Egal cu Steaua în ultima secundă

Echipa de baschet masculin SCM Craiova n-a învins Steaua nici la București, dar păstrează șanse de calificare în faza următoare a Cupei României. Cele două echipe au remizat în această seară, scor 81-81. În urma acestei remize, SCM Craiova se poate califica în turul 2 al Cupei României după sistemul „lucky loser”, însă depinde de rezultatele meciurilor de mâine.

baschet

Milvoje Bozovic (în echipament albastru) a readus speranța oltenilor în ultima secundă.

După înfrângerea din tur, 71-79 în Sala Polivalentă, craiovenii aveau nevoie de o victorie la cel puțin opt goluri diferență ca să meargă mai departe. În sfertul întâi, au avut un avantaj chiar de două mare decât le era suficient, scor 10-26. Bucureștenii au revenit însă și au încheiat primele zece minute la cinci puncte în spatele oltenilor, scor 24-29.

La începutul celui de-al doilea sfert, și-au făcut apariția și ultrașii Stelei. „Ole, ole! Ole, ola! Steaua-nseamnă CSA!”, au scandat aceștia, cu aluzie la problema de identitate a echipei de fotbal. Încurajările au continuat, iar favoriții lor au intrat în pauza mare cu două puncte mai mult decât craiovenii.

După odihnă, Craiova a condus din nou, scor 56-57. Pentru moment, însă, fiindcă la următoarea fază stelistul Nicoară a înscris un coș de trei puncte. Bucureștenii au încheiat și sfertul 3 în fața „alb-albaștrilor”, la un punct diferență. Pe final, cele două echipe au avut avantaj când una, când alta. În ultima secundă, la 81-78 pentru Steaua, sârbul Milivoje Bozovic a reușit egalarea cu un coș de trei puncte.

La fel ca în partida din Sala Polivalentă, Cătălin Burlacu a fost cel mai bun dintre olteni. Acesta a reușit 20 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. De la Steaua s-a remarcat Titus Nicoară, cu un „double-double”, adică 18 puncte și 10 recuperări.

Denis Șchiopu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER