Echipa lui Bobonete și-a luat un rând de echipament cu însemnele Științei

Spartacus Iazu, echipa din Liga a V-a pentru care joacă Mihai Bobonete, a jucat în ultima etapă de campionat în echipament Joma cu însemnele Universității Craiova. Iată postarea de pe pagina de Facebook a echipei care a fost supranumită de presa centrală „cea mai slabă la fotbal, cea mai bună la marketing”:

iazu”Spartacus Iazu a primit echipamente noi de la Joma si Craiova dar nu am putut trece astazi de Platonesti si de domnul arbitru de centru.
Au dorit mai mult victoria, noi nu ne-am verticalizat deloc, ai n-ai mingea, tragi la poarta dar noi am tras cam pe langa si vremea mohorata si ce sa mai. In fine, galeria a fost la inaltime si au lipsit Mopsu’, Drujba si Cotai, care cred ca storceau strugurii!
Avem doua victorii si trei infrangeri dar stiu pe unii care o duc si mai rau!;)
Saptamana viitoare avem deplasare si invitam ultrasii sa ne sustina!”

Rândul de echipament a fost comandat pe shop.csuc.ro chiar de către Mihai Bobonete. Înființată în 2002, Spartacus Iazu are culorile alb-albastru tocmai pentru că Bobonete este mare fan al Universității. Actorul cunoscut pentru rolul lui Bobiță din ”Las Fierbinți” și pentru show-urile de stand up comedy este unul dintre fanii celebri cei mai prezenți alături de Știința de la revenirea acesteia în fotbal. El a fost fotografiat în tribune la mai multe meciuri de acasă ale Craiovei, dar și la câteva deplasări ale acesteia în București.

Spartacus Iazu nu se descurcă chiar atât de rău pe cât ați crede în Liga a V-a, aflându-se, ca și Universitatea, la jumătatea clasamentului – pe locul 8 din 16 echipe. Le dorim ”oltenilor” de la Iazu ca în patru ani de zile (hai, maximum 10) să-și îndeplinească visul de a întâlni Craiova într-un meci direct, măcar în cupă, dacă în Liga I nu pot din cauza strugurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER