Eșec. Mai avem o fisă!

popescuTimișoara și-a respectat blazonul. Banatul chiar e fruncea. Fruncea blaturilor. Au condus cu 2-0 Iașul doar ca să fie învinși cu 3-2. Ne așteptam. Nu degeaba au retrogradat băieții ăia pe care (blatiști fiind) n-o să-i mai ia sub contract nici o echipă de primă divizie.

Acum, înapoi la problemele noastre. Vai de noi! Ce an urât! Cât amatorism, cât dilentantism, câtă rușine, câtă impostură! Să ai o echipă plătită la zi și să nu poți lua fața Târgu Mureșului, Pandurilor, Iașului, chiar Astrei? Asta e definiția eșecului. Poate că doar la plătit la zi ne pricepem, cine știe?

Jucătorii? Primii vinovați. Ei au terminat pe 8. Da, da, chiar ei. Aceeași echipă care nu a putut să bată nici la Ploiești, nici la Timișoara, echipe altfel retrogradate fără drept de apel, deci bătute de toată lumea. Voi ați fost în teren, voi ați fost învinși de ultima clasată. Și nu oricum, ci clar (dacă ne amintim meciul odios de la Ploiești). Poate că locul vostru e în Divizia B, v-ați gândit? Al vostru personal. Luceafărul Oradea ar avea nevoie de niște întăriri.

Management? Care management? Felix Grigore a câștigat titlul de ”managerul anului” ca un fel de premiu de ”Miss Popularitate” dat fetelor cele mai urâte de la Miss Boboc. Spunem asta pentru că, cu Felix la butoane, Craiova nu a avut voie să transfere jucători în iarnă. În schimb, a renunțat la câțiva. În timp ce o ligă întreagă nu-și plătea jucătorii la timp, DOAR NOI am fost penalizați pentru că nu am plătit un jucător de doi lei; unul pe care tot noi îl transferaserăm, ce-i drept.

Antrenori? Ieri, un ziarist local ne-a scris că Mogoșanu  l-a sunat, după meciul cu Petrolul, să îl înjure pentru că îndrăznise să-i ceară demisia pe Facebook. Dacă în loc de telefoane la ziariști domnul Mogoșanu s-ar fi preocupat mai mult de antrenorat, poate nu plecam bătuți din aproape toate deplasările pe care le-am jucat, cu echipe din a doua jumătate a clasamentului.

Suporteri? Eh… Suntem convinși că, cu ei alături, am fi fost măcar un loc mai sus. Dar e urât în Romanescu. E departe. Trebuie să iei taxiul și apoi să mergi pe jos. Îți bate soarele-n ochi la tribuna a doua, tot mai bine e la TV… Doamne ferește să bată cumva soarele și pe noul stadion, că ne-am dat dracu! Toți iubitorii fotbalului din Bănie o să rămână să-njure pe Digi, dar cu aceleași pretenții de suporteri fideli și eterni. Deși singurii care merită înjurați sunt chiar Digi…

Începând din vara aceasta, o luăm de la capăt. Cu alți salariați. Cel puțin așa sperăm. Nu pentru că avem ceva personal cu cei actuali, ci pentru că au dat greș. Și e fair play să ne dăm la o parte când dăm greș. Totuși, în ciuda tuturor celor de mai sus, parcă echipa asta merită s-o ia de la capăt și cu mai mulți suporteri. La urma urmei, doar ei contează cu adevărat.

Hai Craiova!

PS – în încheiere, vă lăsăm cu suporterii despre care spuneam că sunt cel mai important lucru la o echipă. Acestea sunt părerile lor despre ce măsuri ar trebui luate în această vară și cum ar trebui continuat.

”Ar trebui ca noi, suporterii, să terminăm înmormântarea! Ar trebui să fie Geolgau Ion numit pe funcția demisionatului Felix ,ar trebui să ne strângem mâna cu mulți fotbalişti din lot şi în locul lor ar trebui să aducem mercenari mai buni dacă vrem performanță mai repede sau să ne fixăm ca obiectiv rămânerea în liga 1 în următoarele 2 sezoane şi să jucăm cu juniori.” (Florin Jianu)

”Avem jucători de valoare (nu chiar toți, să nu exagerăm), dar nu avem echipă! Avem nevoie de un lider în vestiar, un antrenor adevărat care să îi unească pe toți, și care să aducă jucători cheie pe care îi vrea el, nu pe care îi vrea Felix. Oricum, defensiva trebuie refăcută de la 0. Popov, Iliev și Achim sunt întrecuți mereu, iar Dumitraș nu e constant.” (Darius Duțescu)

”E mult mai ușor să dai un antrenor afară decât să aduci jucători noi… Salarii mari, prime de instalare, sute de mii de euro… Vedeți cazurile lui Săndoi & Cârțu. Aduceți jucători noi, buni, un antrenor cu viziune și perspectivă, nu ciurucuri de la echipa a doua din liga a șasea. O investiție mai măricică, 2-3-4 milioane, și o răbdare de doi ani și vom avea rezultate. Bani sunt, sponsori se găsesc, dar nu e interes. Păcat de stadionul care se face.” (Filip Lantoș)

”Geolgău sau Bădiță președinte, Pițurcă, Pustai, Dan Petrescu sau Edi Iordănescu antrenori. Săndoi la juniori, Gabi Popescu scouter, un finanțator care să înțeleagă fenomenul ”Universitatea Craiova” și care să și conducă niște bani mai serioși. Jucătorii, așa cum sunt, dacă au liniște, bani și pe cineva care să-i pună bine în teren, joacă. Uitați-vă cu ce echipe au câștigat campionatul Urziceni, Galați sau chiar Astra.” (Bogdan Boka)

”Ar trebui adus Victor Pițurcă manager general. Adică și președinte, și antrenor, și acționar alături de Rotaru și Andrici. E singurul care știe cum să facă acest club să redevină mare. Realist vorbind, lotul trebuie remaniat. Să rămână doar cei care au dat dovadă de caracter. Cei care nu, să plece, indiferent dacă au valoare, pentru că valoarea e zero dacă e durere în p**ă. Desigur, numirea unui antrenor cu adevărat bun, fără experimente ca Gane sau Mogoșanu. Și cel mai important, un președinte coios, fraților, care să știe fotbal.” (Gabriel Nicola)

”Să-l dea afară pe Felix și să aducă un antrenor cu care să atacăm și noi primele locuri. De asemenea, să se aducă 2-3 jucători liberi de contract, lucru care e foarte simplu, având în vedere situația multor echipe la acest final de sezon.” (Alex CVN)

”Să vin Edi Iordănescu, să fie aduși doi fundași centrali, un fundaș dreapta, un vârf și un mijlocaș de zona centrală.” (Mihai Radu)

”Să fie pus Geolgău în funcția de președinte, Edi Iordănescu antrenor, promovați mai mulți tineri. Din lotul actual după părerea mea merită opriți doar Bancu, Ivan, Mateiu, Madson și, cu indulgenț, Vătăjelu.” (David Sorin Gabriel)

”Să vină alți jucători capabili să facă performanță pentru orașul nostru, că ne-am săturat de aceste antitalente. Dacă ai șanse la Europa și de pe locul 7 și tot nu reușești să te califici, asta înseamnă că sunt niște amatori de doi bani.” (Robert)

”Adus un antrenor serios, gen Edi Iordănescu, Mircea Rednic… Deși nu sunt olteni, ar putea construi frumos. Renunțat la 2-3 din lotul actual și aduși alți 5-6, dar buni, eventual toți titulari.” (Adrian Dinu)

”Demiterea lui Felix, aducerea unui antrenor ca lumea (am văzut că e ca și obținută semnătura lui Edi Iordănescu), reducerea salariilor mari în urma acestui sezon ratat complet și aducerea câtorva străini liberi de contract.” (Tudor Andrei Sipeteanu)

”Geolgău președinte, antrenor cu personalitate și rezultate, și mai multă transparență la nivel de patronat. Și, cel mai important, jucători de valoare.” (Iulian Nițu)

„În condițiile unui buget restrâns, ne trebuie doar un manager bun, care să fie lăsat să lucreze și să răspundă pentru rezultatele lui. Noi la club avem în momentul de față doar un director executiv care primește ordine de la managerul general Rotaru, o organizare pur românească și cu care suntem deja obișnuiți din vremuri nu de mult apuse.” (Viorel Popescu)

”Să rămână doar jucătorii și finanțatorii. Restul afară, nu au făcut altceva decât să mănânce bani aiurea. Vrem un staff complet nou.” (Alexandru Tudor Scredeanu)

”Avem nevoie de un antrenor nou, Rotaru nu face față…” (Ion Stadion)

”Dați afară Felix, antrenorii și jumătate din echipă” (David Dan)

”SCHIMBARE FELIX, numire antrenor competitiv, bani investiți și mai multă seriozitate.” (Dănuț Iacob)

”Patronatul să anunțe bugetul, obiectivele si un contract foarte bun, dar pe un singur an, pentru managerul general. Să fie numit manager acela care acceptă sa-si încaseze contractul DOAR LA FINAL, în funcție de obiectivele bifate, le-a atins pe toate – e cel mai bine plătit conducător din liga 1, le-a ratat – e un sărac ratat, altul la rând!” (Dan Urucu)

„Ce bun ar fi fost Basarab Panduru la noi, îmi aduc aminte cum mâncau terenul cei de la Poli cu el. Ne trebuie un președinte, eventual Marcel Popescu, și un lider în vestiar, iar restul jucătorilor evaluați.” (Mihai Preoteasa)

„Un președinte gen Marcel Popescu sau Ion Crăciunescu, un antrenor gen Cristiano Bergodi, Napoli sau Răzvan Lucescu. Păstrat nucleul actual de jucători, mai puțin Popov și Iliev, să aducem un număr 10, un creier la mijoc, un Luțu sau Savarină, nu se poate să nu găsim în toată oltenia unul cu aptitudinile celor de mai sus. A, și încă ceva, Kay și Acka sunt printre cei mai buni fundași de Liga I. Decât să-l dăm pe Kay, mai bine îl dăm pe Băluță.” (Cătălin Dinu)

”Transparență din partea conducerii.” (Dan Tudor Ninoiu)

”Bani” (Dragoș Dxtr)

92 comentarii la articolul Eșec. Mai avem o fisă!

 1. al batran spune:

  De acord cu blatul de la Tm,dar n-as incrimina jucatorii.
  La Timisoara a fost un aranjament jegos intre I.Popa (fost antrenor la Iasi) si si mai nesimtitul Prunea. Apropo,dle Prunea nu-i faci raport la UEFA arbitrului ca ti-a dat golul 2 din ofsaid?! Poate amintesti si de ”fairplay-ul” de la golul 2 cu U Cv si de cele doua ofsaiduri de la Iasi tot cu U Cv.

 2. cilly spune:

  Nu stiu daca are rost sa vorbim de Prunea ,el a facut ce trebuia sa faca pentru clubul care il plateste striga in gura mare cand are sau nu are dreptate il pune pe Kovacs arbitrul ( asta stiu sigur ) la meciul CFR- U Craiova stiind bine ca este arbitrul de casa al ceferistilor ca este arbitrul „sustinut” de Muresan ,il convinge poate (asta nu o mai stiu sigur) pe Popa sa o lase mai moale in ultimele douzeci de minute cu ajutorul ultimelor doua schimbari,e treaba lui , dar ce a facut Felix inainte de meciul cu CFR cum a putut accepta un arbitru impotriva noastra , dar de fapt ce a facut Felix tot anul asta , sunt multe intrebari la care trebuie sa raspunda sau cel putin sa se gandeasca conducerea pentru ca noul sezon sa fie mult mai bun ,intr-adevar trebuie schimbari incepand cu managerul premiat cu banca tehnica si cu 3-4 jucatori noi , am inteles ca se cauta un atacant central , un mijlocas , un fundas dreapta si un fundas central lucrurile par in regula din punct de vedere a transferurilor , cred ca inaugurarea noului stadion ar putea pune pe „masa” si idee de socios in interiorul clubului cu o cotizatie de 5-8 € pe luna gandita dupa modelul spaniol, stiim ca banii nu sunt niciodata destui ,e o idee care nu stiu daca ar prinde dar eu cunosc 5-6 persoane care traiesc in strainatate si ar vrea acel carnet de socios si nu cred ca sunt doar ei , din tara nu are rost cam toti cunoscutii mei care tin cu Stiinta ,mi-ar place sa pot sa ajut mai mult financiar si sa ma mandresc cu acel carnet de socios Universitatea Craiova ( abonamentul nu e o mandrie e ceva normal trebuie sa-l ai in portofel la fel ca buletinul sau carnetul de sofer.:) ) si sa pot sa las viitorul meu scaun din noua arena Ion Oblemenco copilului meu sau poate unuia dintre nepoti.. e cam siropos..:) dar mi-ar place..Hai Stiinta !

  • Bogdan spune:

   Ai perfecta dreptate. Imi place cum zici si ce gandesti. Mi-a placut si comentariul redactiei. O mica chestie, cilly..crezi ca un portar cu experienta nu ar fi bun?

  • Olteanu_l spune:

   Este buna ideea cu socios, insa ce ne impiedica sa ajutam clubul si acum cumparand materiale cu insemnele echipei? Eu unul o voi face. Lasand la o parte amatorismul din management, putem spune ca nici noi, suporterii, nu am fost mai presus.
   Sper ca noul antrenor sa creeze o emulatie. Un antrnor apreciat si cu bilute, plus noul stadion pot ajuta Stiinta sa renasca in adevaratul sens, insa daca acesta va fi Iordanescu s-a terminat cu sperantele noastre.
   Desi, urmarind reactiile sigur ne vom pricopsi cu antrnorul eunuc.

 3. tesio spune:

  Trebuie, incet-incet, recladit lotul!! Asta, cu un nou antrenor si cu o conducere reimprospatata si ea!! Li s-au dat sanse prea multe multora din componentii lotului, multora de prin Craiova (vezi conducerea tehnica actuala si cea veche!). Nu au de ce sa se planga niciodata de asa ceva. Ce a fost antrenor profesionist prin Craiova i s-a dat o sansa sa faca treaba si a facut rahatu` praf! Gata cu diletantismul, gata cu experimentele aiurea!! Eu, unul, am incredere totala in Rotaru ca de data asta, avand in vedere greselile anterioare, nu va mai da gres! Nu va mai acorda incredere maimutoilor, parvenitilor, rasurilor….Va nominaliza acum in functii de conducere tehnica si administrativa oamenii potriviti pt acele functii. Sa dea Dumnezeu ca hotararile pe care le ia sa fie intr-un ceas bun!!

 4. Blue Aztec spune:

  Daca tot este sa ne dam cu parerea:
  1.Jucatorii- cred ca ar trebui sa acordam in continuare credit pustilor, iar echipele de juniori foarte bine finantate. Jucatorii tineri, locali sau nu, trebuie completati cu jucatori cu ceva experienta in lupta pentru trofee, de preferat jucatori straini, care sa fie stimulati prin bonusuri de obiectiv. Cred ca media de varsta a echipei nu trebuie sa depaseasca 23-24 de ani.
  2.Management- A existat asa ceva la noi? Cand mititelul, gsp si digi spala pe jos cu noi de doi ani iar clubul nu are nici o reactie, dumneavoastra credeti ca se ocupa cineva de asa ceva pe acolo? Stiu ca va parea straniu, dar daca as fi in postura de a alege, daca as vorbi de banii mei, eu as face urmatorul experiment: As aduce un manager si o echipa care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna partea administrativa…straina. Poate cu niste cheltuieli putin mai mari, dar as prefera aceasta provocare. Sau… L-as numi manager general si l-as lasa sa-si formeze o echipa completa pe Gica Craioveanu.
  3.Antrenor- Fara doar si poate as numi un antrenor strain. Cu un salariu frumos si un bonus de obiectiv pe masura. Leicister nu lua in veci titlu fara Ranieri. Atletico pana la Simeone se zbatea in anonimat. Sau, pentru a merge mai aproape de noi, Urziceni nu ajungea in LC in veci fara Dan Petrescu. Deci fara un antrenor de calibru sau cu 4-5 schimbari de antrenori pe sezon la anul suntem in aceeasi situatie.
  4. Suporteri. Fotbalul a devenit o afacere. Trebuie sa o recunoastem. O afacere fara marketing si promovare sustinuta nu prea se dezvolta. Noi mergem doar pe ideea ca ne cunoaste lumea datorita istoriei. Nu prea mai merge la generatia noua care nici nu stiu cine a fost Donose. Cum ne promovam noi? Cum vindem imaginea clubului? Dupa ce ne umileste o buna parte din media iar clubul tace complice? Cum convingi tu un pusti de 16 ani sa vina sa vada un meci cand el citeste ca noi nu suntem o echipa de fotbal reala ca suntem o clona. De ce ai merge sa susti un lucru care nu este real? As vrea sa stiu si eu de la cei care se pricep cate procese sunt pe rol intentate de club pentru denigrare?
  5. Bani- din pacate.

 5. cilly spune:

  @Bogdan..Tinand cont de ce spune Silviu Lung ca are mare incredere in Popescu si ca el cu Vlad sunt viitori portari ai Craiovei pe urmatorii 5-10 ani ca ai deja un portar mai in varsta pe Straton sub contract ca de anul acesta se joaca in teren cu un jucator sub 21 de ani , ca Popescu si Ivan sunt singurele certitudini si titulari sub 21 de ani , ca bani investiti in echipele de juniori nu si-ar avea sens daca nu promovezi valorile la prima echipa eu cred ca nu trebuie adus alt portar ..Hai Stiinta !

  • Bogdan spune:

   Ok..dar tanarul Popescu oricat de talentat ar fi el..ne va manca careva meciuri pe motiv de lipsa de experienta. Poate o sa fie chiar meciuri cruciale. Si acum sincer, Silviu Lungu ce ar fi trebuit sa spuna? Ca nu sunt portari buni? Eu zic ca Popesvu e talentat. Dar se vede lipsa de experienta in a gestiona unele faze.. daca se tine de treaba o sa fie f bun..dar daca vrem sa accedem in Europa la anul ne trebuie cineva care sa dea incredere echipei. Curios ce cauta Brandan la meciul nostru cu Cfr. Cluj..

 6. ipsilante spune:

  Ce-as fi avut de spus si, de fapt, ce-am scris de un an incoace, am citit in comentariul facut, foarte bine, de catre redactie. Subscriu in totalitate! FORZA STIINTA!

 7. Tarabostes spune:

  Draga redacție: foarte târziu ai pus degetul pe rana.
  Pacientul a murit – s-a clasat pe locul 8 și a rămas doar cu visul numit Europa.
  În rest, totul este istorie (de ce a nu a câștigat Timișoara – pai, uite de aia a pierdut Știința cu Vasluiul, candva), statistica (salarii plătite la zi), can-can (telefonul antrenorului fost fundas…).
  Mai băieți: ne-om mai fi înțepat noi pe aici și, uneori, cuvintele nu au fost cele mai potrivite, însă dragostea pentru Știința ramane.
  Va doresc o vara frumoasa, linistita, răcoroasă și cu știri pozitive despre Stiinta.
  Sănătate, noroc și sa auzim numai de bine!

 8. Daniel Popescu spune:

  Bun articolul, dar nu prea inteleg faza din titlu cu ”mai avem o fisa”. Adica daca si la anul se rateaza obiectivele, Rotaru isi strange jucariile, vinde tot ce poate si pleaca? In fine, asta suna bine oarecum, adica nici noi nu mai avem rabdare, a venit momentul sa facem ceva performanta. Avem nevoie de debarcari si apoi de intariri la echipa, iar ca sursa de bani, sa speram ca cineva il va cumpara pe Ivan pe 3 milioane de coco, chiar daca in ultimul timp nu a mai stralucit. Mi-as fi dorit pastrarea lui, dar cred ca poate reprezenta salvarea echipei. Prin vanzarea lui, am avea capacitatea sa aducem 4-5 jucatori buni titulari.

 9. Stefan.. spune:

  Se spune ca sobolanii au un simţ dezvoltat al pericolului şi că ei presimt scufundarea corabiei, pozitionandu-se astfel încât să se poată salva la timp. Articolul de fata prezinta o pozitie aproape total opusa celor clamate pana acum de cei care ne trageau de urechi atunci cand spuneam multe din cele scrise mai sus. Sa intelelegem ca, in sfarsit, corabia lui Felix Grigore se va scufunda?
  Doamne-ajuta!

 10. M spune:

  Gologani ar fi cea mai inspirata alegere in funcția de președinte sau director executiv. Nu cred ca acționarii nu știu de antipatia noastră fata de Felix mai cu seama ca la ultimul meci ne-am exprimat explicit. Este evident ca F. G nu are treaba cu fenomenul Știința pentru ca in caz contrar si-ar fi dat de mult demisia la cite mesaje i s-au transmis. Sint sigur ca dacă un conducator oltean sau cu singe alb albastru ar fi fost înjurat si contestat precum Fg ar fi plecat recunoscându-si neputința dond dreptate evidenței. Omul e penibil in toate reacțiile si intervențiile sale. Un președinte cu personalitate si Atașat de culori ar fi mult mai credibil si mai vehement in apărarea intereselor clubului. Sper ca Geolgau si Piturca sa vina sa pună ordine in evoluția noastră. Sa nu l uitam pe Stingă care ar fi foarte potrivit la centru de copii. Forța Știința.

 11. M spune:

  Geolgau am scris. Eroare de tastatura.

 12. Bogdan spune:

  La Sport Total FM, Felix Grigore a zis ca NU ia in calcul aducerea lui Edi Iordanescu si ca e foarte multumit de Mogosanu. Ca a terminat pe locul 8 si ca a adus multi juniori la echipa. E clar…daca Rotaru nu scapa de acest personaj obscur, nu o sa avem performanta in veci. Cu aceeasi oameni la echipa media spectatorilor (si asa destul de mica) va scadea la cateva zeci. Cum e posibil sa fi multumit de prestatia avuta? E jignitor acest lucru. Toata lumea vrea ca F.G. sa dispara. E o lepra care a adus doar pagube si durere.

 13. dan.motru spune:

  Cu FELIX GRIGORE,manager incontinuare,echipa ramane fara suporteri.Dupa esecul de calificare in play-off,echipa nu a mai fost sustinuta in play-out la fel,iar daca FELIX GRIGORE ramane in administratia clubului incontinuare,si acei putini suporteri din play-out,vor renunta sa sustina defaimarea UNIV.CRAIOVA de catre masmedia centrala si umilirea echipei in campionat prin infrangerii rusinoase.Avem nevoie de un presedinte de club,sa pretuiasca,sa apere demnitatea brand-lui cu cel mai frumos mit din liga unu,sa scuteasca echipa de arbitraje partinitoare si de scandaluri intre jucatori,iar atunci suporterii vor fii alaturi de echipa.Daca FELIX,ramane pe functie si echipa ramane fara sustinerea suporterilor.Asteptam cu nerabdare deciziile voastre.

 14. luca spune:

  🙂 când mai o fisă, te întrebi ce să faci cu ea. Ce mai merge cu o singură fisă? Dar trec peste apropoul redacției, peste comentarii de proștii târgului și peste alte multe baliverne democratic-veninoase și peste tendința de socios, care va ține echipa în mediocritatea ei de acum muuult și bine! Căci democrații nu-și vor recunoaște niciodată sclavia… Sănătate, de acolo de unde nu o vreți!

 15. dan.motru spune:

  (Am remediat greseala).Cu FELIX GRIGORE,manager incontinuare,echipa ramane fara suporteri.Dupa esecul de necalificare in play-off,echipa nu a mai fost sustinuta in play-out la fel,iar daca FELIX GRIGORE ramane in administratia clubului incontinuare,si acei putini suporteri din play-out,vor renunta in sustinerea defaimarii UNIV.CRAIOVA de catre masmedia centrala si umilirea echipei in campionat prin infrangerii rusinoase.Avem nevoie de un presedinte de club,sa pretuiasca,sa apere demnitatea brand-lui cu cel mai frumos mit din liga unu,sa scuteasca echipa de arbitraje partinitoare si de scandaluri intre jucatori,iar atunci suporterii vor fii alaturi de echipa.Daca FELIX,ramane pe functie si echipa ramane fara sustinerea suporterilor.Asteptam cu nerabdare deciziile voastre.

 16. Florin spune:

  eu zic sa o lăsăm mai moale cu indicațiile de antrenori manageri si jucători… totul depinde de punga patronului si de pretențiile celor indicați de voi…eu cred ca pretențiile sunt peste ce poate rotaru plăti… în rest să auzim numai de bine…

 17. cilly spune:

  Chiar asa luca..”va tine echipa in mediocritatea ei de acum muuult si bine” dar poate Dumnezeu are alte ganduri cu aceasta echipa..:) oricum pentru mine esti Tesla anilor 2000 la ce arce electrice si mingii de foc ai creat si trimis pe acest site ,respect si spor la tunul de „particule” pentru noul sezon..Hai Stiinta !

 18. luca spune:

  @dan.motru Ce de frați mai are și f.g.! 🙂

 19. dan.motru spune:

  luca,orice echipa are suporterii din toate clasele sociale.Ca sa fii suporter al unei echipe nu esti conditionat de valoarea studiilor absolvite.Esential nu este sa fii desavarsit ortografic intr-un comentariu in calitate de suporter.Daca echipa este umilita in rezultate si lipsita de respect si pretuire prin batjocorirea clubului,nu poti sa mai sustii aceasta conjunctura.

 20. ipsilante spune:

  Stai linistit, Dane! „Tesla” lui Cilly, este o biata scula de dulgheri, in nici un caz marele savant si inventator care a dat si numele unitatii de masura a inductiei magnetice. Daca Cilly a gandit altfel, s-ar putea ca americanii sa nu-i mai dea viza pentru tara lor pentru ca le-a jignit marea personalitate in ale stiintei. Cum spunea cineva, candva: orice oratanie, cat de ciudata, isi gaseste si ea admiratori! FORZA STIINTA!

 21. cilly spune:

  Offf e greu sa vezi ca sunt persoane apreciate si tu nu mai esti bagat in seama nici cand vorbesti de o tuica , in legatura cu viza de state o aveam cand americanii nici nu se gandisera la baza de la Deveselu , dar ce legatura au americanii cu un istro-roman nascut intr-un sat din Croatia toata lumea stie cetatenia si arogarea meritelor acestui geniu pe care ei nu l-au apreciat la adevarata lui valoare decat foarte tarziu ,altfel fiecare e liber sa spuna ce vrea ..Hai Stiinta !

 22. craioveanul spune:

  Din simtul lor cei care au ratat obiectivul ar fi normal sa si dea demisia de onoare nu sa fie demisi! Cand il vezi cu cata indrazneala si tupeu vorbeste acest felix zici ca Alex Ferguson este minciuna! Niciodata nu la m vazut pe felix sa recunoasca faptul ca a gresit! Dupa meciul cu petrolul ma asteptam ca el impreuna cu mogosanu sa vina in fata si da si prezinte demisiile! Rusine!

 23. Daniel Popescu spune:

  Jucatori liberi de contract tineri si buni: Catalin Carp-fundas central, Claudiu Belu- fundas dreapta. Au fiecare 22 de ani. Sau daca se doresc jucatori mai consacrati: Marius Constantin si Alcenat. Asta pt linia de fund. Pt mijloc: Radut, Voiculet, in atac in afara de Tade si Tucudean care ar putea sa plece de la Steaua si ASA,nu stiu un alt atacant de careu in Romania. Probabil trebuie sa ne orientam in afara. Mai propuneti si voi daca mai stiti, poate ne aude cineva.

 24. Bogdan spune:

  Daca e adevarata stirea cu Iosif Rotariu antrenor secund, sper din tot sufletul ca Gabi Balint sa NU ajunga iar antrenor la Stiinta.

  • Florin spune:

   bogdane ești copil?…antrenorul principal isi aduce secundul nu invers …poate cum spune mai jos motrudan la centrul de copii… si balint cu ce a greșit față de noi?… probabil faptul că ne-a băgat în liga 1…da …trebuia să ne lase în liga 2 …

   • Bogdan spune:

    Florine..da sunt copil. Am cativa anisori, 12 mai exact! Daca tu nu ai observat..Rotaru a adus pe cine a vrut el, nu a ascultat de nimeni decat de cine a vrut el ai asa am ratat cativa jucatori buni. De exemplu, spune-mi si mie cine este Emil Pieleanu si ce rol are el la Stiinta. Ok. Sa vina Balint, iar antrenori de mana a 2-a. Daca te multumeste mediocritatea e ok, dar te rog nu ma obliga sa ma multumeasca si pe mine.

    • Florin spune:

     nu am spus că mă mulțumește venirea lui balint…am spus că nu poți să dai să îl lovești fără motiv…rotaru întradeva a adus pe cine a vrut si pe cine nu ne așteptam…noi ne răcim gura degeaba…asta e…vom vedea …

     • Bogdan spune:

      Motivul e ca Balint e antrenor slab. A promovat cu noi in prima liga, nu e mare „wow” ce a realizat. Crede-ma am experienta in fotbal si nu numai ca suporter incat sa pot sa imi dau cu parerea. Nu cred ca m-a inselat instinctul pana acum. Si racitul gurii degeaba..asta e tot ce mi-a mai ramas. Oricum nu schimbam nimic..dar macar imi eliberez tensiunea aici.

 25. dan.motru spune:

  DIGI SPORT—Primul transfer al verii pentru CS U Craiova. Iosif Rotariu poate fi ”secundul” viitorului antrenor.

  CS U Craiova a terminat sezonul recent încheiat al Ligii 1 pe locul al doilea din play-out și a ratat astfel prezența în cupele europene, acolo unde va merge CSMS Iași. Oficialii clubului au însă planuri mărețe pentru campionatul următor, mai ales că în noiembrie se va inaugura și noul ”Central” din Bănie.

  În aceste condiții, conducerea clubului este în căutarea unui antrenor de top. Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la Pandurii, a fost deja ofertat și se așteaptă un răspuns din partea acestuia, urmând ca mai apoi, în funcție de rezultat, să se caute și alte soluții.

  Până atunci, Iosif Rotariu (53 de ani), fostul mijlocaș al Stelei și al echipei naționale, a fost cooptat în staff-ul grupării din Bănie. Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu de la Dinamo, va ocupa funcția de coordonator al centrului de copii și juniori, dar are șanse să devină și antrenor secund. Totul va depinde ”însă” de noul ”principal”. Dacă acesta nu va fi de acord să colaboreze cu ”Roti”, atunci fostul fotbalist va rămâne doar la juniori.

  Iosif Rotariu a mai fost antrenorul secund al celor de la Poli Timișoara, echipă pe care a mai pregătit-o și ca interimar în două rânduri.

  • ipsilante spune:

   Sper sa nu vina. Prin el, Steaua si Dinamo ne-ar tine sub observatie si ar avea ce informatii (si nu numai) vor dori. Inca o dovada ca pe patron il doare in pingele de Stiinta, suporteri, Craiova si performanta. Habar nu am de ce a mai ramas! Putea sa plece si el, dupa acest lant de esecuri umilitoare dar cred ca mai are niste „obiective” personale (doar de el stiute) de realizat. FORZA STIINTA! (Cand o fi!)

 26. Bogdan spune:

  Presedinte premiat, rezultate de rahat!!!

 27. cilly spune:

  Mai baieti cum vedeti voi numai lucrurile in negru in primul rand Iosif Rotariu nu mai are nici o treaba cu Dinamo si FCSB de astazi, cu cei de la Dinamo chiar este in conflict dupa scandalul intre Dorin Rotariu si club cand avea impresar pe dna Reghe .Iosif Rotariu este un om cu un caracter deosebit si e o bucurie sa vorbesti cu el , e un om care stie cam tot despre tinerii jucatori din zona Banat,Ardeal si probabil ca venirea lui aduce si unu,doi tineri de valoare din vestul tarii, apoi daca aceasta angajare are si un procent de 5-10 % caracter umanitar stiind problemele lui Iosif cu Kasandra fata adoptata de familia lui conducerea nu merita decat felicitari …Hai Stiinta !

 28. geo spune:

  ce ne fierbe rotaru asta! hai odata cu schimbarile alea…marcel popescu presedinte si contra sau iordanescu jr. antrenor!

  • Olteanu_l spune:

   Imi poti spune te rog ce il recomanda pe Iordanescu ca antrenor la noi?
   Cumva impotenta demonstrata avand un lot de primul loc cu care nu a reusit abdolut nimic?

 29. Bogdan spune:

  Am inteles ca se negociaza cu Zoubir de la Petrolul. Nu e rau. Ar fi ceva f bine, un plus afus echipei. Hai Stiinta

 30. Florin spune:

  dacă tot ne dăm cu părerea că doar nu costă nimic…eu nu aș merge pe contra sau edi…sunt scumpi si au pretenții să aducă jucători scumpi adică au nevoie de buget mare…eu aș merge pe flocea adică florin marin…nu este scump si știe cu ce se mănâncă fotbalul… vârsta ar fi o problemă dar ptr o construcție nouă cred că ar merge… Este o părere…

 31. luca spune:

  🙂 Dumnezeu a dat reguli pentru toată lumea, și nu le-a încălcat decât pentru slava sa. El, nu eu, îi numește proști pe alde ipsilache „tesla” vienei și a avioanelor parașute, dan.motru alias scrib de păun, florin flocea s.a.m.d. Așadar… datul cu părerea nu costă bani, deși nu cred… dar costă mai mult de atât. P.S. Cilly, vei redeveni măcar pinguin 🙂 când nu vei mai aplauda patronatul. Că ce mi-e statul, ce mi-e patronatul… 🙂

 32. Olteanu_l spune:

  Fratilor ce ati patit cu Iordanescu antrenor?
  Ce rezultate are baiatul asta sau ce merite are, in afara de cel de a se numi Iordanescu.
  Uitati-va ce lot are Pandurii si pe ce loc a terminat. In plus, uitati-va ce fotbal a jucat echipa lui. Va amintiti de jocul cu noi, in care nu au iesit din apararea, desi avea un lot cu doua clase peste noi?
  Iordanescu are 0 rezultate cu o echipa foarte buna, nu a castigat nimic si nu a jucat nici macar o amarata de finala in cele 2 ligi.
  Craiova are nevoie de angrenor cu bilute, gen Contra nu de juniori.
  Lasati-ma cu ametitul asta in pace.

 33. cilly spune:

  @ luca ..niciodata patronatul nu o sa fie ca statul .:))..Hai Stiinta !

  • luca spune:

   @cilly ?? Nu știu ce te determină să spui asta, că tot din oameni dedicați acelorași lucruri sunt constituite constituțional amândouă! 🙂 dar să lăsăm asta. Avem un strigăt de la un oltean_i, stabilit în bucurești. Eu, unul, chiar l-am băgat în seamă, că-mi amintesc cu drag de el. Și încerc să pun umărul. Eu te-aș ruga să nu rămâi nepăsător.

 34. Dan spune:

  Sunt total deacord cu toți cei care spun ca Iordanescu nu este antrenor. Am urmărit o declarație a domnului Negoita de la Dinamo, care după ce la înlocuit pe Rednic a spus că a căutat un antrenor care a fost obișnuit cu performanta, care a câștigat campionate și este obișnuit cu astfel de lucruri, nu a numit pe cineva care nu a realizat nimic. Deci mare atenție cu acest tânăr promițător, care sincer nu cred că ar face față aici. Contra, Protasov, alți antrenori străini, cred că ar fi mult mai potriviți.

  • olteanu_l spune:

   Ba are o mare performanta. Aceea de a avea un buget foarte bun, un manager extraordinar dupa mine, un lot peste Steaua si marea performanta de a nu fi castigat nici o amarata de cupa a ligii.

 35. cilly spune:

  Un alt fel de a privii statul si patronatul este asa, statul are gradina si gradinarul iar patronatul sunt pomii, acum bineinteles ca gradinarul ar trebuii sa ude si sa taie pomii dupa niste reguli dar gradinarul cat de dedicat ar fi este uman deci are slabiciuni si chiar preferinte.:)..nu raman nepasator la rugaminti si raspund : nestiind marimea bilutelor celor doi antrenori in discutie cred ca oricare ar ajunge pe banca noastra tehnica e un castig, Iordanescu jr. teoretic pare ca a inteles fenomenul fotbal a aratat ca este in stare sa tina in mana un vestiar neplatit ceea ce nu e usor si a terminat pe locul trei jucand fotbal pe teren neutru si in deplasare,mai mult in deplasare,Contra este cu un cv mai bun dar nu cred ca il trage inima dupa ce a mancat orez cu un salariu de 100.000 € /luna sa vina la 100.000 €/an , poate numai daca apreciaza prazul la superlativ .:))..Hai Stiinta !

  • Olteanu_l spune:

   Iti multumesc Luca pentru comentariu insa, nu asteptam neaparat un raspuns de la Cilly, pentru simplu motiv ca nu de el depinde viitorul Craiovei.
   Cat despre argumentele tale Cilly, nu m-au convins. Faptul ca a tinut vestiarul in mana, nu stiu in ce masura i se datoreaza. Tind sa cred ca un mare merit il are si Narcis, pe care eu il gasesc unul dintre cei mai buni manageri de club.
   Faptul ca a terminat pe locul trei, sub Steaua, care a jucat in aceleasi conditii (neavand stadion propriu), cu un lot mai bun si mai omogen ca Steaua, zic ca a fost un esec si nu un merit.

   De altfel, harul juniorului s-a vazut si cat a stat pe banca celor de la Steaua, cand nu a facut nimic.
   Iti amintesti jocul cu noi, in care nu au iesit din jumatea proprie desi aveau un lot net superior?
   Pentru a nu fi subiectivi, lucru foarte greu de evitat, ar fi bine sa urmarim rezultatele, ori aici juniorul sta foarte prost.
   Un antrenor ca Conceicao de la Cluj, ar fi castigat la pas campionatul cu un lot ca al celor de la Pandurii.

 36. Dan spune:

  Este complicat,pana la urma pareri pro si contra vor fi in cea ce priveste antrenorul,orcine va fi numit.Dar ce facem cu presedintele,aici este marea problema a clubului si din cate se pare tot FELIX va ramane?Aici stim cu totii ca orcine va veni,daca va veni,nu are cum sa fie mai slab ca FELIX!

 37. luca spune:

  🙂 dar din oltenia și românia astea amărâte nu se mai naște decât nimic? Adică decât din românia pentru români cu semințe atrofiate de varza (scuze, dragă plantă sănătoasă) de bruxelles… Rotaru are o singură șansă: un Murinho al Științei Craiova. În rest, nu mă interesează jihadul, că orișicum vine armaghedonul. HAI ȘTIINȚA!

 38. craioveanul spune:

  Ca si constructor de echipa si care stie sa scoata tot ce este mai bun din fotbalisti ar fi Rednic! La dinamo cu jucatori de doi lei ati vazut cum ia facut sa joace!Fara discutii am termina campionatul pe locurile 1 3.

 39. Bogdan spune:

  Redactia, e adevarat ca Mateiu isi negociaza plecarea de la echipa? Si ca se negociaza iar trecerea lui Ivan la Steaua? Puteti sa ne tineti la curent cu asta? Merci mult..

 40. Bogdan spune:

  La ce scriu ziarele..o sa ne descompletam mai rau ca U. Cluj..sa fie o coincidenta ca Felix Grigore a fost manager si acolo? Conducerea nu zice nimic de antrenori..de jucatori..ziarele dau pe Madson si Rocha la Dinamo..haos e putin spus.

  • craioveanul spune:

   Ziarele baga nuiaua printre gard mai alrs gsp pune titluri pompoase ! Si daca vindem pe Madson si Rocha si aducem altceva nu ar fi nici o problena zic eu! Mai trebuie sa si vindem asa este normal.

  • Florin spune:

   fotbalul este o afacere…se vând si se cumpără jucători …

 41. luca spune:

  Propunere: Leontin Grozavu antrenor la Știința Craiova! Dincolo de rotaru, de f.g., de tiki-taka, de tribune prinse în ambuscade și de alte asemenea. Dar nu dincolo de realitate și de bun-simț. HAI ȘTIINȚA!

 42. Bogdan spune:

  Ok..l-am ratat pe Edi Iordanescu..anul viitor retrogradarea ne mananca daca ce se aude pe la club se si adevereste..

  • tesio spune:

   Nu ne mai ramane decat sa-l reconfirme pe fg si sa-l cheme `napoi pe Gane…sau, Doamne Fereste!!, sa-l reconfirme pe Moghi-mutra caprii!!

 43. Dan spune:

  Nu vă mai plângeți atât, va ieși mâine Felix și ne va spune ca,conducerea Universității este mulțumită de serviciile lui Mogo și Naicu și astfel sa hotărât prelungirea contractelor, iar ca și achiziții după plecarea lui Madson și Rocha sa hotărât reprimarea în lot a celui mai bun atacant din România, Curelea și a celui mai talentat mijlocaș de creație Ferfelea! Și uite așa își mai bate un sezon joc de fraieri…Felixuca!

  • Bogdan spune:

   Nici macar.. Ferfelea si Curelea isi termina contractele luna asta. O sa fie magnificul Surugiu ca si achizitie si inconfundabilul Putintelu de la Podari.. Trist, cand mai ramane decat hazul de necaz, inseamna ca suntem tragic..

   • Florin spune:

    bogdane putintelu este contaran cu mine nu la Podari ci la Dunărea Calafat…copilul este bun a plecat din postură de căpitan de echipă la 18-19ani…de aici a venit la Craiova si gica Popescu tot la aceeași vârstă…nu fac nici-o paralela…și surugiu a intrat bine în echipă…eu sper ca totul va fi bine ptr știința…nu am uitat de berea aia la primul meci pe noul stadion …hai știința…

 44. Bogdan spune:

  Florine te cred, baiatul poate chiar e bun, poate sa ajunga chiar f bun, dar nu e de ajuns! Nu poti avea performante cu jucatori din liga a 3-a sau a 4-a, sincer. E nasoala treaba la echipa..oricum, pana la noul stadion vin peste 2 saptamani in Craiova..cateva zile in delegatie.

 45. Bogdan spune:

  Insolventii de la Tg. Mures negociaza cu un antrenor trecut pe la Standard Liege. Noi punem batista pe tambal. Nici macar de „barfe” pozitive nu avem parte.. Aiurea. Cu un joc placut, fotbalisti si management bun sunt sigur ca suporterii or sa vina mult mai aproape de echipa. Daca eu vin de la sute de km sa vad unele meciuri sunt sigur ca avand un proiect sanatos o sa vina mult mai multi. Hai Stiinta!

 46. DINU spune:

  Ce am ajuns ! Sa ne certam intre noi . Ce a facut conducerea asta a lui Felix Waterboy grigore din noi ! Sa ajungem de la Iordanescu la leguminoase si pomicultura si sa pierdem esenta durerii noastre ! Dragostea pt echipa noastra condusa de un NEICA nimeni , fara rezultate fara profesionalism si doar cu speranta pt el de a mai ramine in continuare intr-un scaun care il face pe un om ca Stroie C. sa se invirteasca in mormint . Ar trebui sa scapam de aceasta plaga din clubul nostru care ne face lipsiti de speranta ca aceasta echipa mult iubita sa ajunga acolo unde ar merita !!! HAI STIINTA DAR FARA FELIX WATERBOY GRIGORE SI APLAUDACII LUI !!!

 47. Dan spune:

  Se pare că în sfârșit scăpăm de Felix. Joi domnul Rotaru sa întâlnit cu Marcel Popescu și ar fi negociat venirea la Universitatea. Odată cu venirea lui se vor aduce și niște jucători valoroși, plus 3, 4 sponsori, anunță Gazeta de SUD! Sper să fie adevărată informația, pentru că timpul trece și trebuie să formăm noua echipă.

  • Olteanu_l spune:

   Multumim pt informatie. Ar fi o veste excelenta, cel putin pt mine.
   Din ce am citit despre Popescu este un om extraordinar.

 48. dan.motru spune:

  CUVANTUL LIBERTATII—Şi Edy nu mai vine?

  Venirea lui Iordănescu junior la Universitatea Craiova nu mai este aşa sigură ca înaineta încheierii sezonului
  Aproape sigură înaintea terminării campionatului, venirea lui Edward Iordănescu ca antrenor principal la Universitatea Craiova nu pare a mai fi de actualitate, din mai multe motive. În primul rând, fiul selecţionerului îşi dorea garantarea păstrării anumitor jucători de bază, iar conducătorii clubului sunt deja în negocieri pentru transferul unor fotbalişti la alte echipe. Madson şi Nuno Rocha, fotbalişti cu contracte de peste 7.000 de euro, au fost oferiţi deja celor de la Dinamo, pentru Mateiu şi Ivan insistă Steaua, iar Vătăjelu este şi el în atenţia unor cluburi din străinătate.

  Cum este posibil sa-ti doresti cucerirea campionatului in urmatoarea editie,daca tu vinzi cei mai buni jucatorii ai tai contracandidatelor la titlu:STEAUA si DINAMO? Se confirma ca patroni actuali: ROTARIU,ANDRICI si BEZE,au venit la acest club sa formeze tineri jucatori pentru Steaua si Dinamo,cand au variante afara,la alte cluburi straine pe bani mai multi.Ne-am saturat de promisiuni desarte atata timp cat ei vand cei mai buni jucatori la STEAUA si DINAMO.Plecati parsivilor daca nu iubiti acest club pe care suporterii il pretuiesc ca pe-o icoana.

 49. Bogdan spune:

  Daca ne loveste cu Gigi Multescu..e una dintre cele mai proaste variante. O sa fie iar un an ratat. Trist..

 50. Bogdan spune:

  In Fanatik scrie ca se negociaza cu Papura..urat scenariu..urat, urat!

 51. geo spune:

  cand pun astia antrenor si presedinte?

 52. Florin spune:

  joi ,09-06-2016 ora 14 conferinta de presă… pâna atunci … răbdare tutun…

 53. Bogdan spune:

  Ce a spus fratele vostru? Gigi Multescu a semnat pe 1 an. Alt sezon pierdut. Bataie de joc. Iei antrenor care a fost dar afara in suturi de la Voluntari.. O sa inceapa era „nimeni la stadion”..

 54. Marius spune:

  Multescu antrenor la Universitatea. O fi adevarat? GSP.ro

  • tesio spune:

   Sa speram ca nu-i adevarat…Pana nu vezi oficial, pe site-ul clubului sa nu crezi..Daca totusi asa e, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!! Nimeni nu e profet in tara lui si totusi, Multescu nu e un antrenor de lepadat!! Are experienta multa de tot, poate fi un Ranieri al nostru. Deci, eu repet: Sper sa nu fie adevarat dar daca totusi este, sa-i spunem BINE AI VENIT SI MULT SUCCES!!

   • tesio spune:

    CONFIRMARA SI CEI DE LA digisport.ro…Bonus: Marcel Popescu – Presedinte!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN alegerea(ile) facuta(e) de Rotaru!! MULT SUCCES!!

 55. Dan spune:

  Dacă domnul Marcel Popescu la propus pe Multescu, eu merg pe mâna lui, omul este super profesionist și știe ce decizii să ia.

 56. Bogdan spune:

  U bila alba, una neagra. Nu-l vad pe Multescu un antrenor menit sa indeplineasca ce ne-am propus. Dovada e si faptul ca omul in 6 ani, are vreo 12 echipe la activ..nicaieri nu a stat mai mult de 15 etape. Nu stiu motivele care il recomanda ca antrenor. Omul este din epoci de mult apuse. In schimb ma BUCURA enorm cooptarea lui Marcel Popescu, sper doar sa fie laasat sa-si faca treaba, Rotaru sa-l asculte, iar F.G. sa nu mai aiba nicio putere in club. Cel mult sa aduca apa plata, cum facea la Urziceni. Totusi am un „of”..nu ma incanta deloc Multescu, cred ca putea sa aduca pe altcineva mult mai bun, mi-e imposibil sa cred ca fug toti antrenorii de noi. Dar daca nu vrei sa dai banul nici performanta nu ai. Sincer omul este un atrenor mediocru spre slab, dar fata de Mogosanu & Naicu e un mic upgrade. Daca cumva nu a semnat si a cerut timp pana joi, sper din tot sufletul ca una din parti sa se razgandeasca. Nu e antrenor de noi. Nu a performat nicaieri. Trist..hai ca poate ne razgandim in privinta lui.. Hai Stiinta!!

  • tesio spune:

   In tandem cu Marcel Popescu (omul care mai mult ca sigur l-a sustinut!!), Multescu poate face treaba…Eu zic sa-l sprijinim si sa-i acordam incredere!

 57. ady spune:

  cu tot repectul pentru gigi multescu dar nu a realizat nimic in cei nu stiu cate zeci de ani de antrenorat are la activ.o alegere total neinspirata. dar sa vedem ce va putea face.

 58. Dan spune:

  Sincer pentru postul de antrenor principal, domnul Ilie Balaci cred că era cel mai indicat. Altfel suna în presa centrală, la Universitatea Craiova noul președinte este Marcel Popescu, iar antrenor principal Balaci. Așa continuă batjocura, cu după ce au adus un stelist Rotariu, acum ne procopsiram și cu un dinamovist Multescu! Sper ca după reacția suporterilor domnul Marcel Popescu să ia atitudine să aducă măcar un antrenor străin dacă domnul Balaci nu vrea.

 59. geo spune:

  ropotan zubir cobrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER