Felix Grigore: ”Messi și Ronaldo nu se plâng de terenuri mult mai rele decât al nostru”

Managerul general al Universității, Felix Grigore, a postat, pe pagina personală de Facebook, trei poze cu stadionul celor de la Eibar. Aflată pe locul 14 în Primera Division, reprezentanta micuțului oraș din nordul Spaniei își desfășoară partidele de acasă pe Estadio Municipal de Ipurúa, o arenă de 6400 de locuri aflată sub standardele multor stadioane din Liga I. Mai mult, o poză de la meciul Eibar – Atletico Madrid, de la sfârșitul lunii ianuarie, arată o suprafață de joc comparabilă, ca și condiții, cu diviziile inferioare de la noi.

Alături de pozele de la meciul respectiv, conducătorul Științei a postat următorul comentariu: ”Stadion Eibar. Prima ligă Spania. Da? Asta nu presupune că Messi și C Ronaldo joacă aici? Cam ….DA! Joacă. Nu se plâng. Și marchează. Dacă se juca în România, urla presa: cineeeeeee a omologat stadionulllllll?”

namol eibareibar

 

 

 

 

 

 

 

Contactat de Maxima Sport, Felix Grigore a adăugat: ”După cum se vede și în pozele pe care le-am postat, campioana Spaniei en-titre și vicecampioana Europei, Atletico Madrid, a jucat meciul de la Eibar într-o orezărie. S-au plâns madrilenii, ca jucătorii FCSB? Nici vorbă. Din contră, până în minutul 24 era deja 3-0 pentru Atletico. Echipele mari câștigă pe orice fel de teren. Echipele mici și mai ales fanii lor din presă caută mereu alte scuze: calitatea gazonului, a arbitrajului, alinierea astrelor, încălzirea globală și așa mai departe. Câinii latră, caravana merge. Ne simțim bine pe Extensiv și fanii noștri ne sunt aproape, și la propriu și la figurat. E drept, nu e chiar o arenă confortabilă sau arătoasă, dar suporterii și presa deopotrivă trebuie să ne creadă că facem tot ce putem, în condițiile date. Am refuzat categoric să mutăm echipa din oraș și altă soluție chiar nu aveam.”

3 comentarii la articolul Felix Grigore: ”Messi și Ronaldo nu se plâng de terenuri mult mai rele decât al nostru”

 1. Brown Bear spune:

  Trimiteti pozele si comentariul lui Felix pe la GSP, pe la Prosport, pe la Fanatik sa vedeti daca le publica vreunul.
  Toti sunt aserviti ciobanului.
  Poate le vede nesimtitul ala de Geambasu care nu are bunul simt sa-si ceara scuze pentru articolul de dupa meciul cu oile.

 2. sefcati spune:

  gazonul din copou arata mai jalnic decat cel de pe extensiv.

 3. ipsilante spune:

  Steaua sau FCSB sau FC Gazde sau cum s-or mai numi, au jucat prost in toate jocurile din retur, indiferent de stadion si gazon. Faptul ca dau vina pe alte chestii pentru asta este deja ceva normal la ei. Nu ei sunt de vina ci presa buCUResteana aservita, pentru ca le preia smiorcaielile si vaicarelile, rod al neputintei lor, nu al conditiilor de joc. Jucand asa in continuare, cu tot ajutorul disperat al arbitrilor, numiti cu dedicatie pentru ca sa-i ajute, vor pierde titlu, motiv de bucurie pentru toata Olteminia, mai putin pentru borfasul mititelu si a boschetarii lui fripturisti… Cainii latra, leii merg… vorba lui Felix! FORZA STIINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER