„Dragostea pentru baschet nu a fost uitată”

Baschetbaliștii de la SCM Craiova au făcut, în această seară, antrenament cu public. Mai bine de 200 de suporteri au venit în Sala Polivalentă.

bureau kamrenAntrenorul Andelko Mandic i-a împărțit pe jucători în două echipe și aceștia au jucat baschet 20 de minute. Travis Bureau și noul venit Kamren Belin (cel din mijloc în poza alăturată) au încântat publicul cu pase pe la spate și slam-dunk-uri. Travis a fost primul care a înscris din slam-dunk după o pasă cu panoul a lui Marius Ciotlăuș. Belin a punctat și el printr-o săritură ca-n meciurile din NBA. După coșul acestuia, toți oamenii s-au ridicat în picioare, au aplaudat și i-au strigat numele. Despre Bureau și Belin, managerul echipei Marius Toma crede că: „Cei doi americani vor aduce spectacol, viteză, un plus de imagine, dar și eficiență. Spectacolul fără eficiență nu aduce nimic”.

Universitatea Craiova este din nou în prima ligă și are o medie de 10.000 de spectatori la meciurile de pe „Oblemenco”, însă craiovenii îi îndrăgesc în continuare și pe baschetbaliști: „Peste 200 de suporteri au ales în această după-amiază să-și petreacă timpul alături de noi. Asta înseamnă că dragostea pentru baschet nu a fost uitată, chiar dacă echipa de fotbal a Universității a reapărut”, a spus Marius Toma.

La finalul pregătirii, sportivii au făcut poze și le-au dat autografe oamenilor din sală.

Denis Șchiopu

2 comentarii la articolul „Dragostea pentru baschet nu a fost uitată”

  1. Sa lupte pt a deveni cmpioni.

  2. Sa lupte pt a deveni campioni Romaniei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER