce ironic ești ? Daca ai ascultat Paraziții au o melodie cu o înjurătură care se potriveste cand unii sunt cu adevărat suparati iar altul e „șmecher” ….Hai Stiinta !

  • Redactia spune:

   sts e un fel de clona mai proasta a lui Mititelu

   • Olteanu_l spune:

    Pai cum apare unul mai mobilat cum ii da „Redactia” in cap cu putinele arme pe care le are: fie il face boovean, fie sluga mititelului…ca de, atata stiu, atata spun. Cate din numele de mai sus apartin suporterilor Stiintei si cate redactiei? Cumva Cilly=Tarabostes=Ipsilante=Redactia?

    Dupa partida cu Chiajna, singura in care echipa a castigat, redactia matura pe jos cu suporterii care contestau antrenorii, acum ce face, linge unde a scuipat.

    Cat despre replicile lui STS eu unul le sustin pentru ca sunt haioase si inteligente, nu lingusitoare si manipulatoare.

  • sts spune:

   Sunt plictisit de tentativele palide ale lui martog de a distrage atentia de la problemele reale de la Craiova, … doar atat.

  • andrei spune:

   sigur va merge stiinta ta in b

 3. andrei spune:

  mantog lingau ordinar parca visai ca bateti steaua cand cadavrele cs nu joaca nimic dar tu tot le lingi labiile lor si antrenorilor lor ratati

 4. andrei spune:

  afara din craiova cu toti cei ce conduc acum craiova in mediocritate….nu sunt mai jos decat mititelu asa ca merita o soarta chiar mai rea

 5. Tarabostes spune:

  „Bine ati venit!” pe site-ul GSP!

 6. Cilly spune:

  Andrei ai vopsea pe mâini de la acțiunea „ultras” de la locuința lui Cartu , chiar nu mai exista rusine , echipa merge prost nici un suporter adevărat nu este mulțumit dar nu este cazul tau, tu faci parte din zona intelectuala a Unicului Conducator născut in vestita localitate cu nume predestinat Booveni , curățate pe mâine cu acetona ca encefalul il ai „spălat” ….”nu sunt mai jos ca mititelu asa ca merita o soarta chiar mai rea ” tu te auzi ce spui ? ce crezi are logica ? Scuze ca te întreb …nu vreau polemica si nu dau sfaturi nu e treaba mea dar totul are o limita …Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER