Elveția vs Franța

Au trecut mai mult deevf 20 de ani de când Elveția nu a mai învins Franța. Cele două echipe au cele mai mari șanse să meargă mai departe din această grupă. În ultimele trei întâlniri directe de la Cupa Mondială, Franța și Elveția au remizat, ceea ce ne-ar da o idee despre posibila evoluție a scorului din meciul de astăzi, deși Franța pare favorită la casele de pariuri.
Franța: Lipsa lui Franck Ribéry pare că a avut un efect benefic asupra “cocoșilor” în meciul de deschidere al Cupei Mondiale, lăsând loc unui Karim Benzema dezlănțuit. În primul meci împotriva Hondurasului, defensiva Franței nu prea a avut șanse să își arate valoarea.

Elveția: Primul meci al Elveției la acest campionat mondial, împotriva Ecuadorului, a arătat o defensivă ușor de depășit în fața unui joc combinativ de tip sud american, dar, cu siguranță, ceva în jocul elvețienilor se va schimba astăzi. Elveția, o echipă foarte incomodă, a furnizat surprize și în trecut la Cupa Mondială. Acum se bazează în atac pe Xherdan Shaquiri, cunoscut și sub numele de “Messi al Alpilor”, mijlocașul lui Bayern. Totuși, Elveția a câștigat disputa cu Ecuador pe ultima sută de metri, pe mâna rezervei Haris Seferovic. Luând în considerare toate acestea, cele mai probabile scoruri sunt Elveția – Franța 1-2 sau 2-2.

Meciul va începe la ora 10:00 PM, vineri, 20 iunie pe Arena Fonte Nova, din Salvador.

Cote la casele de pariuri:

1                  x                   2

Bet at home:     4,30         3,35         1,85

888:                  4,60         3,55         1,85

Bwin:               3,80         3,60         1,90

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER