Edi Iordănescu, mulțumit și cu un egal contra Craiovei

Edi Iordănescu, antrenor la Pandurii, vrea ca echipa lui să-și păstreze avansul de patru puncte față de Universitatea Craiova și după meciul direct, din weekend.

EDI-17„Universitatea Craiova pleacă cu prima şansă. Şi noi traversăm o perioadă bună în campionat, dar şi ei au trei victorii, joacă acasă, au avantajul terenului propriu. Este important să nu pierdem în faţa unui adversar foarte dificil pe care vrem să-l învingem sau măcar să păstrăm distanţa de puncte dintre noi şi ei din acest moment”, a spus astăzi Edi Iordănescu.

Meciul Universitatea – Pandurii, din etapa a 12-a, se va disputa pe Stadionul Extensiv, sâmbătă, 26 octombrie, de la 17:00. Ambele echipe sunt în formă. Dacă Universitatea Craiova a învins tot ce a prins în cale după eșecul cu Steaua, din etapa a 8-a, Pandurii sunt de nebătut din etapa a 6-a. Ultima înfrângere a echipei gorjene a avut loc pe 13 august, 0-3 cu Chiajna.

D.Ș.

9 comentarii la articolul Edi Iordănescu, mulțumit și cu un egal contra Craiovei

 1. Dan spune:

  Mă faceți să râd, Universitatea Craiova a bătut tot ce a prins în cale! Păi cine nu a bătut cele mai slabe echipe ale campionatului nostru, Voluntari, Iași, Petrolul și asta o spune clasamentul și statisticile? Dacă nici peștia nu îi bați atunci B scria pe noi, deci lăsaține cu lauda de sine, că nu miroase a bine.

 2. Tarabostes spune:

  Victorie sau play-out!

 3. Craioveanul spune:

  Cu cupa ligii si cupa romaniei am terminat o din prima acum sa vedem in campionat ce facem. Si fac un apel catre sandoi cand pierdem sa nu mai invoce ghinionul !

 4. Gaby spune:

  Pana pe 26 octombrie mai este poate ca atunci vor juca un amical !!!

 5. Maximus spune:

  Un deja vu clasic! Inainte de meci suntem laudati, se mentioneaza sfios un egal, iar dupa ce ne bat zic ca suntem buni, ca o sa revenim! Meci de 2 solist, cel mai bun caz x2! De ce? Au unul dincei mai buni conducatori din liga 1, iar noi cel mai slab…din tot fotbalul romanesc! Felix Waterboy zis si Mister 50%, adica performeaza la jumatatea bugetului si asteptarilor! Hai cu recolta de ricin neamule!

 6. luca spune:

  Iar redactia, Emil Sandoi, Felix Grigore si patronii, multumiti cu ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER