Eşec al baschetbaliştilor craioveni în primul amical

Primul meci amical al echipei de baschet masculin a Craiovei s-a disputat într-o sală plină, la Târgu Jiu şi s-a soldat cu un eşec în faţa celeilalte echipe din Oltenia prezentă în Liga Naţională, Energia Rovinari, scor 65-50, pe sferturi: 18-19, 18-10, 16-9, 13-12.

Zlatko Jovanovic a început meciul pe bancă, el fiind substituit de Cătălin Petrişor, din primul „cinci” mai făcând parte: Djordje Micic, Bozo Djurasovic, Cătălin Burlacu şi Marko Djurkovic. Au mai jucat: Zlatko Jovanovic, Brandon Peters, Milivoje Bozovic, Vlad Negoiţescu şi Marius Ciotlăumicicş.

Cel mai bun marcator al echipei lui Oliver Popovic a fost Bozo Djurasovic – 15 puncte, urmat de Jovanovic – 11 puncte, Burlacu 7, Micic 6, Bozovic 5, Negoiţescu 3, Djurkovic 2, Peters 1.

Americanul considerat urmaşul lui Travis Bureau, Brandon Peters, a avut o evoluţie modestă în ofensivă, reuşind doar să transforme o aruncare liberă în cele 23 de minute pe care le-a avut la dispoziţie, la care a adăugat 5 recuperări. La acest capitol, cel mai bun alb-albastru a fost Bozovic, cu 7 mingi recuperate.

Sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Bănie, SCMU Craiova va disputa un alt meci de verificare, cu nou-promovata Phoenix Galaţi. Prezentarea echipei în faţa fanilor este programată pe 13 septembrie, la evenimentul Craiova Sportfest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER