FC U ar trebui exclusă, dar Comisia de Disciplină nu vrea să se încurce cu Mititelu

Potrivit regulamentului FRF, pentru a se înscrie în liga a doua un club trebuie să prezinte cinci grupe de juniori care să evolueze pentru el în întrecerile aferente. În prima parte a sezonului, pentru FC U Craiova au prestat, la republicani A şi B, juniori de prin Sibiu, de la FC Interstar. Au făcut-o pe baza unui protocol prin care Mititelu se obliga să plătească deplasările şi baremele de arbitraj. Patronii de la gruparea ardeleană nu au văzut nici un leu oltenesc, drept urmare la ultimele patru programări juniorii de la Interstar ce prestau pentru FC U nu s-au mai prezentat.

Articolul 14 din ROAF, intitulat „Neprezentarea sau întârzierea la meciuri“, stipulează că „echipele de juniori care nu se prezintă la trei jocuri în acelaşi campionat vor fi excluse din competiţie şi sancţionate cu penalitate sportivă, iar cluburile respective vor suporta consecinţele prevăzute de regulament“. Cum regulamentul prevede că un club în B trebuie să aibă 5 grupe de juniori aferente, FCU ajunge în imposibilitatea de a îndeplini criteriile, urmând astfel să fie retrogradată.

Miercuri va fi şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF. Firesc ar fi ca acest caz, al FCU, să fie pe ordinea de zi. Surse federale au dezvăluit: „în acest moment nu se ştie ordinea de zi a şedinţei. Dar, dacă raporturile din partea observatorilor de joc au sosit, fără tăgată că acest caz va fi analizat de Comisia de Disciplină. Lucrurile sunt destul de clare: regulamentul nu a fost respectat“.

Alte surse federale, însă, ne-au declarat: ”Regulamentul e clar, dar, la cum cunosc eu Comisia de Disciplină, cred că se va ajunge la excluderea echipei de seniori abia după încheierea campionatului.”

4 comentarii la articolul FC U ar trebui exclusă, dar Comisia de Disciplină nu vrea să se încurce cu Mititelu

 1. danyla spune:

  Pai nu e vorba de CSU ! … Daca avea vreo legatura cu CSU, se sesizau din oficiu ! …

 2. danyla spune:

  Am facut un apel la adminul de pe pagina de facebook sa ma deblocheze si pe mine sa pot pune si eu din cand in cand cate un comentariu ! … Eu sunt militant Anti-Mititelu inca din 2009 cand scriam pe craiovamaxima.ro, impreuna cu Eugen76, beby si altii ! … Chiar credeti ca vine acum un gaozar mic si ma baneaza pe mine pentru ca l-am ranit in orgoliu ?! … Iubirea pentru Stiinta este mai mare decat mandria noastra personala ! …

  • Redactia spune:

   Ti-am zis de vreo trei ori ca nu stim cine esti tu pe Facebook ca sa te deblocam, concentreaza-te.

 3. laur spune:

  Puneti si articolul 11 din statutul FRF,cel referitor la afilierea definitiva decisa la prima adunare generala……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER