EMOȚIONANT! De ce n-a vrut Ivan să facă schimb de tricouri cu Marchisio

Dolce Sport a dezvăluit azi o scurtă declarație a lui Andrei Ivan, care spunea că, la sfârșitul meciului în care a debutat la Națională, Andrei Ivan a refuzat să facă schimb de tricouri cu Marchisio, deși mijlocașul lui Juventus i-a propus acest lucru.

ivan 24

L-am întrebat și noi pe Andrei dacă e adevărat că l-a refuzat pe Marchisio și ne-a confirmat. ”De ce?!”, am întrebat noi uimiți. ”Pentru că acele tricouri vor fi scoase la licitație, pentru a ajuta victimele din incendiul de la Colectiv. Acel tricou avea o valoare foarte mare din cauza asta, nu aș fi făcut schimb nici cu Messi. E tricoul în care am debutat la Națională, în mod normal mi-ar fi plăcut să-l păstrez, dar sunt și mai bucuros că pot să ajut niște oameni care suferă datorită lui. Au murit tineri de vârsta noastră în acel club, am jucat cu toții cu gândul și cu sufletul la ei.”

Conform unor surse FRF, Ivan ar fi avut voie să facă schimb de tricouri după meci, pentru că pentru licitație oricum vor fi făcute alte tricouri identice. „Probabil s-a gândit că valorează mai mult dacă e chiar tricoul în care a jucat și așa și e”, ne-a dezvăluit sursa.

2 comentarii la articolul EMOȚIONANT! De ce n-a vrut Ivan să facă schimb de tricouri cu Marchisio

  1. luca spune:

    Si uite asa muri maximasport?

  2. luca spune:

    Uraaa! A fost resuscitata! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER