Handbalistele oltence au fost eliminate din play-off

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă, scor 20-22, pe teren propriu, de HCM Roman. Meciul s-a jucat în această seară în Sala Polivalentă. Cu 0-2 la general, craiovencele au fost eliminate din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

handbalOltencele au înscris primul gol al confruntării în minutul 3, dar au condus doar 50 de secunde. Nemțencele au egalat, apoi au făcut 2-1 și s-au menținut în avantaj până în ultimul minut al primei reprize, când au fost egalate la 8. La ultima fază a primei părți, handbalista muntenegreană a Romanului Jasna Toskovic a înscris direct dintr-o aruncare de la 9 metri și și-a adus echipa în avantaj.

În repriza a doua, mai exact în minutul 55, oaspetele s-au distanțat la 21-17 și au avut un final de meci fără emoții, chiar dacă gazdele au micșorat diferența la două goluri.

Echipa Craiovei: Ionica Munteanu – Andreea Ianași (un gol), Maria Zamfirescu (1), Ana-Maria Tănăsie (2), Ane Eidem (5), Ana-Maria Apipie, Bianca Tiron (7), Irina Lazarin (2), Elena Florica (1), Cynthia Tomescu, Cătălina Cioaric (1).

Antrenorul secund al echipei craiovene Gheorghe Sbora a spus: „Nu am jucat ce ne-am propus. Inexactitățile tactice din apărare și din atac au dus la această înfrângere. Nu facem o tragedie din asta”.

La meci au asistat aproximativ 1.500 de suporteri. La final, Sbora le-a mulțumit și a mărturisit că regretă „că nu am putut să-i facem fericiți”.

În „sferturile” play-off-ului Ligii Naționale s-a jucat după sistemul „cel mai bun din trei partide”. HCM Roman a câștigat și meciul de pe teren propriu, scor 27-21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER