Finala fazei județene din Cupă se joacă înainte de meciul Naționalei

Universitatea II va juca, sâmbătă de la 19:30, pe stadionul cel nou din Cârcea, finala Cupei României, faza județeană. Adversară îi va fi Dunărea Bistreț, echipă pe care a întâlnit-o de patru ori în acest sezon.

DSC_0121Ca să ajungă în finală, Universitatea II a trecut, pe rând, de Progresul Castranova, Sic Pan Unirea, AS Rojiște și Viitorul Cârcea. De cealaltă parte, Bistrețul a învins Sporting Leu, Flacăra Moțăței, Recolta Ostroveni și Dunărea Calafat.

Echipa a doua a Universității și Dunărea Bistreț au jucat una împotriva celeilalte atât în timpul sezonului regulat al Ligii a 4-a, cât și în play-off-ul pentru locul de baraj. În primul meci, în toamna lui 2014, craiovenii i-au învins pe cei din Bistreț în deplasare cu 1-0. În retur, alb-albaștrii s-au impus și mai clar, 5-0. Tot cu același rezultat, în favoarea craiovenilor, s-a terminat și primul meci din play-off, jucat pe „Zoli Crișan”. La sfârșitul partidei retur, încheiată 4-4, la Bistreț, Universitatea II a obținut matematic calificarea la barajul de promovare în Liga a III-a.

În aceeași zi cu finala fazei județene din Cupă se va juca și meciul dintre echipa națională de fotbal a României și cea a Irlandei de Nord, la Belfast, de la 21:45, din preliminariile EURO 2016.

Parcursul celor două finaliste:

Șaisprezecimi
Sporting Leu – Dunărea Bistreț 1-6
Progresul Castranova – Universitatea II 3-5

Optimi
Sic Pan Unirea – Universitatea II 0-3
Flacăra Moțăței – Dunărea Bistreț 2-3

Sferturi
AS Rojiște – Universitatea II 2-3
Recolta Ostroveni – Dunărea Bistreț 3-4

Semifinale
Dunărea Bistreț – Dunărea Calafat 1-1 / 1-0
Universitatea II – Viitorul Cârcea 3-0 / 2-3

Denis Șchiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER