Doar Cristiano Ronaldo dă mai multe goluri decât noul vârf al Craiovei!

nerijus valskisCS Universitatea Craiova a reușit ce n-a reușit Dinamo: să-i satisfacă pretențiile materiale golgheterului campionatului Lituaniei. Foarte interesant, până la jumătatea lui noiembrie 2013, Nerijus Valskis era Gheata de Aur a Europei (trofeu acordat celui mai bun marcator dintr-un campionat european) și a fost depășit in extremis de Cristiano Ronaldo (sursa). Nu la numărul de goluri l-a depășit Ronaldo (lituanianul a marcat aproape dublu față de portughez), ci la punctajul final, în care se ține cont de nivelul campionatului luat în discuție (1 gol dat în Spania valorează aproape cât două goluri marcate în Lituania în clasament).

În clasamentul marcatorilor din toată Europa, Nerijus Valskis a terminat pe locul 2, după superstarul portughez, dar înaintea lui Diego Costa (Atletico Madrid) și Frode Johnsen (Odd Grenland).

Nerijus Valskis are 1,82, 26 de ani, și poate juca vârf sau extremă dreapta, lovind însă bine mingea și cu piciorul stâng. A marcat de 27 de ori în 30 de meciuri pentru NK Suduva. Lituanianul a semnat pe 3 ani și jumătate cu echipa craioveană.

Un comentariu la articolul Doar Cristiano Ronaldo dă mai multe goluri decât noul vârf al Craiovei!

  1. dan79 spune:

    sa speram ca va da multe goluri ptr stiinta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER