Extensivul e plin de gropi. Și noi dăm în toate!

Acasă cu Brașov, fundașii noștri s-au împiedicat din senin și i-au lăsat pe atacanții adverși singuri cu portarul. Acasă cu Iași, la fel. Rezultate finale: 0-1 și 0-1. Circari în apărare și impotenți în ofensivă, fotbaliștii Craiovei arată mai prost chiar și decât suprafața de joc.

Universitatea a câștigat clar la cornere cu Iași. Și cam atât. În rest, ne-a bătut o echipă care părea incapabilă să marcheze. Am ajutat-o noi, când Kay și Frăsinescu au distrat copiii din tribune, lăsându-l pe Crețu singur cu Bălgrădean, la o minge pe care o aveau, teoretic, în posesie. Fără Brandan, Craiova a fost inexistentă la mijloc, Mateiu făcând același joc fără cap (și nici coadă) cu care ne-a obișnuit. Pe benzi, Băluță a jucat nimic, ca de obicei, iar Tîrnăcop a reușit performanța să bată direct în aut un corner la 0-1. În atac, nici nu mai știm cine a jucat. De fapt, în afară de Vătăjelu, preferăm să-i uităm pe toți cei care au intrat în teren.

Craiova are multe schimbări de făcut în vară, iar majoritatea jucătorilor nu trebuie să se supere când, peste o lună, vor lua drumul unor divizii mai apropiate de valoarea pe care o au.

6 comentarii la articolul Extensivul e plin de gropi. Și noi dăm în toate!

 1. Dan spune:

  In sfarsit un comentariu pertinent.Acum il intreb pe domnul FELIX GRIGORE cu ce este acest KAY pestePATRASCU, PLESAN,IONESCU,TARNACOP pesteVARGA,BAWAB peste FERFELEA,BALUTA peste GANEA si lista continua?Sa le fie rusine si la antrenori ca nu au ochi sa vada petardele din aceasta echipa si nu incearca sa aduca jucatori tineri de la echipa a doua,barem pierdem pe mana copiilor nostri decat sa ii mai vedem in teren pe acesti jucatori.

 2. iion spune:

  trebuie luat cretu

 3. m spune:

  Rade Mititelu de voi. Daca vrea cineva abonamentul meu il cedez pentru ca ieri dupa meci am cautat cu privirea pe cineva din club sa i-l dau insa toti s-au pitit.

 4. Daniel spune:

  Pana acum nu am zis nimic de antrenori, dar nu mai pot. Cu nea Cartu am reusit la inceput ceva rezultate bune pt ca adversarii nu se asteptau la asemenea joc al Craiovei, acum el e atat de previzibil incat nu am putea bate o echipa de liga a 2-a, daca aceasta ar juca inchis. Craiova nu stie, nu poate sa atace cu o astfel de abordare: sa nu primim gol. Cand joci la 0-0 sau la un maxim 1-0, poti sa fii sigur ca vor exista si destule jocuri cand vei lua 1-0. Cand joci in schimb la 3-0, vor fi si infrangeri, dar si jocuri spectaculoase care vor cuceri spectatorii. Numarul din ce in ce mic din tribune nu e intamplator, desi acum s-a incalzit afara. Pentru viitorul sezon e nevoie de altceva. Craiova poate sa termine si pe locul 2, dar nu va fi iubita in conditiile astea. As prefera sa pierdem in jocurile urmatoare jucand cu: Straton- Briceag,Avramia,Acka,Dumitras-Vatajelu,Carstea,Baluta-Rocha,Herghelegiu,Ivan…adica un 4-3-3 a la epoca Napoli. Rezerve:Manea, Bancu si vreo 3 copii. Restul sa plece in vacanta la mare, se vede ca sunt plictisiti. Inchei cu ce spunea Balaci, caruia nu i se mai da nici o sansa:
  „Noi, oltenii, ne bucurăm dacă dăm de zece ori cu mingea în bară și stăm 80 de minute în careul advers, chiar dacă prin absurd pierdem cu 1-0, decât să stăm în careul nostru 80 de minute și să câștigăm cu 1-0. Nouă asta ne este caracteristic.”

 5. geo spune:

  aducetii pe boldrin.tahar

 6. ipsilante spune:

  Am prevazut repetarea ISPRAVII lui Jerry Gane: 2 puncte in 6(sase) partide! Cind NU JOCI FOTRBAL, reusesti sa faci ceva puncte si culmea, chiar sa aduni 19 meciuri fara infringere, dar de RIDICOL si UMILINTE nu te scapa nimeni! Ele vin ca ceva normal, inevitabil… Cei doi antrenori, legende ale Stiintei din epoci diferite, ne-au salvat, la greu, desi, eu unul, nu-i vdeam in stare. Pentru asta le multumesc, cu plecaciune! Spuneam ca, la inscaunarea lor, nu-i vedeam in stare de minuni, pentru ca cei mai „adulti”, asa ca mine, daca le-au urmarit echipele pe care le-au antrenat, nici macar una, nu a practicat un fotbal placut ochiului (de fotbal SPECTACOL nici nu poate fi vorba!) iar ca rezultate, s-au situat, cu mici exceptii, pe linii mediocre. Jerry a fost dat afara, desi avea un lot mai „subtire”. Deh, rezultatele! Ma gindesc ca cei doi ar fi bine sa dea dovada de bun simt si sa PLECE SINGURI! AJUNGE! Cu fiecare meci-PARODIE, care se deruleaza in acest final de campionat, Stiinta se indeparteaza, din ce in ce mai mult, de propriul statut, de „STIINTA autentica” si de proprii suporteri. Cu alte cuvinte, tot ce cistigase pina acum, ca atuuri, incep sa se subtieze, vazind cu ochii… Ii apreciem, pe Cartu si Sandoi, le multumim pentru tot, dar acum sa ne lase… FOTBAL cu ei la timona, nu vom vedea. Spectacol si PERFORMANTE, nici atit… Ii iubim, dar acum este nevoie de un antrenor care sa stie si sa puna accent pe FOTBAL. Doar asa putem demara inceperea, ACUM, a constructiei unei echipe OFENSIVE, care sa zburde pe teren, cu riscul de a mai si pierde, dar SA JOACE FOTBAL! Curu-n poarta ne-a fost bun, poate, anul asta, pentru ca sa ne salvam desi, Tg.Mures a demonstrat ca mai erau si ale alternative, cu o conducere mai inteleapta si ceva mai mult profesionalism (nu-i asa Felixe?). Deci, MULTUMIM, DRAGI ANTRENORI! Va dorim succes in activitatea dvs, pe unde veti merge! La treaba Felixe! Adu un antrenor bun, nu fi scirtar. Daca nu ai idei, consulta-ne si pe noi! FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER