Doi voleibaliști de națională, aproape de SCM Craiova

Voleibaliștii Dan Borota și Cristian Bartha se antrenează, de astăzi, cu SCM Universitatea Craiova. Cei doi jucători, ambii componenți ai naționalei României, vor semna cu SCM în cursul săptămânii viitoare, se arată într-un comunicat emis de clubul craiovean.

1404559371cristian bartha1

Andrei Bartha

Dan Borota

Dan Borota

Dan Borota a mai jucat la Craiova în sezonul 2012-2013. Anul trecut a fost aproape de o revenire în Bănie, însă, în cele din urmă, a semnat cu Banatul Caransebeș. Borota are 31 de ani și 1,94 înălțime. În România, în afară de SCM și Banatul, acesta a mai evoluat la Explorări Baia Mare, Tomis Constanța și Remat Zalău. În străinătate, Borota a jucat în liga a doua franceză, la Nice.

Cât despre Bartha, el are aproape 30 de ani și 1,91 înălțime. Cristian Andrei Bartha este ridicător și vine de la CS Arcada Galați, echipă pentru care a jucat în sezonul precedent. De-a lungul carierei a mai evoluat la Steaua, la echipele franceze Martigues, Salon de Provence, Annecy, Chaumont VB, AS Cannes, Nice VB și la Axis Shanks Guibertin, din Belgia. Bartha a jucat și în Iran, la Azad University.

                                          D.Ș.

Un comentariu la articolul Doi voleibaliști de națională, aproape de SCM Craiova

  1. utilizator spune:

    Se pare ca la SCM s-a rupt pisica : sectiile bune, cu potential, se intaresc si ataca marea performanta. Probabil ca acelea mai putin performante nu vor mai primi bani, dar asta nu e neaparat bine.
    O fi (si) din ratiuni electorale, dar asta ma intereseaza mai putin. Important este ca si alte sporturi de echipa sa revina acolo unde au fost odata, pentru ca la Craiova am avut si altceva de valoare de-a lungul timpului, nu numai fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER