Facilităţi multiple la cumpărarea abonamentelor

De azi, fanii îşi pot cumpăra abonamente pentru sezonul următor. Nu mai insistăm pe ideea că abonamentul este obligatoriu pentru un suporter adevărat, este o bucurie că-ţi rezervi locul pe stadion şi că ai o minimă contribuţie la bugetul clubului.

Cu abonamentul nu te mai preocupă procurarea biletelor înaintea fiecărui meci. Pe „Extensiv” sunt doar vreo 6.000 locuri, iar în sezonul acesta sunt şanse să vedem câte două derby-uri cu Steaua şi Dinamo. Apoi, cu abonament plăteşti cu 30 % mai puţin decât dacă iei bilet la toate meciurile sau procentul poate creşte dacă mai jucăm acasă partide de Cupa Ligii sau Cupa României.

Pentru ultraşi şi nu numai, ca pe majoritatea arenelor din lume, abonamentul la peluză este cel mai ieftin – 64 de lei. Iar preţul poate scădea dacă te prezinţi şi cu abonamentul de anul trecut. La fel şi în cazul celorlalte sectoare din stadion. La tribuna a doua un abonament costă 152 de lei, la tribuna I e 240 de lei, iar la tribuna 0 e 400 de lei. Pentru cei care vor să aibă parte de confort şi să se mişte printre oficialităţi, un abonament la VIP e 450 de lei, deci cam o sută de euro.supo

Ca şi anul trecut, clubul a iniţiat şi oferte speciale. Family Stand – un adult cu 1 sau 2 copii plăteşte 204 lei. Pentru pensionarii care prezintă talonul de pensie şi pentru studenţi cu act doveditor (Abonamente senior şi student) preţul este la jumătate în toate sectoarele, cu excepţia zonei VIP. Abonamentele Corporate sunt destinate în principal companiilor, iar pentru minimum 10 locuri rezervate se face discount de 35% din prețul total al biletelor aferent tribunei selectate. Persoanele cu dizabilităţi pot chiar intra gratis dacă se adresează în prealabil clubului prin email.

Abonamentele se pot achiziționa accesând link-ul http://www.biletecsuc.ro/ , dar și de la magazinul oficial al clubului situat în zona English Park.

3 comentarii la articolul Facilităţi multiple la cumpărarea abonamentelor

  1. Daniel spune:

    Foarte multe facilitati, mai putin fotbal de calitate! Niciodata nu veti aduce fanii in tribune cu jocul defensiv al lui cartu, puteti sa faceti abonamentele 10 lei!

  2. Dan spune:

    Lumea a venit lângă echipa pentru ca am crezut că vreți într-adevăr performanta, însă când neam dat seama că ne minți ați reușit să ne îndepărtați de la stadion, acum puteți să lăsați și intrarea libera, nimeni nu va mai veni lângă echipa doar de dragul de a zice ca avem și noi fotbal în Craiova, ori faceți performanta ori adio spectatori, de promisiuni suntem sătui! Vedeți ce se întâmplă cu echipe mai bune, azi Dinamo Kiev sa jucat cu noi!

  3. Stefan.. spune:

    Se pare ca vom incepe si acest campionat tot fara antrenor, iar majoritatea suporterilor nu vor fi prezenti in tribune. Sa speram ca Mititelu nu va inscrie echipa in judeteana. Cu siguranta, groparul va reusi sa mobilizeze cateva sute de talibani. Suficient pentru a ne umili public!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER